A Gossip Girl gyönyörű Blairje nemrég bejelentette, egy fejezet hamarosan lezárul az életében: a színésznő otthagyja a sorozatot, amely egykor az áttörést jelentette számára. Leightont ezután rögtön faggatni kezdték, hogy mit tervez a jövőre nézve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi lesz veled, Leighton?
2011. november 20. 17:01
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Az biztos,hogy könnyes lesz a búcsú.. 
Imádom Leighton és a sorozatot is,annyira rossz lesz majd nélkülük.
Viszont hatalmas tehetségnek tartom,aki még sokra fogja vinni.
Imádom Leighton és a sorozatot is,annyira rossz lesz majd nélkülük.
Viszont hatalmas tehetségnek tartom,aki még sokra fogja vinni.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. november 20. 17:05
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
sajnálom h kilép, de sztem van jövője
sok sikert
2011. november 20. 17:07
kár hogy lejár a szerződés ugyanis Blair a kedvenc lánykarakterem. (: De Leighton tehetséges énekesnő mivel ezt mizonyította szerintem sima ügy lesz neki az egyész karrierjének a folytatása.
2011. november 20. 17:08
Nélküle nem lesz az igazi a sorozat.. nekem is a kedvencem benne a Blair&Chuck páros.
2011. november 20. 17:08
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Uramatyám.! Én nem is tudtam. Ha Ő elmegy, akkor a GG nem lesz már az igazi. Ő és Chuck a favorit.
Hogy tudják felbontani a szerződését egy főszereplőnek? Leighton forever.
2011. november 20. 17:09
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Blair karakterét ha kiveszik a GG-ből, az épp olyan lenne, mint ha a TVD-ből kivennék Elenát. De ha bennmarad Blair karaktere és majd más játszaná, szerintem az sem lenne fair. De mindenesetre sok sikert kívánok neki majd a jövőre nézve. Az biztos, hogy majd a GG után is hallani fogunk róla. :]
Pixie Buue
2011. november 20. 17:10
|
|
Alyssavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.20. Hozzászólás: 149 Csatolások: 3 Azonosító: 164116 offline
|
Leighton karrierje csak a GG után indul be teljesen.
Pixie Buue
2011. november 20. 17:11
Nagyon sajnálom, hogy otthagyja a sorozatot. Blair volt a kedvencem a Gossip girl-ből. Azért remélem, hogy a jövőben még sokat fogunk hallani róla és további sok sikert kívánok neki.
2011. november 20. 17:12
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
És mi lesz Chuck és az ő véget nem érő huzavonájukkal?
Imádtam, amikor játszottak egymással, de közben látszott, hogy imádják egymást. Persze, tovább kell lépni, de ez így sokkolt.
2011. november 20. 17:15
|
|
meme96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 151640 offline
|
Imádom Leightont ő a kedvencem a sorozatban és a kedvenc színésznőm is egyben..♥♥Nélküle nem lesz ugyan olyan..:/:(
Remélem sok filmben fogom még őt látni és még egy jó darabig a GG-ben is remélem hogyha lesz 6. évad abban évad benne lesz!!
Remélem sok filmben fogom még őt látni és még egy jó darabig a GG-ben is remélem hogyha lesz 6. évad abban évad benne lesz!!
Kapcsolódó sztárok
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Fontos dátum közeledik az életükben.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.