Mit lehet csinálni 72 nap alatt?
2011. november 02. 15:25
Nagyon jó cikk lett jókat nevetem rajta . De itt látszik hogy ez a házaság csak a pénzre ment meg arra hogy kardashianékröl beszéljenek .
2011. november 02. 15:29
jó cikk nagyon...........hát inkább megcsinálnám valamelyiket ezek közül,mint hogy összeházasodjak valakivel,aztán 72 nap múlva válás legyen belőle.............
2011. november 02. 15:48
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Jó kis lista!
Nem gondoltam volna, hogy a Schindler listáját csak 72 napig forgatták! Pedig nem lett elkapkodva, fantasztikus film!
A 4. pontban említett film nagyon felkeltette az érdeklődésemet, biztos megézem majd.
Mellesleg a Simsben át lehet állítani az életkor hosszát és le is lehet állítani az öregedést.
Nem bírták ki túl sokáig bírták Kimék! De legalább tovább tartott, mint az Alekosz-Veronika kapcsolat.
Nem gondoltam volna, hogy a Schindler listáját csak 72 napig forgatták! Pedig nem lett elkapkodva, fantasztikus film!
A 4. pontban említett film nagyon felkeltette az érdeklődésemet, biztos megézem majd.
Mellesleg a Simsben át lehet állítani az életkor hosszát és le is lehet állítani az öregedést.
Nem bírták ki túl sokáig bírták Kimék! De legalább tovább tartott, mint az Alekosz-Veronika kapcsolat.
2011. november 02. 16:33
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
jó cikk,tetszik
2011. november 02. 16:36
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nagyon leleményes gondolat, remek cikk lett. 
Sok infót csak most tudtam meg, például a Schindler listájának forgatási idejét hosszadalmasabbnak hittem. Kardashian kisasszony házassága pedig nem is érdemel különösebb megjegyzést.
Sok infót csak most tudtam meg, például a Schindler listájának forgatási idejét hosszadalmasabbnak hittem. Kardashian kisasszony házassága pedig nem is érdemel különösebb megjegyzést.
2011. november 02. 16:52
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Hát ez kész....
D
Jó kis lista, azt meg kell hagyni. Igazából ezek közül mindnek van valami értelme. Nem úgy, mint a 72 napig tartó házasságnak. Gratulálok nekik.
Jó kis lista, azt meg kell hagyni. Igazából ezek közül mindnek van valami értelme. Nem úgy, mint a 72 napig tartó házasságnak. Gratulálok nekik.
2011. november 02. 16:54
Igen. Ez a Kardashian-színvonal. Csak gratulálni tudok.
2011. november 02. 17:01
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Hűha. Már rég olvastam ilyen jó cikket. Grat!
2011. november 02. 17:09
Szerintem ez szimpla "tiniszerelem" volt. Vagy csak a hírnévér tették...
2011. november 02. 17:23
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
mit is mondjak, nem bírták túl sokáig
2011. november 02. 17:25
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nagyon jó cikk lett *-*
Egyébként meg annyira várható volt, hogy elfognak majd válni nagyon rövid időn belül...Éppen ezért fogadtam némi cinizmussal a nagy esküvő hírét, miközben nevelgettem a simeimet
Egyébként meg annyira várható volt, hogy elfognak majd válni nagyon rövid időn belül...Éppen ezért fogadtam némi cinizmussal a nagy esküvő hírét, miközben nevelgettem a simeimet
2011. november 02. 17:42
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szakadok.
Nemtudom melyik volt az ötletesebb: egy Sim élete vagy az új spermiumok fejlődése. De ezeknek legalább lett volna valami értelme, nemúgy, mint ennek a házasságnak.
Nemtudom melyik volt az ötletesebb: egy Sim élete vagy az új spermiumok fejlődése. De ezeknek legalább lett volna valami értelme, nemúgy, mint ennek a házasságnak.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: