Valószínűleg nincs olyan, aki ne hallott volna még a True Bloodról, ám aki egy kicsit is szereti a vámpírokat, az minden bizonnyal rajongó. Ők örülhetnek, ugyanis újabb hírek láttak napvilágot az új évaddal kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
True Blood: újabb hírek az ötödik évadról
2012. január 11. 16:23
2012. január 11. 16:30
![]() |
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 ![]() |
Remélem, tartja magát a sorozat az eddigi szintjéhez. Ezidáig végig megmaradt az a kellemes érzésem minden rész végénél, amit csak egy igazán kóser sorozat tud nyújtani.
Bár hallván, hogy Godrick nem jön vissza... ez azért elég lehangoló!

2012. január 11. 16:33
Én eddig egy részét de láttam, csak hallottam róla!!Bocsi!!

2012. január 11. 16:47
Az első éved annyira unalmas volt hogy nemtudtam végig nézni deee megnéztem a 4.évadot és nagyon király volt tényleg ha olyan lesz az 5.évad is akk király lessz (Y)
2012. január 11. 17:37
![]() |
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14672 Csatolások: 120245 Azonosító: 57759 ![]() |
Köszi az újabb TB cikket
Már nagyon várom a legújabb évadot, mindig is színvonalas sorozat volt, és remélem ugyan olyan jó lesz az 5. évad mint a többi

Már nagyon várom a legújabb évadot, mindig is színvonalas sorozat volt, és remélem ugyan olyan jó lesz az 5. évad mint a többi

2012. január 11. 18:19
Én nagyon imádom ezt a sorozatot, és úgy várom már az ötödik évadot!! Én azért még reménykedek egy picit, hogy talán esetleg visszatér Godric, hisz bár csak keveset volt benne, szinte kedvencem lett!!

2012. január 11. 19:02
imádom ezt a sorozatot egy hét alatt megnéztem mind a négy évadot
és az ötödik évadot is szintén nézni fogom

2012. január 11. 19:20
![]() |
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 ![]() |
de jó lesz:D
nagyon vârom:D<3
nagyon vârom:D<3
2012. január 11. 19:52
![]() |
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 ![]() |
egyetlen szó: IMÁDOM!!!
én először a könyvet olvastam, az is zseniális, de a sorozat, attól függetlenül, hogy vannak benne eltérések a könyvhöz képest nagyon jó
nem tudom, mit csinálok még nyárig :'(
én először a könyvet olvastam, az is zseniális, de a sorozat, attól függetlenül, hogy vannak benne eltérések a könyvhöz képest nagyon jó

nem tudom, mit csinálok még nyárig :'(
Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Újabb fordulatot vett a dráma.

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Újabb csúnya celebválás?

Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Júliusban hunyt el a sztár.

Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Új életet kezdett a híresség.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.