One Direction
2012. augusztus 30. 14:13
Nekem sem töltötte be.
Idióta karbantartás miatt (vagy mi a csoda), lemaradni.
Idióta karbantartás miatt (vagy mi a csoda), lemaradni.
2012. augusztus 30. 14:26
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Idézet (Lisa2000 @ 2012.08.30. 14:08)
Valhol majd újra lehet nézni a mai TwitCam-ot?
http://www.youtube.com/watch?v=pWMb0ITlhFo
http://www.youtube.com/watch?v=igy3T16kVTI&feature=youtu.be
2012. augusztus 30. 14:49
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
*-*
Éééés még mindig: Szavazzatok, gyerünk, gyerünk. Nyerjük meg ezt is a fiúknak, mert igazán megérdemlik!
http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
Éééés még mindig: Szavazzatok, gyerünk, gyerünk. Nyerjük meg ezt is a fiúknak, mert igazán megérdemlik!
http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
17 felhasználónak tetszik:
laura96,
Lolla,
Ashleys.,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Diinaa,
Virág..,
riri17,
Amcs28,
one direction zoé,
Lady Suzy,
LadyAlexa,
kesty,
FruzShina.,
Small Selena .,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 16:19
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
11 felhasználónak tetszik:
Diinaa,
Lolla,
riri17,
Amcs28,
one direction zoé,
Rebus0312,
Ayame.01,
zsurika9899,
Small Selena .,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 18:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ahha, perszeee..

Liam, Zayn és Niall feje az albumról.
19 felhasználónak tetszik:
Ashleys.,
LadyAlexa,
laura96,
kesty,
Lolla,
BichGirl,
LULUPeas,
Virág..,
niki62,
FruzShina.,
esszti,
Ayame.01,
one direction zoé,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Molnár Renáta,
Small Selena .,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 19:02
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
26 felhasználónak tetszik:
kesty,
twilightgirl0910,
Diinaa,
Lolla,
BichGirl,
Amcs28,
laura96,
Ashleys.,
LULUPeas,
LadyAlexa,
esztie35,
Virág..,
niki62,
Galexa93,
FruzShina.,
esszti,
Barbii,
Ayame.01,
one direction zoé,
Lisa Veronicas,
Molnár Renáta,
Small Selena .,
riri17,
harry.styles98,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 19:15
18 felhasználónak tetszik:
laura96,
Lolla,
selena arwa,
Diinaa,
kesty,
Rebus0312,
esztie35,
niki62,
Amcs28,
FruzShina.,
Barbii,
Ayame.01,
one direction zoé,
zsurika9899,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 19:47
Idézet (Lisa Veronicas @ 2012.08.30. 14:01)
De legalább te egy kicsit láttad őket. Én mint mindig f@szán lemaradtam.
Ja, és ha valakit érdekel, egy csaj lefényképezte azt a könyvet, amiben interjúk és fényképek vannak, ITT megtudjátok nézni, csak hát angolul van ugye.
2012. augusztus 30. 19:52
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.08.30. 19:47)
De legalább te egy kicsit láttad őket. Én mint mindig f@szán lemaradtam. 
Most én is! Mert karbantart... hát beszarok! Pont most mikor mind az 5-en ottvannak! Ilyen nincs! Komlyan mikor nincs ott senki és nincs semmi izgi akkor van! De mikor csinálják ezt? És miért pont velem? tízezrek láthatták és akkor én nem? Ez nem FAIR!
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. augusztus 30. 20:09
Hírek:
A fiúk új albuma a 'Take me home' címet kapta, és amint azt már néhány héttel ezelőtt is írtuk, november 12-én jelenik majd meg. Hétfőtől pedig elő is rendelhetjük majd!
Olyan pletykákat hallottam, miszerint az album címét a menedzsment találta ki, de ez nem igaz, ugyanis a fiúk együtt találták ki az album címét!
Amint azt már többször is írtuk, a LWWY-ot szombaton hallhatjátok majd először a BBC Radio 1-on!
A srácok a pletykák szerint együtt fognak majd dolgozni Taylor Swift-el.
Az NRJ bejelentette, hogy a fiúknak lesz egy privát koncertjük Párizsban néhány hét múlva.
Niall-t tegnap látták Fulham-ben, majd pedig este néhány barátjával és Hazza-val egy kocsmában volt.
Harry ruhákat és karórát vett Liam szülinapjára.
Louis és Zayn tegnap együtt voltak a Milkshake City-ben.
forrás: onedirection.gportal.hu
A fiúk új albuma a 'Take me home' címet kapta, és amint azt már néhány héttel ezelőtt is írtuk, november 12-én jelenik majd meg. Hétfőtől pedig elő is rendelhetjük majd!
Olyan pletykákat hallottam, miszerint az album címét a menedzsment találta ki, de ez nem igaz, ugyanis a fiúk együtt találták ki az album címét!
Amint azt már többször is írtuk, a LWWY-ot szombaton hallhatjátok majd először a BBC Radio 1-on!
A srácok a pletykák szerint együtt fognak majd dolgozni Taylor Swift-el.
Az NRJ bejelentette, hogy a fiúknak lesz egy privát koncertjük Párizsban néhány hét múlva.
Niall-t tegnap látták Fulham-ben, majd pedig este néhány barátjával és Hazza-val egy kocsmában volt.
Harry ruhákat és karórát vett Liam szülinapjára.
Louis és Zayn tegnap együtt voltak a Milkshake City-ben.
forrás: onedirection.gportal.hu
11 felhasználónak tetszik:
Lolla,
Diinaa,
Virág..,
niki62,
Amcs28,
Ayame.01,
zsurika9899,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 20:37
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
15 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa,
Lolla,
Amcs28,
laura96,
Ayame.01,
one direction zoé,
FruzShina.,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Molnár Renáta,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny,
BichGirl
2012. augusztus 30. 20:41
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Zerrie a Tesco-ban
ez tényleg kicseszett jó kép
13 felhasználónak tetszik:
Rebus0312,
Virág..,
Amcs28,
laura96,
Ayame.01,
one direction zoé,
SzanduSs98,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 21:21
Hihiihii
kicsit homályos :/
7 felhasználónak tetszik:
Ashleys.,
Amcs28,
Ayame.01,
one direction zoé,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi
2012. augusztus 30. 22:28
|
|
kestyDreamer |
|
Megy ez a "hiszti" az MTV music Awards miatt hogy szavazzunk a 1D-re... persze hogy szavaztam ez nem kérdés vagy 100x de a nagy "harc" ugyebár a Belieberekkel megy...
erre kedves naív társain a nagyvilágból trendelik hogy Mi szeretjük őket... és ezzel nincs is baj hisz egyel együtt is élek... majd a bunkók ezt úgy hálálják meg hogy #BeliebersHateDirectioners ...
Erre nem tudok szépet mondani! Mindenek esetre JB büszke lehet a zombi hadseregére (és saját magára is) hogy a kedvességet is kiírtotta belőlük és szánalmas utálkozásba kezdenek! De hát mit várunk egy olyan rajongótábortól akik nagyon nem ismerhetik a viccet hisz nem a One Direction-hoz tartoznak... Míg a kedves Directionerek nem azt mondják hogy kapják be hanem csak annyit mondanak: ha te így boldog vagy akkor jó!
De ez hülyeség! Hisz köztudott hogy a Belieberek fele mind Directioner... ezt onann is tudom hogy a húgom team JB én team 1D és mégis jobban szereti Lou-t mint JB-t...
Ne utáljatok ki de ezt most muszáj volt megosztanom! Kicsit unatkoztam és úgy érzem hogy a Directioner tábor ma is nagyot alkotott hisz a szavazás eddig a mi oldalunkok áll! Bunda ide vagy oda! XD
Erre nem tudok szépet mondani! Mindenek esetre JB büszke lehet a zombi hadseregére (és saját magára is) hogy a kedvességet is kiírtotta belőlük és szánalmas utálkozásba kezdenek! De hát mit várunk egy olyan rajongótábortól akik nagyon nem ismerhetik a viccet hisz nem a One Direction-hoz tartoznak... Míg a kedves Directionerek nem azt mondják hogy kapják be hanem csak annyit mondanak: ha te így boldog vagy akkor jó!
De ez hülyeség! Hisz köztudott hogy a Belieberek fele mind Directioner... ezt onann is tudom hogy a húgom team JB én team 1D és mégis jobban szereti Lou-t mint JB-t...
Ne utáljatok ki de ezt most muszáj volt megosztanom! Kicsit unatkoztam és úgy érzem hogy a Directioner tábor ma is nagyot alkotott hisz a szavazás eddig a mi oldalunkok áll! Bunda ide vagy oda! XD
9 felhasználónak tetszik:
esztie35,
FruzShina.,
Amcs28,
Eszty99,
Ayame.01,
Ariana,
melody1Dfan,
riri17,
atticusfan-noncsi
2012. augusztus 30. 22:45
Idézet (kesty @ 2012.08.30. 22:28)
Megy ez a "hiszti" az MTV music Awards miatt hogy szavazzunk a 1D-re... persze hogy szavaztam ez nem kérdés vagy 100x de a nagy "harc" ugyebár a Belieberekkel megy...
erre kedves naív társain a nagyvilágból trendelik hogy Mi szeretjük őket... és ezzel nincs is baj hisz egyel együtt is élek... majd a bunkók ezt úgy hálálják meg hogy #BeliebersHateDirectioners ...
Szia(sztok)!
Most azt hiszem ezt így kötelességem leírni.
Csak ennyi lett volna. És amit írtam senki ellen, vagy senki mellet sem szól!
8 felhasználónak tetszik:
trina,
Virág..,
Amcs28,
Ayame.01,
kesty,
zsurika9899,
riri17,
atticusfan-noncsi
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.