A 24 éves énekest már többször érték olyan támadások, miszerint a saját neméhez vonzódik, a napokban pedig Hévízen is egy fiú társaságában látták pihenni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Varga Viktor egy fiúval üdült Hévízen
2011. november 25. 15:53
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
szerintem buzi szerin tetek?
1 felhasználónak tetszik:
MileyRayC
2011. november 25. 16:14
Hát most két haver nem mehet el?amm a cikkbe nem az van hogy a testvérével ment????? XD jabocs akkor.. >.<
2011. november 25. 16:14
Hát attól hogy az öccsével volt, még lehet meleg. Egyszer úgyis kiderül az igazság...
2011. november 25. 16:28
Haylievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.14. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 125046 offline |
Hát már nem azért, de nem hiszem hogy az a bizonyos Linda nevű lány a barátnője lenne... (biztos titkol 'valamit' xD) ... de én azért nem állnék le egy ilyen sráccal... bár lehet hogy csak én vagyok régimódi, hogy a férfias pasik jönnek be.. xD
2011. november 25. 16:33
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
jó, az öccsével ment, ami szerintem teljesen normális. de ha tegyükfel, elmegy valaki a barátjával, vagy a barátnőivel nyaralni, akkor röktön homoszexuális?
2011. november 25. 16:41
hát ez nem hiszem és ha valami rokona vagy valami ilyesmi
nem mint ha védeném (pedig eléggé úgy tűnik xddd)
NO
nem mint ha védeném (pedig eléggé úgy tűnik xddd)
NO
2011. november 25. 16:42
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Viktort csak látni szoktam, de az öccsét ismerem, és nagyon rendesek! Nem tudom, hogy miért kell rögtön homoszexuálisnak titulálni, az egyedi stílusa miatt!
2011. november 25. 17:19
Úristeen . oO ezen nem is látni hogy homokos vagy neem. Majd csak akkor írják le amikor lekapják, hogy egy fiúval csókolózik -.-'
Különben is nincs csaja??
Különben is nincs csaja??
2011. november 25. 17:34
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Beleolvastam pár hozzászólásba. A szomorú tapasztalat, hogy ezek közül nyilvánvalóan senki nem olvasta el a cikket. Esetleg, ha már hsz-t írtok nem olvasnátok el a cikket is legalább azért, hogy ne magatokból csináljatok hülyét a kérdéseitekkel?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.