Mivel már rég felvállalták a kapcsolatukat, úgy volt rendjén, hogy a karácsonyt is együtt töltse Kristen és Robert. Nemrég az is kiderült, mi rejlett a feldíszített fa alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinson gitárt kapott szerelmétől
2011. december 27. 14:46
2011. december 27. 14:49
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
A kis édesek! <3 Robsten <3
2011. december 27. 14:52
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Jajj, elolvadtam! Kit érdekel?? Engem ugyan nem... ezen a képen borzasztóan néznek ki, bár Robertet sohasem tartottam helyesnek... Kristen sem egy annyira gyönyörűség....
2011. december 27. 14:56
|
|
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline
|
Ezek a hullák még érdekelnek valakit???
A twilight is szar ezek is szarok jól összetették ezeket,és ebből lett a hírnév amiből ezek cikkek amik senkit se érdekel azok közül akik normálisok
A twilight is szar ezek is szarok jól összetették ezeket,és ebből lett a hírnév amiből ezek cikkek amik senkit se érdekel azok közül akik normálisok
2011. december 27. 14:57
|
|
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline
|
Imádom őket együtt!
Szerintem tökéletes párt alkotnak. Nekem ők a kedvenc híres sztárpárom
D
Szerintem tökéletes párt alkotnak. Nekem ők a kedvenc híres sztárpárom
2011. december 27. 15:29
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
egy. ágytámlával.most komolyan? jó, nem az ajándék a lényeg, nyilván, meg azt is tudjuk hogy Krsitennek eléggé fura ízlése van. de akkor is...ágytámla?! o.O
2011. december 27. 15:33
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Imádom őket együtt!Szerintem is tökéletes pár!!!
Ez olyan aranyos tőlük. Egymásnak akartak örömet szerezni egy különleges ajándékkal.
Ez olyan aranyos tőlük. Egymásnak akartak örömet szerezni egy különleges ajándékkal.
2011. december 27. 15:53
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.12.27. 15:50)
Aranyosak együtt.
Ágytámla?Tényleg furcsa,de szerintem már megszokhattuk,hogy nem szokványos emberek. 
biztos összetörték az előzőt (mint a filmbe)
1 felhasználónak tetszik:
Sellycica
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.