Starity

Le a körlevelekkel!

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 03. 05:33 #1
- törölt felhasználó -    
Végre szűnjenek már meg, azok a körlevelek. Már így is kettőt kaptam, és az utolsó levél szövegével itt telt be a pohár.
Ezt nézzétek!

" Kesty üzeni:

Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!"

Azt hiszem, hogy ez már mindennek a határa. Hogy lehet valaki ennyire ostoba és primitív? Na jó, remélem leszünk páran, akik ez ellen leszünk, és legalább pár hét pihenőt kapnak a küldözgetők. Legalább ez az egy oldal NE legyen ilyen.
21 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, House Of Wax, Anna_Toth, pillecukor3, KathPierce., Christinna, itsmestella, Minimanó94, Vy98, thunderbird, Rékakroki72, AmyVie, LadyRainbow, Alex 1992, Adri98, ssszzzandy, Sherlyn., DisneyFans, pink_bunny, Alishon., Selly 13
2011. november 03. 06:05 #2
- törölt felhasználó -    
én is megkaptam ezt a 'megakarlak ölni' üzenetet mad.gif
elég sok körlevelet kaptam már,de ezzel végleg betelt nálam is reklamalo.gif
nem akartam kitiltást azért amit visszaírtam volna neki,úgyhogy csak letiltottam kedves hannah1 nevű felhasználót mad.gif
engem már teljesen kiborítanak az ilyesmik,nem igaz,hogy ennyire bugyuta legyen egy ember(kölyök) dry.gif
9 felhasználónak tetszik: SweetBlair., House Of Wax, Corby, Anna_Toth, pillecukor3, DiscoDiva, KathPierce., itsmestella, Rékakroki72
2011. november 03. 06:10 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.11.03. 06:05)
én is megkaptam ezt a 'megakarlak ölni' üzenetet  mad.gif 
elég sok körlevelet kaptam már,de ezzel végleg betelt nálam is  reklamalo.gif 
nem akartam kitiltást azért amit visszaírtam volna neki,úgyhogy csak letiltottam kedves hannah1 nevű felhasználót  mad.gif 
engem már teljesen kiborítanak az ilyesmik,nem igaz,hogy ennyire bugyuta legyen egy ember(kölyök)  dry.gif

Ez az! hogy nem tudnak józan ésszel gondolkodni. Justin meg celíná ezt teszik velük. rohog.gif
Komolyan a falra mászok, és ha még egyetlen egy ilyen típusú körlevelet kapok, ha nem tiltják ki, én tuti, hogy kicsinálom az illetőt.
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, itsmestella, heyitsamyMT, Emily O.
2011. november 03. 06:31 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (SweetBlair. @ 2011.11.03. 06:10)
Ez az! hogy nem tudnak józan ésszel gondolkodni. Justin meg celíná ezt teszik velük. rohog.gif 
Komolyan a falra mászok, és ha még egyetlen egy ilyen típusú körlevelet kapok, ha nem tiltják ki, én tuti, hogy kicsinálom az illetőt.

Én eddig kibírtam a körleveleket,de ez az utolsó a falra kergetett. dry.gif
Valaki elárulhatná,hogy ebben mi az élvezetes,vicces és mi jó származik a küldőnek.Mert az én eszem nem fogja fel mire jó ez.
Szerintem még viccnek is rossz...
5 felhasználónak tetszik: SweetBlair., House Of Wax, itsmestella, Rékakroki72, Emily O.
2011. november 03. 06:45 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.11.03. 06:31)
Én eddig kibírtam a körleveleket,de ez az utolsó a falra kergetett. dry.gif 
Valaki elárulhatná,hogy ebben mi az élvezetes,vicces és mi jó származik a küldőnek.Mert az én eszem nem fogja fel mire jó ez.
Szerintem még viccnek is rossz...

Félnek, hogy a 7 éves kislány megöli őket. cool.gif
És az a vicc, hogy még ijesztő is, és egyben szánalmas, épp mint a küldője. Amúgy én se vagyok annyira okos, hogy felfogjam, mi a jó ebben, de majd talán kiderül, ha az illetékeseket kitiltják. Nem igaz. Kapok 5 levelet, abból három körlevél... dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, House Of Wax, itsmestella
2011. november 03. 07:39 #6
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
jajj nekem is elegem van! reklamalo.gif

A jenniset azt nekem is elküldték egypáran reklamalo.gif
Kicsit már nagyon betelt nálam a pohár, elszakadt a cérna! reklamalo.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SweetBlair., itsmestella, Rékakroki72, Alex 1992
2011. november 03. 07:43 #7
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Azért ez a halálos dolog már kicsit sok blink.gif
Én nem hiszek ilyenekben, de mikor azzal fenyegetnek hogy kinyírnak ha nem küldöd tovább igen beteges dolog mad.gif
Teljes mértékben támogatom ezt a dolgot beer.gif

Most komolyan ki kellene külön írnom a profilomra hogy nem kérek ilyeneket? blink.gif
Mert tegnap én is megkaptam és elkezdtek velem veszekedni hogy miért nem írtam ki hogy nem kérek! Azért legyen már egy határ ! cool.gif
16 felhasználónak tetszik: SweetBlair., Corby, Vancsi008, Grace Benning, bloody girl, pillecukor3, Miley-fan09, itsmestella, Vy98, thunderbird, Rékakroki72, KathPierce., ssszzzandy, Emily O., pink_bunny, Selly 13
2011. november 03. 08:13 #8
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Na, akkor keményítsünk be egy kicsit!

Egységes állásfoglalás még nincs a dologban, így, amit ide leírok, teljes mértékben én vállalom érte a felelősséget.

A továbbiakban, aki körleveleket küldözget a tagoknak, az, abban a pillanatban, hogy erről tudomást szerzek, jobb esetben 30 napos nyaralást fog nyerni a banamákon, rosszabb esetben azonnali, és végleges kitiltást fog kapni.

Mától kezdve, aki körlevelet kap, az jelezze nekem priviben.
32 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Twilight6, Corby, Rap4ever8, pixie1013, goldman, SweetBlair., House Of Wax, pillecukor3, Miley-fan09, DiscoDiva, Lady Suzy, KathPierce., Christinna, Eszter655, Minimanó94, itsmestella, Vy98, Muffyn.Girl, heyitsamyMT, thunderbird, Rékakroki72, ssszzzandy, Emily O., Lindsay019, DisneyFans, Sherlyn., kriszti145, Karina197, pink_bunny, Heetella, Selly 13
2011. november 03. 08:15 #9
- törölt felhasználó -    
Engem már nagyon idegesítenek.Tiszta hülyeség,szerintem.Én utoljára ezt kaptam:
Lausztól:
Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!

Forrás: http://starity.hu/profil/uzenetek/reszletek/894330/#ixzz1cciLm6H5
2011. november 03. 08:19 #10
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Én Wowp fantól kaptam de szerintem neki nem jár tiltás mert ő csak elküldte nekem neki is küldték pardon.gif
2011. november 03. 08:31 #11
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
én is elég sok embertől kaptam dry.gif főleg ezt a halálos cuccot
2011. november 03. 10:01 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2011.11.03. 08:13)
Na, akkor keményítsünk be egy kicsit!
Egységes állásfoglalás még nincs a dologban, így, amit ide leírok, teljes mértékben én vállalom érte a felelősséget.
A továbbiakban, aki körleveleket küldözget a tagoknak, az, abban a pillanatban, hogy erről tudomást szerzek, jobb esetben 30 napos nyaralást fog nyerni a banamákon, rosszabb esetben azonnali, és végleges kitiltást fog kapni.
Mától kezdve, aki körlevelet kap, az jelezze nekem priviben.

joe_r köszönjük a segítséged! beer.gif
Idézet (Corby @ 2011.11.03. 08:19)
Én Wowp fantól kaptam de szerintem neki nem jár tiltás mert ő csak elküldte nekem neki is küldték pardon.gif

Egyébként szerintem annyira nem is lenne gáz a körlevél, ha értelmes dolog lenne benne. De így? blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, itsmestella, pink_bunny
2011. november 03. 10:13 #13
- törölt felhasználó -    
Én ilyet kaptam. reklamalo.gif

Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!
2011. november 03. 22:43 #14
- törölt felhasználó -    
igen én is ezt kaptam dry.gif : Én Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret!"

Ez annyira hülyeség! Itt idegelik a másikat, ilyenekkel! reklamalo.gif utálom! dry.gif
2011. november 04. 12:58 #15
- törölt felhasználó -    
Még szerencsésnek érzem magam, mert nem kaptam ilyet, de szerintem nem fog sokáig tartani ez a szerencsém. mellow.gif
8 felhasználónak tetszik: Rosemary., Grace Benning, Alexis_0504, Vy98, pillecukor3, heyitsamyMT, Rékakroki72, pink_bunny
2011. november 04. 13:01 #16
- törölt felhasználó -    
Már nálam is betelt a pohát!
Nem igaz hogy pár ember beveszi ezeket a h"lyeségeket ami nem is igaz! És amikor kiirod hogy ne küldjetek több körlevelet akkor még azért is küldenek! reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: Szabina2000, ItsLénaa
2011. november 04. 19:39 #17
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Már nagyon idegesít.. Nem lehetne valamit tenni ellene? sad.gif
10 levélből 7 körleveél.-.-" Nem hiszem el hogy itt is kezdik... mad.gif
2011. november 04. 19:42 #18
- törölt felhasználó -    
Én még ugyan nem kaptam ilyet, de nem is akarok.
De a hugom már kapott ilyet és már akkor is falnak mentem tőle..
2011. november 04. 20:24 #19
- törölt felhasználó -    
Még nem kaptam egyet sem de ha kapok sem fogok sokat szórakozni.Ha szükséges,letiltom az illetőt.
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Twilight6, Alexis_0504, DiscoDiva, Emily O.
2011. november 04. 20:28 #20
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (House Of Wax @ 2011.11.03. 07:43)
Azért ez a halálos dolog már kicsit sok  blink.gif 
Én nem hiszek ilyenekben, de mikor azzal fenyegetnek hogy kinyírnak ha nem küldöd tovább igen beteges dolog  mad.gif 
Teljes mértékben támogatom ezt a dolgot  beer.gif 
Most komolyan ki kellene külön írnom a profilomra hogy nem kérek ilyeneket?  blink.gif 
Mert tegnap én is megkaptam és elkezdtek velem veszekedni hogy miért nem írtam ki hogy nem kérek! Azért legyen már egy határ !  cool.gif

körübelül..
De van olyan hülye aki ezt elishiszi ez benne a legrosszabb.. reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!