A Showder Klub humoristájának, Aranyosi Péternek a hétfői produkciójának Oláh Ibolya leszbikussága volt a témája, ez azonban a műsorba már nem került bele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aranyosi Péter Oláh Ibolya másságával viccelt
2011. november 30. 15:07
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Most vagy én vagyok hülye, vagy ők. Péter Ibolyával kapcsolatban sütött el egy viccet, de ennek így önmagában nem sok köze van ahhoz, hogy Ibolya a nőket szereti. Ha nem derül ki ez Ibolyáról, és Péter úgy süti el ezt a poént, akkor benne maradhatott volna a műsorban és nem lenne cikk se belőle. Amire itt céloz Péter az nem a leszbikusok sajátja, ugyebár. Az illető szagoló lehetne akár férfi is.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. november 30. 15:17
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Ennek tényleg semmi köze a leszbikussághoz. Akkora ügyet csinálnak belőle, csűrik-csavarják hogy a végén valahogy mégis csak az süljön ki belőle, hogy homofób, vagy ilyesmi -.- Nem értem, mit kell ennyire megsértődni, ha felvállalta, akkor fogadja is el a következményéket.
2011. november 30. 15:38
Hát ez nem akkora dolog mint amekkorák beállítják. imádom a showder klubbot
2011. november 30. 15:39
Nem nagy ügy.N.Adri szerintem is nem szoktak megsértődni ha másokat parodizálnak őt meg még sajnáljuk is.
2011. november 30. 15:43
Utálom ezt az embert....mindenkiből állandóan gúnyt űz....Mintha ő tökéletes lenne
2011. november 30. 16:01
Szerintem sem szép dolog ezzel viccelődni. Igen, sajnos a humoristák sokszor képesek átlépni azt a bizonyos határt.
2011. november 30. 16:09
Nem csak a Tahó Világ között volt a reklűám, többször is leadták, ha jól gondolom, mert a Heti Hetes kismillió reklámszünetében is benne volt
Amúgy szerintem nem volt nagy dolog, nem az a tipikus "beperellek" poén
Amúgy szerintem nem volt nagy dolog, nem az a tipikus "beperellek" poén
2011. november 30. 17:21
Jó nagy paraszt.Amúgy is elég gyenge a gyerek mert szerintem erőltetett, és gyenge a humora.De ezzel a húzással...bunkó.
2011. november 30. 17:55
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Saját mgát minősíti,hogy mekkora egy utolsó undorító tahó paraszt!Tényleg gyenge és erőltetett a humora most azt hiszi ezzel tudja kompenzálni?? Mert ezzel csak még lejjebb süllyedt szerintem...gúnyt űzni az emberekből könnyű de talán nézne már tükörbe 1x és saját magán poénkodna már....
2011. november 30. 18:25
Andy1996 egyetértek! szerintem ezt nem kell komolyan venni!
2011. november 30. 18:27
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Megszokhatták vna már, h ez a műsor direkt erre szakosodott, h másokon (főleg ismert embereken) poénkodik, meg amúgy is többen röhögnek rajta mint szánakoznak, úgyhogy fölösleges az álszentkedés
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.