A PCD egykori tagja túltette magát a szakításon, és a hírek szerint máris új szerelmet talált, hála az X-factornak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Scherzinger új párra lelt
2011. november 07. 15:54
Szerintem pedig nem illett össze Hamiltonnal. Ő még csak egy kis ficsúr volt. Nicolehoz egy sokkal tökösebb' pasi illik. Ez nem tűnik rossznak. Nem utolsó sorban szerintem már rég kialudt közöttük a tűz.
2011. november 07. 16:17
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Igen hamar elfelejtette azt a 4 évet, amit Lewissal töltött el. De én gyanakodnék arra, hogy Lewist a Steve miatt hagyta ott,mert azért ilyen hamar új kapcsolatot kezdeni nem szokás!!
2011. november 07. 16:21
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
azért szerintem kicsit gáz, hogy nem rég még gyereket akart Hamilton-tól, és eltelik egy kis idő, és már mással van együtt...:/ de ha ő boldog...akkor mindegy. csak érdekes
2011. november 07. 16:25
|
|
agicacsaj18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129880 offline
|
nagyon gáz :S de legyenek boldogok
2011. november 07. 16:29
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
na ez gyors volt.....
2011. november 07. 16:34
Hamiltonnal aranyosak voltak.De sok boldogságot neki..
2011. november 07. 16:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Hát..öö..Nicole elég gyorsan túl tette magát a szakításon! Bár lehet, hogy csak kell valaki akin kisírhatja bánatát! Amúgy szerintem Hamilton-nal jobban összeillettek!
2011. november 07. 17:06
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
hopáá... hát ez érdekes. de jó, sok boldogságot!!
2011. november 07. 17:29
Hát érdekes de, sztem Hamilton-nal jobb volt
Remélem majd megint összejönnek
Remélem majd megint összejönnek
2011. november 07. 17:31
Ahhoz képest, hogy Hamilton-nal agyba-főbe nyilatkozták, hogy nem akartak szakítani, elég hamar túllépett. Lehet, hogy Lewist tényleg emiatt a bájgúnár miatt hagyta ott
Nem szívlelem Hamiltont, de vele jobban összeillettek. Nicole-tól pedig nem szép, hogy ilyen hamar túltette magát rajta, hisz a szakítás óta Hamilton rontja az eredményeit a pályán, szóval neki biztos, hogy nem volt ennyire egyszerű a dolog. Bár ki tudja, lehet, hogy pár nap múlva Ő-t is mással látni majd.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: