Az elhunyt énekesnő apja mégsem zárkózik el az Amy Winehouse-ról szóló filmtől, hajlandó tárgyalni róla. És ha a híreknek hinni lehet, a Mother Monster erősen hajt a tragikus sorsú énekesnő szerepére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga lesz Amy Winehouse?
2011. december 17. 17:02
2011. december 17. 17:06
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Filmet??! Komolyan?! ebben az esetben GaGa tökéletes lenne És nem csak azért mondom mert az egyik kedvenc énekesem hanem mert komolyan jó lenne a szerepre.
2011. december 17. 17:25
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Hasonlítanak...
2011. december 17. 17:27
A Nagymamám összetéveszti őket,és szerintem is nagyon hasonlítanak....
2011. december 17. 17:30
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Az biztos, hogy hasonlítanak, de Gaga van olyan tehetséges, hogy hitelesen tudja alakítani Amy-t?
2011. december 17. 17:33
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Az egy dolog, hogy hasonlítanak, és Gaga elvileg jól is tudná eljátszani, de szerintem akkor sem jó ötlet. Mit gondoltok, az elvakult Little Monsterek(tiszt. a kivételnek) hogy fognak beülni a moziba megnézni a filmet? "Jaj, annyira kíváncsi vagyok Amy Winehouse életére, muszáj megnéznem a filmet" vagy "Jaj, annyira kíváncsi vagyok Lady Gagára, muszáj megnéznem a filmet" Szerintem az utóbbi fog életbe lépni. Ez a film Amyről szóljon, ne Gaga nyereségvágyáról.
2011. december 17. 17:42
Idézet (Évike12 @ 2011.12.17. 17:33)
LadyAlba88 egyetértek.!
és Norah képeire.: sminkben bárki hasonlíthat bárkire.. de nem azt mondom hogy nem hasonlítanak..
és Norah képeire.: sminkben bárki hasonlíthat bárkire.. de nem azt mondom hogy nem hasonlítanak..
Értem...szóval, egy Sarah Jessica Parkerből, ha egy profi készíti persze...lehet csinálni egy Scarlett Johansson-t?
A smink csodákra képes, de a világot az sem tudja megváltani.
Sminkben vagy anélkül, de hasonlítanak.
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2011. december 17. 17:44
mondjuk gaga énekesnő és lehet hogy egy filmszerepe egy kicsit tapasztaltabb személyt keresnek.. sztem.
2011. december 17. 17:46
Szerintem addig senki ne mondjon semmit, amíg nem látja játszani. A Marry the night videoklipje után azt mondanám, hogy hagyjuk a francba, de eszembe jut Beyoncé, Christina Aguilera és JLo, akik hol kicsit, hol nagyot alakítottak. Bee-nek szerintem semmi keresnivalója a vásznon, JLo se egy nagy színész palánta, de ezt se tudtuk, amíg nem láttuk őket játszani...
2011. december 17. 17:53
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Idézet (LadyRainbow @ 2011.12.17. 17:33)
Az egy dolog, hogy hasonlítanak, és Gaga elvileg jól is tudná eljátszani, de szerintem akkor sem jó ötlet. Mit gondoltok, az elvakult Little Monsterek(tiszt. a kivételnek) hogy fognak beülni a moziba megnézni a filmet? "Jaj, annyira kíváncsi vagyok Amy Winehouse életére, muszáj megnéznem a filmet" vagy "Jaj, annyira kíváncsi vagyok Lady Gagára, muszáj megnéznem a filmet" Szerintem az utóbbi fog életbe lépni. Ez a film Amyről szóljon, ne Gaga nyereségvágyáról.
Egyetértek! Ha már egyszer film készül róla, akkor Amy legyen a középpontban, ne Gaga.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.