Hosszas várakozás után végre megjelent Eric Saade és Dev közös dalának, a Hotter Than Firenak a videoklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Eric Saade és Dev közös klipje
2011. december 07. 17:12
2011. december 07. 17:29
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Én valahogy jobbat,másfélét vártam.Mondjuk egy kocsival száguldozós,érzelmesebb klipet.Bár,lehet hogy azért,mert nekem a Popular-féle dalok jobban tetszettek.Mindegy, a kalap kivételével mindnen rendben van,és elég jóra sikerült
2011. december 07. 17:35
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Egész jó kis szám, szívesen hallgatható, bár kicsit soknak érzem ezt a mértékű rajongást a Saade gyerek körül ha ennél nagyobbat nem is tud produkálni, oké hogy jó, jó, de egy középkategória csak az egész...
2011. december 07. 18:04
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
imádom ezt a számot és Eric-et *-* viszont nemtudom..valahogy picit jobb klippre számítottam
nembaj. SAADE FOREVER <3 *-*
2011. december 07. 18:11
Szerintem elég egyhangú lett a klip, viszont a szám nem rossz.
2011. december 07. 18:18
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Csak én nem szeretőm őt, mint sztárt?
Egyetértek Cynthiával, a klip valóban egyhangú, és szerintem még unalmas is lett. Sokkal jobbat össze tudtak volna hozni. Végülis nem egy nagy durranás.
A számra most nem térek ki, mert nem azon van a hangsúly, hanem inkább a klip az, ami újdonság, de hallgatható kategória.
Egyetértek Cynthiával, a klip valóban egyhangú, és szerintem még unalmas is lett. Sokkal jobbat össze tudtak volna hozni. Végülis nem egy nagy durranás.
A számra most nem térek ki, mert nem azon van a hangsúly, hanem inkább a klip az, ami újdonság, de hallgatható kategória.
2011. december 07. 19:01
A számot már megjelenésekor imádtam , viszont a klip nem tetszik, nem értem mi a jó abba ha egyik szobáról a másikba sétál... vagy csak énnem értem? O.o
2011. december 07. 19:08
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Nekem egyébként ez a száma most nem annyira tetszik. Kicsit unalmas, de a refrén, amit Devvel együtt énekel, tetszik. Mondjuk, nem tudom, beszélhetünk-e refrénről, mikor kb. végig ugyanazt mondja... Szeretem én Ericet, de mintha más lett volna a stílusa... egy kicsit.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: