Derékba törik Kováts Vera karrierje?
2011. december 05. 13:57
|
|
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline
|
"Derékba törik Kováts Vera karrierje?" Ezt azért egy picit túlzásnak tartom.
Még fiatal és előtte az élet, de mondjuk a szüleinek már jelentkezni sem kellet volna engedni, nem pedig most megtiltani neki. A "tehetségkutató" műsorokba 18 év alatt nem is engedném a jelentkezést, hacsak nem gyerek tehetségeket keresnek.
Még fiatal és előtte az élet, de mondjuk a szüleinek már jelentkezni sem kellet volna engedni, nem pedig most megtiltani neki. A "tehetségkutató" műsorokba 18 év alatt nem is engedném a jelentkezést, hacsak nem gyerek tehetségeket keresnek.
2011. december 05. 14:50
Hát nem tudom szerintem ez nem normális dolog. Jó azt megértem, hogy újra iskolába kell járnia de a pénzes dolgot nem. Igaz megértem, hogy megsegíti majd a családját hisz az anyja munkanélküli, de szerintem nem a lányuk pénzéből kéne majd élniük..
2011. december 05. 15:17
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Normális szülők normális gondolkodással. Igazuk van! Előbb végezze el a sulit és ne kapjon meg mindent egyből! Schwarzenger gyerekei is, ha pénzt akarnak dolgoznak és mellette tanulnak + besegítenek otthon. Ez tök normális! Így tuti nem szállnak el maguktól a kölykök!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 05. 16:36
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
a vége nem teszik hogy beszál a költségvetésbe jó azért tényleg tud segíteni de nekem ez ügy jött le mintha majd ő kéne eltarsa őket és szerintem nem jó hogy vissza küldik sz iskolába mondjuk kell tanulni de most frish az egész 'hírneve'most kellene alakítani az életét a tanulás rá ér vagy ott a magán tanulás
2011. december 05. 16:44
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
egyet értek, még csak 16 éves, tanulnia kell és ha igazán tehetséges, ráér a karrierjét később építgetni...
2011. december 05. 16:58
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
az még csak haggyán hogy el sem kezdődött a karrierje, de még csak 16 éves ... ott van előtte még az egész élete hogy csináljon akármit és akármi megtörténhet ... de örülök hogy inkább ő esett ki ... és nem a Gergő
<3
2011. december 05. 18:08
|
|
nemkellettvolnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 160898 offline
|
jobb is, nem is árt, ha leteszi az érettségit! majd utána ráér énekelni!
2011. december 05. 18:14
Nagyon helyes. Szeretem Verát, sőt Gergővel együtt a kedvencem, de 16 évesen az iskolapadban a helye. Elég neki egyenlőre hobbi szinten venni az éneklést, ráér még komolyabban foglalkozni vele.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.