Derékba törik Kováts Vera karrierje?
2011. december 04. 19:16
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Igaz, hogy a suli a fontos, és értem, hogy féltik, de azért istenem hagyják már élni is egy kicsit, ezzel a szigorral előbb utóbb maguk ellen fogják fordítani. De azért a pénzét megkaphatta volna, ő dolgozott meg érte, és úgy is adna a családnak, ha szükségük lenne rá. Szerintem tehetséges lány és örülnék ha hallanék még tőle dalokat.
2011. december 04. 19:22
|
rapinoeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 164830 offline
|
Először is remélem, hogy nem celeb lesz, és nem valami gagyi kereskedelmi tévénél köt ki, hanem egy profi előadó válik belőle.
A szülei döntésével én is egyetértek, hogy neki tanulnia kell még. Írta valaki, hogy eltapsolják a szülei a pénzt mire Vera 18 lesz. Hát nem hiszem, és szerintem ez elég nagy hülyeség.
A szülei döntésével én is egyetértek, hogy neki tanulnia kell még. Írta valaki, hogy eltapsolják a szülei a pénzt mire Vera 18 lesz. Hát nem hiszem, és szerintem ez elég nagy hülyeség.
2011. december 04. 19:26
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
sajnálom szegényt... már nem azért, igen fontos a suli, ebben igaza van a szüleinek, de nem kéne azért eltiltani mindentől! sztem szigorúak a szülei és nekem már az apja akkor sem volt szimpi, mikor megfenyegette ferot...
2011. december 04. 19:30
Sajnálom...de ez így van rendjén. 16 éves, fejezze be a gimit, és legalább érettségizzen le.
2011. december 04. 19:32
Valamilyen szinten megértem a szüleit,hogy azt akarják,hogy tanuljon mert ha úgy nézzük a dolgot ha nem jön össze neki esetleg akkor nem tudom majd az éneklésből megélni. Szóval szerintem semmi gond nincs azzal,hogy nem hagyják,hogy annyi fellépése legyen mert ő is túlterhelt lenne ettől főleg 16 évesen,mondjuk azért kicsit hagyhatnák élni,hogy bulizhasson elvégre most fiatal.
2011. december 04. 19:36
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
egy 16-17 évés lánynak legyen már fontosabb az iskola. Az éneklés megmaradhat hobbinak. Teljesen egyetértek a szüleivel, hiszen azt szeretnék, hogy a lányuk végezze el az iskolát érettségizzen le és ha tehetik mennyen el főiskolára! Ez legyen a célja és ne az, hogy "Magyar Sztár" legyen, egy idő után úgyse lesz rá kereslet, és utána mit csinál?
2011. december 04. 19:38
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Van egy olyan érzésem,hogy vele is az lesz,ami Tóth Lüszivel
2011. december 04. 19:41
egy kicsit egyet is értek tegnap épp ezt mondtam anyunak, hogy neki is az iskolába kell lennie és koptatni a padot 
szerintem Vera szülei nagyon szigorúak
szerintem Vera szülei nagyon szigorúak
2011. december 04. 19:52
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
én egyetértek, el kell végeznie a sulit, mert tanköteles. a pénzével meg mit kezdene? vesz magának két gatyát meg egy pulcsit. naés? az, hogy nem léphet fel, az tényleg kicsit gázos, de szerintem ezt a két évet még kibírja.
2011. december 04. 19:53
Én teljesen egyet értek nemcsak az éneklés a fontos, kell egy civil végzettség!
2011. december 04. 20:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon helyes. Iskolában a helye.
2011. december 04. 20:04
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Verát egy nagyon aranyos (mellesleg nagyon tehetséges) kislányként ismertük meg. A műsor alatt nagy nőt csináltak belőle, vagy legalábbis erről írt a bulvár..
Megértem a szülőket, ha ettől egy kicsit megijedtek. Vera tanuljon, még később is ráér énekesnő lenni, Ő valóban a jövő sztárja..
Kapcsolódó sztárok
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.

0 felhasználónak tetszik: