Végre szűnjenek már meg, azok a körlevelek. Már így is kettőt kaptam, és az utolsó levél szövegével itt telt be a pohár.
Ezt nézzétek!
" Kesty üzeni:
Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!"
Azt hiszem, hogy ez már mindennek a határa. Hogy lehet valaki ennyire ostoba és primitív? Na jó, remélem leszünk páran, akik ez ellen leszünk, és legalább pár hét pihenőt kapnak a küldözgetők. Legalább ez az egy oldal NE legyen ilyen.
Le a körlevelekkel!
2011. november 03. 05:33
21 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
House Of Wax,
Anna_Toth,
pillecukor3,
KathPierce.,
Christinna,
itsmestella,
Minimanó94,
Vy98,
thunderbird,
Rékakroki72,
AmyVie,
LadyRainbow,
Alex 1992,
Adri98,
ssszzzandy,
Sherlyn.,
DisneyFans,
pink_bunny,
Alishon.,
Selly 13
2011. november 03. 06:05
én is megkaptam ezt a 'megakarlak ölni' üzenetet
elég sok körlevelet kaptam már,de ezzel végleg betelt nálam is
nem akartam kitiltást azért amit visszaírtam volna neki,úgyhogy csak letiltottam kedves hannah1 nevű felhasználót
engem már teljesen kiborítanak az ilyesmik,nem igaz,hogy ennyire bugyuta legyen egy ember(kölyök)
nem akartam kitiltást azért amit visszaírtam volna neki,úgyhogy csak letiltottam kedves hannah1 nevű felhasználót
engem már teljesen kiborítanak az ilyesmik,nem igaz,hogy ennyire bugyuta legyen egy ember(kölyök)
9 felhasználónak tetszik:
SweetBlair.,
House Of Wax,
Corby,
Anna_Toth,
pillecukor3,
DiscoDiva,
KathPierce.,
itsmestella,
Rékakroki72
2011. november 03. 06:10
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.11.03. 06:05)
én is megkaptam ezt a 'megakarlak ölni' üzenetet
Ez az! hogy nem tudnak józan ésszel gondolkodni. Justin meg celíná ezt teszik velük.
Komolyan a falra mászok, és ha még egyetlen egy ilyen típusú körlevelet kapok, ha nem tiltják ki, én tuti, hogy kicsinálom az illetőt.
2011. november 03. 06:31
Idézet (SweetBlair. @ 2011.11.03. 06:10)
Ez az! hogy nem tudnak józan ésszel gondolkodni. Justin meg celíná ezt teszik velük.
Komolyan a falra mászok, és ha még egyetlen egy ilyen típusú körlevelet kapok, ha nem tiltják ki, én tuti, hogy kicsinálom az illetőt.
Én eddig kibírtam a körleveleket,de ez az utolsó a falra kergetett.
Valaki elárulhatná,hogy ebben mi az élvezetes,vicces és mi jó származik a küldőnek.Mert az én eszem nem fogja fel mire jó ez.
Szerintem még viccnek is rossz...
2011. november 03. 06:45
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.11.03. 06:31)
Én eddig kibírtam a körleveleket,de ez az utolsó a falra kergetett.
Valaki elárulhatná,hogy ebben mi az élvezetes,vicces és mi jó származik a küldőnek.Mert az én eszem nem fogja fel mire jó ez.
Félnek, hogy a 7 éves kislány megöli őket.
És az a vicc, hogy még ijesztő is, és egyben szánalmas, épp mint a küldője. Amúgy én se vagyok annyira okos, hogy felfogjam, mi a jó ebben, de majd talán kiderül, ha az illetékeseket kitiltják. Nem igaz. Kapok 5 levelet, abból három körlevél...
2011. november 03. 07:43
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Azért ez a halálos dolog már kicsit sok
Én nem hiszek ilyenekben, de mikor azzal fenyegetnek hogy kinyírnak ha nem küldöd tovább igen beteges dolog
Teljes mértékben támogatom ezt a dolgot
Most komolyan ki kellene külön írnom a profilomra hogy nem kérek ilyeneket?
Mert tegnap én is megkaptam és elkezdtek velem veszekedni hogy miért nem írtam ki hogy nem kérek! Azért legyen már egy határ !
Én nem hiszek ilyenekben, de mikor azzal fenyegetnek hogy kinyírnak ha nem küldöd tovább igen beteges dolog
Mert tegnap én is megkaptam és elkezdtek velem veszekedni hogy miért nem írtam ki hogy nem kérek! Azért legyen már egy határ !
16 felhasználónak tetszik:
SweetBlair.,
Corby,
Vancsi008,
Grace Benning,
bloody girl,
pillecukor3,
Miley-fan09,
itsmestella,
Vy98,
thunderbird,
Rékakroki72,
KathPierce.,
ssszzzandy,
Emily O.,
pink_bunny,
Selly 13
2011. november 03. 08:13
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Na, akkor keményítsünk be egy kicsit!
Egységes állásfoglalás még nincs a dologban, így, amit ide leírok, teljes mértékben én vállalom érte a felelősséget.
A továbbiakban, aki körleveleket küldözget a tagoknak, az, abban a pillanatban, hogy erről tudomást szerzek, jobb esetben 30 napos nyaralást fog nyerni a banamákon, rosszabb esetben azonnali, és végleges kitiltást fog kapni.
Mától kezdve, aki körlevelet kap, az jelezze nekem priviben.
Egységes állásfoglalás még nincs a dologban, így, amit ide leírok, teljes mértékben én vállalom érte a felelősséget.
A továbbiakban, aki körleveleket küldözget a tagoknak, az, abban a pillanatban, hogy erről tudomást szerzek, jobb esetben 30 napos nyaralást fog nyerni a banamákon, rosszabb esetben azonnali, és végleges kitiltást fog kapni.
32 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Twilight6,
Corby,
Rap4ever8,
pixie1013,
goldman,
SweetBlair.,
House Of Wax,
pillecukor3,
Miley-fan09,
DiscoDiva,
Lady Suzy,
KathPierce.,
Christinna,
Eszter655,
Minimanó94,
itsmestella,
Vy98,
Muffyn.Girl,
heyitsamyMT,
thunderbird,
Rékakroki72,
ssszzzandy,
Emily O.,
Lindsay019,
DisneyFans,
Sherlyn.,
kriszti145,
Karina197,
pink_bunny,
Heetella,
Selly 13
2011. november 03. 08:15
Engem már nagyon idegesítenek.Tiszta hülyeség,szerintem.Én utoljára ezt kaptam:
Lausztól:
Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!
Forrás: http://starity.hu/profil/uzenetek/reszletek/894330/#ixzz1cciLm6H5
Lausztól:
Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!
Forrás: http://starity.hu/profil/uzenetek/reszletek/894330/#ixzz1cciLm6H5
2011. november 03. 10:01
Idézet (joe_r @ 2011.11.03. 08:13)
Na, akkor keményítsünk be egy kicsit!
joe_r köszönjük a segítséged!
Idézet (Corby @ 2011.11.03. 08:19)
Én Wowp fantól kaptam de szerintem neki nem jár tiltás mert ő csak elküldte nekem neki is küldték
Egyébként szerintem annyira nem is lenne gáz a körlevél, ha értelmes dolog lenne benne. De így?
2011. november 03. 10:13
Én ilyet kaptam.
2011. november 03. 22:43
igen én is ezt kaptam : Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!"
Ez annyira hülyeség! Itt idegelik a másikat, ilyenekkel! utálom!
Ez annyira hülyeség! Itt idegelik a másikat, ilyenekkel! utálom!
2011. november 04. 12:58
Még szerencsésnek érzem magam, mert nem kaptam ilyet, de szerintem nem fog sokáig tartani ez a szerencsém.
8 felhasználónak tetszik:
Rosemary.,
Grace Benning,
Alexis_0504,
Vy98,
pillecukor3,
heyitsamyMT,
Rékakroki72,
pink_bunny
2011. november 04. 13:01
Már nálam is betelt a pohát!
Nem igaz hogy pár ember beveszi ezeket a h"lyeségeket ami nem is igaz! És amikor kiirod hogy ne küldjetek több körlevelet akkor még azért is küldenek!
Nem igaz hogy pár ember beveszi ezeket a h"lyeségeket ami nem is igaz! És amikor kiirod hogy ne küldjetek több körlevelet akkor még azért is küldenek!
2 felhasználónak tetszik:
Szabina2000,
ItsLénaa
2011. november 04. 19:42
Én még ugyan nem kaptam ilyet, de nem is akarok.
De a hugom már kapott ilyet és már akkor is falnak mentem tőle..
De a hugom már kapott ilyet és már akkor is falnak mentem tőle..
2011. november 04. 20:24
Még nem kaptam egyet sem de ha kapok sem fogok sokat szórakozni.Ha szükséges,letiltom az illetőt.
2011. november 04. 20:28
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2011.11.03. 07:43)
Azért ez a halálos dolog már kicsit sok
körübelül..
De van olyan hülye aki ezt elishiszi ez benne a legrosszabb..
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.