Szombaton egy nagyszabású show keretén belül választotta ki a szakmai zsűri azt a három dalt, amely esélyesként indulhat a februári döntőn. Természetesen a nézők is beleszólhattak a döntésbe, a negyedik dalt ő juttathatták tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió: megvan az első 4 döntős dal
2012. január 29. 12:16
Gratulálok a Compact Disco-nak! Remélem ők ismét tovább jutnak.

2012. január 29. 12:20
![]() |
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 ![]() |
Compact Disco remélem ők mennek
.

2012. január 29. 12:20
![]() |
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 ![]() |
prézli egyetértek...
Téll kritikán aluli volt,nem is volt normálisan beállítva a hang -.-
Téll kritikán aluli volt,nem is volt normálisan beállítva a hang -.-
2012. január 29. 12:30
![]() |
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 ![]() |
Hát ez tényleg annyira kritikán aluli volt...egy két dalt meghallgattam és akkor jött ez a szó: Komolyan? Ilyennel akarnak indulni, amikor Kati is nagyon hátul tejesített a döntőbe? Azt hittem lekaparom magam.
2012. január 29. 12:33
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 ![]() |
Hát nem tudom mit várnak Wolf Kati tavalyi lepontozása után. Pedig Ő szerintem nagyon jól teljesített, bár Rúzsa Magdi a legjobb, akit valaha is kiküldött Magyarország az Eurovízióra.
2012. január 29. 12:42
![]() |
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7764 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 ![]() |
Idézet (BaByGaGa @ 2012.01.29. 12:30)
Hát ez tényleg annyira kritikán aluli volt...egy két dalt meghallgattam és akkor jött ez a szó: Komolyan? Ilyennel akarnak indulni, amikor Kati is nagyon hátul tejesített a döntőbe? Azt hittem lekaparom magam.
teljesen egyetértek

2012. január 29. 12:43
![]() |
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 ![]() |
Szerintem ez a 4 előadó volt a legjobb. : )
A Compact Disco tényleg nagyon jó dalt hozott össze, világszintű volt, ezzel nem túlzott a zsűri.
Hencz Gábor aranyos volt ahogy kiállt, gitározott és énekelt.
az ESC-en nagy sikere szokott lenni az ilyen egyszerű, de mégis nagyszerű előadásoknak. : ) (Alexander Rybak-2009)
Caramel.. hát benne sose tetszett hogy aaaaannnnnyire nyújtja a hangokat. :S de a dal meg az előadás is nagyon jó volt!
Tóth Gabi.. hát nála egyszerűen felrobbant a színpad..
hatttalmas volt:DDD
kiváncsi leszek a jövőhétre, ők 4en meggyőztek.. talán még esélyünk is lenne velük:D
A Compact Disco tényleg nagyon jó dalt hozott össze, világszintű volt, ezzel nem túlzott a zsűri.

Hencz Gábor aranyos volt ahogy kiállt, gitározott és énekelt.

Caramel.. hát benne sose tetszett hogy aaaaannnnnyire nyújtja a hangokat. :S de a dal meg az előadás is nagyon jó volt!

Tóth Gabi.. hát nála egyszerűen felrobbant a színpad..

kiváncsi leszek a jövőhétre, ők 4en meggyőztek.. talán még esélyünk is lenne velük:D
Kapcsolódó sztárok

Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Most már nem zavarja, ha nőként is utalnak rá.

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.

Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Túlságosan izgult a modell.

Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Merész fotósorozat készült róla.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül.

Pénteken derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát
Pénteken derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát
A sztár május 6-án hunyt el pesti otthonában.

BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
Így ragyogtak a sztárok.