Katy állítólag nagyon kedvel valakit, a szülei pedig örülnének az új barátnak. Az anyukája igyekszik segíteni neki, hogy gyorsan kiheverje a válást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry máris továbblépett?
2012. január 15. 10:19
|
|
Dooryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 174 Azonosító: 160874 offline
|
Hát örülnék,neki ha minél hamarabb tovább tudna lépni, de azért nem kizárt,hogy csak pletyka,mert azért ezt Katy-nek is meg kéne erősíteni nem?? mert az hogy kedveli még nem jelent sokat...
2012. január 15. 10:30
kedvelni egy barátot is lehet, szóval nem biztos... ráadásul csak az anyukája mondta, hogy örülne neki!!
midenesetre én örülnék neki, ha boldog lenne, és minél hamarabb tovább tudna lépni!!
midenesetre én örülnék neki, ha boldog lenne, és minél hamarabb tovább tudna lépni!!
2012. január 15. 10:37
Szerintem ez a focista sokkal jobban illik Katyhez, mint az exférje. Remélem, nem pletyka az egész!:|
2012. január 15. 10:40
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Hát szerintem nem ez a legjobb megoldás! Belemenni egy másik komoly kapcsolatba, mikor az első még ki sem hűlt? Szerintem először talán heverje ki, foglalkozzon többet magával, és ha késznek érzi magát, majd akkor.
De ne az anyja intézze az életét!
De az, hogy azt mondta Katy, hogy bírja, z nem azt jelenti, hogy bele is szeretett!
De ne az anyja intézze az életét!
De az, hogy azt mondta Katy, hogy bírja, z nem azt jelenti, hogy bele is szeretett!
2012. január 15. 10:44
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
remélem igaz a hír. az új szerelem mindig enyhíti a mások okozta károkat.
2012. január 15. 10:48
A lényeg, hogy Katy boldog legyen
, az meg már más, hogy az anyukának szimpatikus.
2012. január 15. 11:00
Szerintem egyáltalán nem illenek össze. Akkor már inkább Russell...de persze az a lényeg hogy boldogok legyenek.
2012. január 15. 11:02
|
|
picur103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 141703 offline
|
amúgy állítólag azért mentek szét,mert russel családot akart,katy pedig nem akarta,hogy ez az énekesi karrierjének a rovására menjen.szeritnem ez ostobaság,mert beyonce is terhes volt,közben pedig folyamatosan hozta az újabb és újabb számokat!amúgy szeritnem sem illenek össze,de russellel sem...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.