Most érzem azt, hogy akit a legjobban szeretünk, talán arról a legnehezebb összeszedni a gondolatainkat.
Ha Louis nevét hallom, számomra az mindent jelent. De talán kezdem inkább az elejéről.
Legelőször barátnőmtől hallottam róluk, ő mondta, hogy nézzem meg a
One Thing klippüket, ő nagyon beléjük volt habarodva, és meg akarta mutatni nekem, hogy ki a kedvence. Mondta, hogy általában Zayntől ájul el mindenki, de neki Louis a kedvence. "Talán elsőre nem tűnik olyan helyesnek, de ha nézed, hogy hogyan viselkedik, stb., akkor nagyon meg lehet szeretni, meg igazából nagyon helyes". Igazából semmi szükség nem volt erre a felvezetésre, mert habár Zayn már akkor is nagyon helyes volt, megnyugtattam, hogy én is azt mondom, az a Louis tényleg helyes, látom benne, hogy mit szeret benne.
Aztán ennyi volt, nem foglalkoztam velük, szóval nem mondanám, hogy szerelem első látásra. Aztán már csak történelem, hogy a Little things-el szerettették meg magukat velem ezek a fiúk.
Nagyon szimpi volt nekem Louis, de a hangjával nem voltam megelégedve. Főleg miután hallottam Harry-t énekelni, meg a többieket. Unalmamban videókat nézegettem róluk, és csak egy este kellett hozzá, hogy Louis első helyre lépjen a fiúk között. És amikor megismered a személyiségét, komolyan mondom, elképzelni sem lehet, hogy más hangja legyen. Annyira passzol hozzá. Amikor néztem, és hallgattam, ahogy a Valerie-t énekli, ott szerettem meg igazán a hangját, kár, hogy csak vagy fél percet énekli azt a dalt...
Mivel nem vagyok első perctől rajongó, nehéz volt felkecsáppolni, hogy mi ez a répa, meg a többi dolog, a többi fiúval is. Sőt, azt hiszem, már rég túl voltunk a répa dolgon, mire én rajongó voltam. Ezt azért sajnálom. Én inkább Kevinezni szeretek, és Kevin jelent többet, mint a répa. A Jimmy protested is beégette magát a fejembe, pedig az is már nagyon régen volt...
Nagyon szeretem Louis haját, még abban a drága
csöves kinézetében is. Tudjátok...
Szeretem, ahogy a kisfiús, bájos, édes, vicces Louis átcsapott erős, markáns és férfi Louisba. Teljesen jól van ez így, a változás szükséges. Habár, hogy őszinte legyek, hiányzik a baba pofija, de a borostás Louis is nagyon a helyén van!
Összegezve a hablatyomat, Louis inkább a személyiségével lopta be magát a szívembe, aztán a külsejével, aztán a hangjával. Szeretem a bohóc Louist, a hangos Louist, a csibész Louist, a bunkó Louist, a
lesz@rom a fejed Louist, és a
sz@rok a modestre is Louist is.
Szerintem Eleanorral gyönyörű párt alkotnak, tökéletesen összeillenek.
Nem vagyok rá féltékeny, én tökéletesen elvagyok azzal a kapcsolattal, amivel a fejemben vagyok Louisval.