Zac Efron legújabb filmje pár hete került a mozikba, és ennek kapcsán rengeteg interjú készült a sztárral. Legutóbb bulizási szokásairól kérdezték őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zac Efron: „Nem vagyok partyállat”
2011. december 28. 12:42
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
2011. december 28. 12:51
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nem mondom ,hogy egyetértek vele ,mert nem nagyon voltam ilyen bulikban .sőt.. De nem is baj ,hogy nem szereti az ilyen fajta bulikat
2011. december 28. 12:51
Zac . *-* Jajj hogy én mennyire szeretem ezt a férfit . <3 Nah jó lenyugodok ... xD Amúgy , énse szívesen megyek ilyen helyekre , szívesen vagyok énis otthon . Egy jó kis pizsiparti a haverokkal sokkal jobb .
És köszi a cikket
2011. december 28. 12:52
Sztem teljessen igaza van, jobb otthon a családdal lenni, mint hogy legyen részegek között, ha bár h ha a családja iszik akk semmi értelme sztem
2011. december 28. 13:29
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Teljesen egyetértek vele.Az a sok csatak részeg idióta...Meg a discos zene...kiakasztó.
2011. december 28. 13:57
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Jogos amit mond. Még órákkal a buli után is lüktet az ember feje a tuc-tuc zenétől, a füstgéptől és a cigi szagtól rémes szagot áraszt az ember ruhája. Arról, hogy a sok részeg leönt mindenféle löttyel mikor el akar mászni az ember mellett a hatalmas tumultusban, már ne is beszéljünk.
2011. december 28. 16:20
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Nem mindenki szeret bulizni, én megértem. De azokat is megértem akik szeretnek!
Szóval nem ezen műlik, hogy normális-e egy sztár vagy nem, mert a tinik állandóan buliznak, ők miért ne tehetnék meg?
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: