A Grammy-díjas énekesnő új lemezzel készül az ünnepekre. A Lady karácsonyi albuma november 26-án érkezik majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga karácsonyi albumot ad ki
2011. november 22. 17:43
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
azt hittem, h több számot fog tartalmazni, és nem olyat amit már egyszer kiadott és nem is nagyon karácsonyi...
De ez jó lett! http://www.youtube.com/watch?v=LtpnsXK6Dp4
De ez jó lett! http://www.youtube.com/watch?v=LtpnsXK6Dp4
2011. november 22. 18:01
Hát nem látszik nagyon karácsonyinak,de rendes tőle hogy ilyen sokat foglalkozik a rajongóival.
2011. november 22. 18:09
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
hát már várom ,mint mindent ami karácsonyi Nem amúgy tényleg biztos jó lesz Szerintem szép a hangja ,de a stílusát nem annyira szeretem !
2011. november 22. 18:14
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Nem is tudtam, hogy tud pulykát sütni!
Gaga aztán nem pihen! Mi ez a tempó? Alszik egyáltalán ez a nő? Hova siet ennyire?
Nekem teljesen mindegy, hogy lesz-e, vagy milyen lesz az albuma, de azért sok sikert hozzá!
Olyan rossz, hogy akiktől én szeretnék új albumot/klipet/számot, nekik nem lesz, vagy rengeteget csúszik, akik pedig egyáltalán nem izgatnak, ők hetente rukkolnak elő valamivel.
Gaga aztán nem pihen! Mi ez a tempó? Alszik egyáltalán ez a nő? Hova siet ennyire?
Nekem teljesen mindegy, hogy lesz-e, vagy milyen lesz az albuma, de azért sok sikert hozzá!
Olyan rossz, hogy akiktől én szeretnék új albumot/klipet/számot, nekik nem lesz, vagy rengeteget csúszik, akik pedig egyáltalán nem izgatnak, ők hetente rukkolnak elő valamivel.
2011. november 22. 18:16
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (rencsi95 @ 2011.11.22. 18:01)
Hát nem látszik nagyon karácsonyinak,de rendes tőle hogy ilyen sokat foglalkozik a rajongóival.
Meg a zsebével Bibör után még valaki akitől inkább elmegy a karácsonytól az ember kedve ...
Mikor ad már ki valaki egyszer egy húsvéti lemezt?
2 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Grace Benning
2011. november 22. 18:27
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
ha már olyan "rendes" hogy kiad egy karácsonyi albumot , legalább a másik 2 szám helyet ( you and i + The Edge Of Glory ) lehetne karácsonyi
nekem is rögtön az jutott eszembe amikor elolvastam a cikket, hogy na vajon mennyit kaszál belőle...
nekem is rögtön az jutott eszembe amikor elolvastam a cikket, hogy na vajon mennyit kaszál belőle...
2011. november 22. 18:51
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Hát én úgy se veszem meg,nem is érdekel.
2011. november 22. 19:25
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline |
Erre nagyon kíváncsi vagyok.Annyira az extremitást közvetíti,a szélsőséges érzelmeket,a botrányokozást,hogy nem tudom elképzelni hitelesnek,visszafogottnak a fenyőfa alatt.Inkább a rajongóinak szóló ajándék ez a cd.Szóval kíváncsi vagyok.
2011. november 22. 19:30
Istenem! Így lenne vagy lett volna ötös találatom a lottón, akkor most milliárdos lennék. Épp gondoltam, hogy Bieber után Gaga fog előállni egy karácsonyi LP-vel. Nekem semmi bajom Gagával. A tökkelütött fanjaitól (tiszt. kiv.) viszont falra tudnék mászni.
Az album gondolom, hogy nem fog mérföldkőnek számítani, mint egykor Elvis-é vagy Mariah Carey-é.
Szerintem azonban nem önzetlenül csinálja. Kihasználja azt is, hogy most nagyon fut a szekere. Arra számol, hogy aratni fog vele.
Az album gondolom, hogy nem fog mérföldkőnek számítani, mint egykor Elvis-é vagy Mariah Carey-é.
Szerintem azonban nem önzetlenül csinálja. Kihasználja azt is, hogy most nagyon fut a szekere. Arra számol, hogy aratni fog vele.
2011. november 22. 19:41
bee928új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 163073 offline |
Ezt Gaga nem azért csinálja mert Bieber is csinált mert ezt ő már egy régebbi interjúban is mondta h lehet h lesz egy karácsonyi album! Lehet h nem lesz olyan sikeres mert 4 dal az elég kevés! Meg ez a 4 szám zongorás változatban lesz szóval tök jóó)
2011. november 22. 20:10
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Jaj ne Ebből is valami nagy botrány lesz ahogy Gagát ismerjük
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.