A fiatal countrycsillag egy interjú során beszélt arról, mennyire ellenzi az alkoholt és a hasonló bűnös szokásokat. Bár ő maga is túl van már az első korty szeszes italon, úgy tűnik, egyáltalán nem tetszett neki, amit tapasztalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift ellenzi az alkoholt
2011. november 28. 17:30
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
Ebben nagyon is igaza van.
2011. november 28. 17:33
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
nagyon helyes. na, többek között ezért is tökéletes példakép.
2011. november 28. 17:38
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Jaja, mert ő tökéletes... Az alkohollal kapcs. nem mondott semmi újat. "Ittam már, de nem vagyok alkoholista"... Hát nem attól lesz valaki alkoholista, hogy szeret néha legurítani egy citromos sörcsit, vagy valami... A következő cikk az lesz hogy: Taylor Swift ellenzi a szexet. Nem azt mondom, hogy piálnia kell, mert tényleg jó példakép, de azért nem kell lenézni azokat, meg isznak. Lehet, hogy csak azért mondok ilyeneket, mert nem bírom a csajt... De nem tudom megmondani, hogy miért. Mindenesetre Ő legyen a példakép, ne Miley Szájrusz.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. november 28. 17:39
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
én sem szeretem az alkoholt.egyszer a buli hevében kíváncsiságból kipróbáltam,és az eredmény:nem elég,hogy nagyon hamar el is fárad tőle az ember,még az íze is rossz.nekem az volt az első és utolsó alkalom,hogy ittam,bár nem mondom,ha olyan a hangulat és a kedv,1-2 korty azért szerintem általánosságban mindenkinél becsúszik.
2011. november 28. 17:54
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Attól,hogy valaki ivott már alkoholt,az még nem azt jelenti,hogy alkoholista.Oké,a nővérem csinált nekem rohadt erős mojitot(íígy kell írrrniii??),nem igazán jött be.Egyszer nagyon nem volt rendbe a vérkeringésem,ezért apum adott bort...de fujj...borzasztó...
Papám egyszer töltt egy kis páleszt...de az milyen rossz...
Nyári melegben a legjobb a sör....
A dohányzó emberekről is meg van a véleményem.Nem azért,szívja,de bunkóságból nem a pofámba kéne fújni a füstöt!
Nem tudom,írtátok,hogy nem kéne lenézni a káros szenvedélyes embereket.Ok,ezt betartom.De előfordul,főleg a fiatalok körében,hogy lenézik azokat,akik nem cigiznek...Az milyen!
Taylor egyébként jó példakép ténleg.
A country zenét is hogy feldobta a mostani népszerű stílussal! Egy kis egyediség!Grat!
Papám egyszer töltt egy kis páleszt...de az milyen rossz...
Nyári melegben a legjobb a sör....
A dohányzó emberekről is meg van a véleményem.Nem azért,szívja,de bunkóságból nem a pofámba kéne fújni a füstöt!
Nem tudom,írtátok,hogy nem kéne lenézni a káros szenvedélyes embereket.Ok,ezt betartom.De előfordul,főleg a fiatalok körében,hogy lenézik azokat,akik nem cigiznek...Az milyen!
Taylor egyébként jó példakép ténleg.
A country zenét is hogy feldobta a mostani népszerű stílussal! Egy kis egyediség!Grat!
2011. november 28. 17:57
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
jó lehet néha nem kéne, de ki lehet rúgni a hamból egyszer kétszer!
2011. november 28. 17:58
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Végül is csak jót akar.
De én úgy gondolom, hogy az emberek először nem azért isszák, mert olyan finom, és jó lenne, hanem csak divatból 'mert ha már a haver iszik, akkor én is' és 'ne legyek kitagadva a baráti körből' valamint 'jajj, akkor nagyobbnak és felnőttebbnek tűnök' és egyéb kifogást hallok. A végére már annyira megszokja, hogy meg se kottyan pár doboz sör. Én hál'égnek nem iszom, mert nekem nem ízlik, de a szüleim sem úgy álltak hozzá a dologhoz, hogy 'nehogy merjél inni, mert agyonváglak' hanem rám bízták a dolgot, hogy döntsek. De nem ítélem el azokat sem, akik isznak. De nekem sokkal jobban esik egy kóla, mint a keserű kotyvalékok...
De én úgy gondolom, hogy az emberek először nem azért isszák, mert olyan finom, és jó lenne, hanem csak divatból 'mert ha már a haver iszik, akkor én is' és 'ne legyek kitagadva a baráti körből' valamint 'jajj, akkor nagyobbnak és felnőttebbnek tűnök' és egyéb kifogást hallok. A végére már annyira megszokja, hogy meg se kottyan pár doboz sör. Én hál'égnek nem iszom, mert nekem nem ízlik, de a szüleim sem úgy álltak hozzá a dologhoz, hogy 'nehogy merjél inni, mert agyonváglak' hanem rám bízták a dolgot, hogy döntsek. De nem ítélem el azokat sem, akik isznak. De nekem sokkal jobban esik egy kóla, mint a keserű kotyvalékok...
2011. november 28. 18:04
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Taylor egyre jobban növekszik a szememben! Jó példát mutat és teljesen egyet értek vele, mindent csak mértékkel, a dohányzás pedig csak rosszat okozhat, én amúgy is rosszul vagyok a cigarettafüsttől, borzalmas!
2011. november 28. 18:05
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Jól teszi.
2011. november 28. 18:23
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Teljesen igaza van!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni