Októberben Lavigne a Virgin Radio 96-nak adott interjújában beszélt készülő ötödik nagylemezéről, és a kiadóváltásról is, melynek egyelőre nem tudni, mik az okai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avril Lavigne kiadót váltott
2011. november 16. 19:03
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
kíváncsi vagyok az új lemezére.
2011. november 16. 19:15
Nem bánom, hogy elpártolt az RCA-tól, főleg a Goodbye Lullaby-os eset után. De egyébként nem csodálom, így sokkal jobban jár, hiszen az Epic Records számtalanszor felülmúlja az RCA-t.
2011. november 16. 19:30
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Remek döntés volt, (én már rég megtettem volna) kíváncsi vagyok, hogy a továbbiakban is megfelelő lesz-e az Epic
2011. november 16. 19:34
már nagyon várom az ötödik lemezét
remélem ez a lemezkiadó már megfelelő lesz számára
2011. november 16. 20:38
Talán jobb gondozásban lesz sorsa. Remélem, jobb lesz, mint az előző. Nagyon el_vásodott.
2011. november 16. 20:52
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Régen is szerettem, de most aztáán tényleg nagyoon imádoom!! Harjá Avril!! Jó, h a sarkára állt!!
2011. november 16. 22:10
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Nem csodálom, durva 4 évet vártunk a Goodbye Lullaby-ra..az új albumot meg már nagyon várom
2011. november 17. 14:58
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Jaj de jó!
Már a kezdetektől imádom!
És 2 Koncertjén is ott voltam!!
Már a kezdetektől imádom!
És 2 Koncertjén is ott voltam!!
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: