Mi lesz veled, Leighton?
2011. november 20. 18:30
Nélküle Chuck karaktere sem lesz már a régi, hisz akkor kit fog szeretni? De igaza van. Foglalkozzunk a jelennel. Amúgy meg, még nem biztos az, hogy elmegy. Én drukkolok neki.
2011. november 20. 18:59
óóóó...
hát az biztos, hogy nagyon fog hiányozni a GG-ből ha tényleg otthagyja a sorozatot..
2011. november 20. 19:29
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Andy1996: Csak azt nem értem, hogyha nem ismered, miért kell ide írnod? Ez a hír leginkább azoknak szól, akik ismerik/ szeretik a Gossip Girlt.
Amúgy kár lenne érte, ő az egyik legérdekesebb személy a GG-ben. Azért reménykedem, hogy nem fog bekövetkezni egyhamar.
De csak nekem tűnt fel, hogy az 5. évad másabb, mint a többi? Az 5. részben olyan sűrű volt minden, és nem raktak bele egy csöppnyi humort sem.
Amúgy kár lenne érte, ő az egyik legérdekesebb személy a GG-ben. Azért reménykedem, hogy nem fog bekövetkezni egyhamar.
De csak nekem tűnt fel, hogy az 5. évad másabb, mint a többi? Az 5. részben olyan sűrű volt minden, és nem raktak bele egy csöppnyi humort sem.
2011. november 20. 19:29
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Ne már! Ő volt az egyik kedvenc karakterem! Persze sok sikert kívánok neki, de a színészi pályán sokkal tehetségesebbnek tartom, szóval legszívesebben filmekben látnám viszont.
2011. november 20. 19:41
|
|
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline
|
Nélküle nem lesz jó
((
2011. november 20. 19:42
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
Leigh ezt nem teheti meg velünk, akik el sem tudják képzelni a GG-t nélküle<3<3<3<3 Hallottam olyanokat hogy már nem lehet tovább húzni a sorozatot szal ha ő megy mennek a többiek is:((((de egy hatodik évadot még igazán be lehetne vállalni...annyira jó
2011. november 20. 20:08
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nagyon sajnálom,mert ő volt a kedvencem,de sok sikert kívánok neki!
Kapcsolódó sztárok
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: