Eurovízió: megvan az első 4 döntős dal
2012. január 29. 17:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
remélem a jövő héten jobbak is bejutnak
2012. január 29. 17:14
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
Nem néztem, de azt hallottam nem nagyon volt szinvonalas!! Én Caramelnek és Toth Gabinak szurkoltak akik Hál Istennek bent vannak!! Meglepodtem, h Saunders nem jutott be, de nem is bánom, jovo héten meg rem tovább jut Gyurcsík Tibi és a Monsoon!!
2012. január 29. 18:02
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
Hát ha választani kéne akkor a Compact Disco :$
2012. január 29. 18:19
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
színvonalas?
Hihetetlen, mennyi technikai baki volt benne, nem működtek a mikrofonok és az az iPad-es szerencsétlenkedés...
elvette az egész műsor varázsát, már ha volt egyáltalán!
megnéztem az összes versenyző előadását és maximálisan meg vagyon elégedve az első 4 helyezettel!
Alig várom Renit 11-én!
megnéztem az összes versenyző előadását és maximálisan meg vagyon elégedve az első 4 helyezettel!
2012. január 29. 19:06
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Heincz Gábor , mindenképpen ő menjen!
Am nem hiszem el, hogy nem tudtak volna RENDES pontozótáblákat beszerezni, ez a szarság nagyon gagyi volt, mindig el állítódott meg ilyenek.. xDD
De amúgy iszonyat jó volt ez a csávó! ♥
Am nem hiszem el, hogy nem tudtak volna RENDES pontozótáblákat beszerezni, ez a szarság nagyon gagyi volt, mindig el állítódott meg ilyenek.. xDD
De amúgy iszonyat jó volt ez a csávó! ♥
2012. január 29. 19:54
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Miért kell ennyire ajnározni Caramelt? 
Jó, tehetséges meg minden, de tényleg el tudjátok képzelni, Európa-szinten??
Szerintem: HAJRÁ COMPACT DISCO!!! *.*
Jó, tehetséges meg minden, de tényleg el tudjátok képzelni, Európa-szinten??
Szerintem: HAJRÁ COMPACT DISCO!!! *.*
2012. január 29. 20:26
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Hú annyira váram már tegnap, hogy lássam ezt a műsort. ("Ez egy komoly show." Azért sok volt a hiba pl. ha már csak a sípolást nézzük Galluszéknál...na mind1) Az én véleményem: meglepve tapasztaltam, hogy a Compact Disco milyen jó volt. Tényleg nagyon tetszett. Én sokáig nem tudtam, hogy CD magyar, mert úgy valahogy nem illik ide vagy nem tudom, szóval nekem olyan furcsa, hogy a milyeink, de ettől függetlenül szerintem nagyon jók voltak.
A második bejutó Heincz Gábor is nagyon jó volt, tetszik a dala, de jobban örülnék annak, ha a CD vagy az a személy jutna ki, akiről a következő bekezdés fog szólni.
És ő nem más, mint Caramel. Szerintem szenzációs énekes és ahogy tegnap először hallottam a dalát wááá dalszerzőként is szuper. Imádom a simogató hangját, szerintem világszinten is kiemelkedő énekes. A dala mámorító, tegnap óta megállás nélkül hallgatom és az ágyon ugráltam, hogy tovább jutott, bár ha nem jutott volna be eret vágok. Ilyet nem továbbküldeni szégyen lett volna. A zsűri szerintem így is lepontozta, pedig nagyon jó volt. Úgyhogy nálam eddig hajrá CARAMEL. (Ha nem ő megy akkor menjen a CD.)
Tóth Gabi dala schlecht meg az a mozgás...de mint énekesnő továbbra is vitathatatlan szerintem.
A második fordulóra is kíváncsi leszek, mert volt kb. 2 szám, ami nem volt rossz, de a favoritom már kezdettől meg volt. C
A második bejutó Heincz Gábor is nagyon jó volt, tetszik a dala, de jobban örülnék annak, ha a CD vagy az a személy jutna ki, akiről a következő bekezdés fog szólni.
És ő nem más, mint Caramel. Szerintem szenzációs énekes és ahogy tegnap először hallottam a dalát wááá dalszerzőként is szuper. Imádom a simogató hangját, szerintem világszinten is kiemelkedő énekes. A dala mámorító, tegnap óta megállás nélkül hallgatom és az ágyon ugráltam, hogy tovább jutott, bár ha nem jutott volna be eret vágok. Ilyet nem továbbküldeni szégyen lett volna. A zsűri szerintem így is lepontozta, pedig nagyon jó volt. Úgyhogy nálam eddig hajrá CARAMEL. (Ha nem ő megy akkor menjen a CD.)
Tóth Gabi dala schlecht meg az a mozgás...de mint énekesnő továbbra is vitathatatlan szerintem.
A második fordulóra is kíváncsi leszek, mert volt kb. 2 szám, ami nem volt rossz, de a favoritom már kezdettől meg volt. C
2012. január 29. 23:08
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
Én Gabinak szurkolok♥
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: