Kiderült, miért tör ki olyan gyakran könnyekben az X-Faktor mentora az adásban. Nevelőapja elvesztése óta hatalmas fájdalom van a szívében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Súlyos terhet cipel a vállán Keresztes Ildikó
2011. november 23. 10:49
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Magyarázza a bizonyítványát. ToTónál a pont: tavaly is pont ezt csinálta. Egyébként nem szeretném őt sajnálni, ugyanis vannak még emberek, akik így élnek, gondoskodnak idős szüleikről, nagyszüleikről, mégse borulnak ki úton-útfélen. Felelősség persze, de ez az élet rendje. Ettől még nem kell bőgni agyba-főbe. Azért bőg, mert ez van a forgatókönyvben. Ha Ildikó hisztizik, másnap van miről beszélni a buszon. Ennyi.
2011. november 23. 11:01
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Szegény
sajnálom...
2011. november 23. 11:10
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Egy helyesírási hibát találtam: Baritz (helyett Baricz).. Amúgy meg részvétem..
2011. november 23. 11:35
Gondoltam,hogy van valami baj és azért ilyen..Részvétem..
2011. november 23. 12:41
Mindenkinek vannak gondjai...de akkor otthon sírjon, ne a Tv-ben.Amúgy sajnálom ami történt vele.
2011. november 23. 13:03
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
hát nekem nagyon úgy tűnik,mintha meg lenne rendezve ez az egész x-faktor...igaz vmilyen szinten sajnálom ildikót,de nemkéne ebből ekkora drámát csinálni,nem egy családtagjáról volt szó meg nem is arról h kit öljenek meg,hanem csak egy versenyzőről akivel együtt dolgozhatott 2.élő adásig..meg hát az is nagyon megrendezettnek tűnt,amikor bagosi alexa ment el,mintha megbeszélték volna h nagy feró lányai közül is mennie kéne vkinek,hiszen a rocktenors nem eshet ki,mer akkor a gesztinek nem maradna senki....
2011. november 23. 13:12
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
tavaly is folyton sírdogált. -.- ez a magyarázat kábé elfogadható.
2011. november 23. 13:27
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Szegény....Nagyon sajnálom:)
2011. november 23. 13:55
Nekem nem kell megmagyarázni milyen elveszteni olyan személy ajkit szerettünk.
Igaza van hogy az érzelmi teher (sokkal) súlyosabb minta fizikai.
2011. november 23. 14:04
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Persze, oké, de az is biztos, hogy ebben színészkedés is van. Ha nem lenne, nem gondolná úgy, hogy magyarázkodni kell. E csak egy verseny, a kiesettek nem meghalnak, és nem jelenti azt, hogy innentől kezdve eltűnnek, főleg, hogy a verseny után kezdődne az igazi bizonyítás. Koncertek, saját dalok, na meg hogy ki tud fennmaradni.
2011. november 23. 14:09
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Igen, eléggé szomorú, ha egy szerettünk meghal. És megértem, hogy állandóan bőg. Legalább kiadja magából az érzéseit.
Bár, nekem egy kicsit olyan színészkedésnek tűnik, mert már túl soknak érzem a sok könnyet, de ki tudja?! Lassan már Keresztes Ildi sírása is műsorprogram lesz
Bár, nekem egy kicsit olyan színészkedésnek tűnik, mert már túl soknak érzem a sok könnyet, de ki tudja?! Lassan már Keresztes Ildi sírása is műsorprogram lesz
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: