Muri Enikő sikere töretlen az X-Faktorban, emellett színészi tehetségét is megcsillogtathatja a Madách Színház Én, József Attila című színdarabjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
A főszerepben: Muri Enikő
2011. december 04. 06:12
2011. december 04. 08:05
|
|
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline
|
2011. december 04. 09:06
Szerintem Enikő megállja a helyét,úgy is mint az éneklésben
Sok sikert!
2011. december 04. 09:21
Gratulálok neki a szerephez! Biztos vagyok benne, hogy jól megállja majd a helyét.
2011. december 04. 10:26
az x-faktorban volt valaki aki eddig egyáltalán nem párbajozott?
2011. december 04. 10:30
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
érdekes, az ilyenek mindig főszerepeket kapnak nagy színházaknál, holott lehet, hogy nem is tudnak színészkedni. más meg évekig tanulja, küzd, vért izzad, aztán meg nem kell sehová. vagy a másik opció, lehet, csak negyedjére jut be, vagy be sem jut, pedig ez a nagy álma... számomra nagyon dühítő ez, mert nem egy színészt ismerek, és tudom, milyen nehéz volt és milyen nehéz most is nekik.
2011. december 04. 10:31
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ja, és miért biztos benne mindenki, hogy jól fog majd alakítani? csak mert jól énekel? ugyan már..
2011. december 04. 10:36
Utálom a csajt...nem szimpi...De légyszí ezért ne támadjatok le
2011. december 04. 10:53
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
az elején még kedveltem őt, hiába volt tavaly akkor nem, most az elején igen, de mostanra egy kicsit megváltozott róla a véleményem.. beképzeltnek tűnik és az előadási is egyre rosszabbak az én szemeben..
heyitsamyMT egyetértek.
heyitsamyMT egyetértek.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: