Starity

A PETA Reese Witherspoont támadja

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 02. 12:31 #21
- törölt felhasználó -    
Szegény állatok sad.gif
Az ilyen embereket utálom
2011. november 02. 12:35 #22
- törölt felhasználó -    
Bármennyire is imádom Reese-t a PETA-val értek egyet hisz ez borzalmas lehet az állatoknak..
2011. november 02. 12:50 #23
Appalache
Appalache
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (Katherinaa._ @ 2011.11.02. 10:19)
Alex 1992, szerintem is egy kicsit túlzásba vitték a dolgot, én is imádom az állatokat, de ilyet...komolyan ez olyan mint a: vegyünk műfenyőt mert azzal a környezetet védjük..ami totálisan hülyeség, mert attól még kivágnak xy mennyiségű fenyőt, ha te nem veszel az attól még ki van vágva szóval.. ez ugyanúgy vonatkozik a kígyóbőr táskára is, ha Reese nem veszi meg a táskát, a kígyó attól még ugyanúgy meg lett nyúzva...
és én is állatvédő vagyok, nem kell engem is támadni, hogy mi lenne ha engem nyúznának meg és stb..

De ha te is veszel mondjuk kígyó- vagy akármilyen állatbőr cuccot, mert már le van amúgy is gyártva, azzal azt mutatod a gyártónak, hogy van rá kereslet, így folytatják a nyúzást. Tudod, egy ember is sokat számít, még ha csak egy állatot vagy növényt ment is meg. Továbbá a környezettudatos viselkedés példát ad másoknak. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, UnhappyMeals
2011. november 02. 13:25 #24
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Csatolások: 0
Azonosító: 160748
inkább vett volna egy olyan táskát ami műbőrből van, igaz az nem olyan tartós és szép, de akkor is ...
2011. november 02. 13:51 #25
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Ez most egy olyan helyzet, ami számomra eléggé nehéz, mert nekem is van valódi bőr táskám és övem is, de milyen szemmel nézne rám az az ember, akitől kaptam, ha soha nem látná rajtam, holott nem 5 Ft-ért vette a számomra (?) Oké, hogy én nem lennék képes vásárolni ilyen dolgokat, de...ha ajándékba kapom. Nyilván...Fogom használni...
De meg kell értsem azt az indokot is, hogy milyen dolog már az, hogy az állatokkal ilyen módon bánnak, mert mondhatom, elfog a rossz érzés, valahányszor meglátok egy ilyesféle videót. sad.gif
Úgyhogy nekem ez a kérdés még vitatott.
Bár, ha belegondolunk, ha nem Reese, akkor egy másik sztár, vagy ember így is- úgy is megveszi majd azt a táskát...Az az állat már nem visszahozható...
2011. november 02. 13:57 #26
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (Blackbird03 @ 2011.11.02. 13:51)

Bár, ha belegondolunk, ha nem Reese, akkor egy másik sztár, vagy ember így is- úgy is megveszi majd azt a táskát...Az az állat már nem visszahozható...

Pont ez a baj, hogy a legtöbben így gondolkodnak. "Már úgyis mindegy, akkor miért ne vegyem meg?" Hát pont azért, mert nagyon nem mindegy. Ha nincs kereslet rá, nem ölik meg az állatokat! Ha van rá kereslet, addig fogják mocskos módon kiaknázni a természetet, amíg minden szépet kiölnek belőle! mad.gif Az ilyeneket bezárnám egy szobába és ha inni kérnének, adnék nekik egy pohár pénzt, ha meg enni, akkor egy tányér pénzt. Edd meg a pénzed! mad.gif (Remélem érted, hogy az utolsó mondataim nem neked szólnak!)
2 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals
2011. november 02. 14:33 #27
- törölt felhasználó -    
Szegény állatok én már láttam ilyen videót amiben az állatokat kinozák borzalmas látvány !
2011. november 02. 14:56 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.02. 12:21)

Ajánlom figyelmedbe ezt a videót: http://features.peta.org/chinesefurfarms/
Mindjárt másképp fogsz gondolkodni...
FELHÍVÁS: Aki ezt megnézi, készüljön fel rá, h szörnyű dolgokat fog látni!

Én is láttam már ezt a videót és megdöbbentő :"( Ahogy a kis állat a végén vérző arccal a kamera felé néz. Istenem, lehet, hogy hülyeség, de itt sírdogálok egymagamban...
És azok az emberek akik ezt csinálják.. hogy képesek rá?! Van ezeknek szívük? Nekem is vannak állatkáim és csak belegondolok, hogy így bánnának velük és máris összeszorul a szívem.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Thora_90
2011. november 02. 16:20 #29
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Státusz~Aoi, aoi ano sora...~
Hozzászólás: 190
Csatolások: 12
Azonosító: 146549
Blackbird03
Ez most egy olyan helyzet, ami számomra eléggé nehéz, mert nekem is van valódi bőr táskám és övem is, de milyen szemmel nézne rám az az ember, akitől kaptam, ha soha nem látná rajtam, holott nem 5 Ft-ért vette a számomra (?) Oké, hogy én nem lennék képes vásárolni ilyen dolgokat, de...ha ajándékba kapom. Nyilván...Fogom használni...
De meg kell értsem azt az indokot is, hogy milyen dolog már az, hogy az állatokkal ilyen módon bánnak, mert mondhatom, elfog a rossz érzés, valahányszor meglátok egy ilyesféle videót.
Úgyhogy nekem ez a kérdés még vitatott.
Bár, ha belegondolunk, ha nem Reese, akkor egy másik sztár, vagy ember így is- úgy is megveszi majd azt a táskát...Az az állat már nem visszahozható.

Forrás: http://starity.hu/magazin/21531-a-peta-reese-witherspoont-tamadja/#ixzz1cYp3n5oy

Hát, szerintem baromi egyszerű a dilemmád megoldása: vagy az állatok mellett vagy, avagy ellenük. Olyan nincs, hogy középút. Te ellenük vagy, mert közösségben viseled, használod azokat a ruhadarabokat, melyek egykor egy cuki, prémes állatkát óvtak meg a hideg téltől. (Fogalmam sincs, miből készültek a cuccaid, ezt csak mondom, akár krokodil is lehet, de biztosan érted, mire értem.)
Az jó, ha vannak rossz érzéseid, mikor rágondolsz ezekre a megkínzott élőlényekre, de ez önmagában vajmi keveset ér. Ha tiszta lelkiismerettel akarsz élni, válj meg tőlük tisztességgel. A szavaid alapján megállapítható, hogy sajnálod őket. De ha nem elég erős benned ez az érzés... akkor veszett fejsze az egész. És itt most tökéletesen mindegy, hogy kaptad azt a cuccot, vagy vetted. Lényeg, hogy használod. Ez a lényeg.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. november 02. 17:32 #30
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
Honnan veszik ilyen biztosra ,h igazi?..
2011. november 02. 17:52 #31
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Reese mindig is példamutatóan, botrányok nélkül élt, rengeteg jót tett, ráadásul vegetáriánus. smileeee.gif
Most az egyszer felvett egy kígyóbőr táskát, hát azért ennyire nem kéne leszólni őt!
Undorító dolog az állatkínzás, teljes mértékben ellene vagyok, és egyáltalán nem támogatom Reese tettét, de azért nem kellene úgy beállítani, mintha ettől ő lenne a világ leggonoszabb embere.
De a PETA-nak igaza van, nagyon sajnálom azokat a szegény ártatlan állatokat. sad.gif
Reese-t mindig is sokra tartottam, és nagyon szeretem, de máskor ne tegyen ilyet!
2011. november 02. 19:14 #32
- törölt felhasználó -    
Nem, nem hülyeség!
Legalább van szíved! Én végig sem bírtam nézni, annyira szomorú és dühös lettem!
Legalább lőnék agyon vagy vmi, hamár egyszer ilyet csinálnak ezek a szemetek!
Akkor legalább semmit nem éreznek, de addíg, míg élve lenyúzzák őket... félek belegondolni, és újra emlékezni arra a videóra, amit belinkeltem! Annyira szörnyű az egész!
Az is hihetetlen számomra, h semmit nem tesznek az ilyen dolgok ellen!

Idézet (fashionbébíí @ 2011.11.02. 14:56)
Én is láttam már ezt a videót és megdöbbentő :"( Ahogy a kis állat a végén vérző arccal a kamera felé néz. Istenem, lehet, hogy hülyeség, de itt sírdogálok egymagamban...
És azok az emberek akik ezt csinálják.. hogy képesek rá?! Van ezeknek szívük? Nekem is vannak állatkáim és csak belegondolok, hogy így bánnának velük és máris összeszorul a szívem.
1 felhasználónak tetszik: fashionbébíí
2011. november 02. 19:18 #33
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1826
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Thora_90 egyetértek amit fashionbébíínek mondtál!
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, fashionbébíí
2011. november 02. 20:27 #34
- törölt felhasználó -    
Undorító emberek vannak, h képesek ilyeneket csinálni egy élőlénnyel.... És azok se jobbak akik megveszik v viselik... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Kokonuth
2011. november 03. 07:48 #35
- törölt felhasználó -    
Vegetáriánusként képes erre... ohmy.gifO Hát, most nagyot esett a szememben. Legalább elgondolkodna azon, hogy szegény állatok mennyit szenvednek azért, hogy egy pénzes nőcske egyszer pózoljon egy méregdrága táskával. A legtöbb embernek sajnos fogalma sincs arról, mennyit ér egy ÉLET.
1 felhasználónak tetszik: Kokonuth
2011. november 03. 15:14 #36
- törölt felhasználó -    
A Peta is begaphatja. Nem pofázni kéne hanem az ilyenek fejéből kalapot csinálni.
2011. november 03. 23:06 #37
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Idézet (Dobz @ 2011.11.03. 15:14)
A Peta is begaphatja. Nem pofázni kéne hanem az ilyenek fejéből kalapot csinálni.

Elég büntetés az Reesenek, ha egy ilyen hír által rajongók ezrei csalódnak benne. Mivel büntetőjogi felelősséggel nem terhelheti az ilyen embereket a PETA, a hírnevüket használja fel ellenük.
2011. november 03. 23:10 #38
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Idézet (niko40 @ 2011.11.02. 20:27)
Undorító emberek vannak, h képesek ilyeneket csinálni egy élőlénnyel.. És azok se jobbak akik megveszik v viselik... sad.gif

Igazad van, semmivel nem jobbak. Sőt, rosszabbak is, mert az orvvadászok nem élvezetből lövik le az elefántot, hanem mert vannak fanatikus emberek, akik szerint tök menő, ha van két elefántszarv a nappalijában, a kandalló fölött.
A Reese-féle divatmajom emberek miatt szenvedik el ezek az állatok a kínok kínját, és ha van egy felsőbb hatalom, aki előtt mindannyian egyaránt fogunk elszámolni, akkor az ilyen emberek a Poklok poklát élik majd meg, mert megérdemlik.
2011. november 04. 13:03 #39
- törölt felhasználó -    
Thore_90 igazad van teljes mértékben!
2011. november 04. 17:38 #40
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Megnéztem a PETA-s videót, amit többen is linkeltek... Olyan hatalmas űr támadt bennem, mintha nem lenne bennem semmi, csak szív. Itt bőgök, még mindig. Nagyon szeretem az állatokat, és amikor a mosómedvét vagdosta az a g*ci a földhöz, egyből eszembe jutott a cicám, aki tisztára úgy néz ki, mint egy mosómaci, és még jobban sírtam. Egyszerűen NEM VAGYOK KÉPES FÖLFOGNI, hogy mi a jó qrva életért kell állatot ölni. Meg vágóhídra vinni. Az is egy szép hely, mondhatom. Nézzetek képeket, hogy hogyan tartják a lovakat a vágás előtt, meg hogyan ölik meg. Ha nekem lenne egy tehenem, és vak lenne, vagy háromlábú, vagy valami fogyatékosságban szenvedne, akkor inkább elaltatnám és elásnám a kertben, már van hely akkora gödörnek.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok