Így szokj le a körömrágásról!
2012. február 22. 17:42
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Én nagyon ritkán rágom a körmöm,viszont folyton megrepedezik,és le kell tépnem..vagy vágnom xD meg a bőrkét azt néha piszkálom a körmöm mellett,de nem rágom a körmömet.
2012. február 22. 17:43
időnként nekiállok és rágk ezerrel....volt hogy növesztettem aztán bekentem fekete koromlakkal..na nem mertem rágni belőle
2012. február 22. 17:46
Hú, anno az én bajom is meggyűlt a körömrágással, még hozzá nem is kicsit. Az orvosok pótcselekvésként magyarázták, mert kiskoromban az ujjamat szoptam és nem volt cumim. Egészen 14 éves koromig rágtam a körmömet, és nálam egyik sem játszott közre, hanem egyszerűen csak egy hülye szokás volt. Aztán 14 évesen ránéztem a körmeimre és felfedeztem, hogy ezek nagyon gázak. Szó szerint körömágyam sem volt, úgy lerágtam, így nem is fájt. Aztán erőt vettem magamon és második próbálkozásra sikerült, de aztán annyira törtek és annyira vékonyak voltak, hogy elmentem műkörmöt felrakatni. Mindenki ijesztgetett, hogy tönkre teszi a körmöt még jobban és, hogy ne csináljam. Olyan bitang körmeim lettek 3 év műköröm használata után, hogy miután kockásra reszeltem és kifestettem a sajátjaimat, megkérdezték, hogy melyik műkörmöshöz járok. Persze úgy csináltam, hogy három havonta fent volt,s pihentettem a körmeimet egy hónapig. Úgy megerősödött, hogy baltával sem lehetett szétvágni. Az utóbbi fél évben viszont megint átmentek törékenybe, úgyhogy most újabban műkörömmel próbálkozom, hátha ismét megerősödik. Egyébként én anno a keserűvel sem tudtam leszokni.XD Sőt, ugyanúgy rágtam tovább és annyira megszoktam későbbiekben a keserűt, hogy már az sem érdekelt. Én speciel azt mondom, hogy akaraterő kell hozzá. Ha le akarsz szokni, akkor le fogsz szokni. A cigi az ugyanez. Nehéz megállni, de, ha le akarsz szokni, akkor le tudsz róla, minden az akaraterőn múlik. Így láttatlanba sokaknak én is a műkörmöt ajánlanám, ha van keret rá, mert nem csak szép, de egyrészt - szerintem - erősíti is a körmöt, más részt pedig rávesz arra, hogy ne rágd le. Bár az előtt kalapot emelek, aki lerágja a tippet, komolyan, mert az egy műanyag darabka. Lehet ám küzdeni vele.XD
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. február 22. 17:48
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez egy nagyon jó cikk...! De sajnos én is rágom a körmöm már rengetekszer elhatároztam,hogy leszokok róla de eddig még nem sikerült.... mondjuk egy hétig kibírtam de utána megint lerágtam a körmöm.... műkörmöt meg nem akarok rakni mert az meg tönkre teszi az eredeti körmöt....mondjuk már egyszer kétszer sikerül egy kicsit megnövesztenek de amikor betörik akkor meg nem bírom ki,hogy le ne rágjam...
2012. február 22. 17:49
hát én ezeket már mind próbáltam de hiába. nem is akarattal rágom őket hanem egyszer csak észreveszem hogy nincs megXD
2012. február 22. 17:51
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jahm meg akkor nem rágom le a körmöm ha valami erősebb színűre festem be pl: bordó stb csak hát a suliba a tanárok nem valami jó szemmel nézik....:S
2012. február 22. 17:52
Én a röplabda miatt szoktam le róla, mert mielőtt megnőtt volna akkorára hogy rágjam, le is kellett vágni.
A műkörmöt hülyeségnek tartom, eléggé roncsolja a körmöt, akinek amúgy is gáz, arra nem kéne ráereszteni. Inkább a sport, valahogy jobb megoldásnak tűnik.
A műkörmöt hülyeségnek tartom, eléggé roncsolja a körmöt, akinek amúgy is gáz, arra nem kéne ráereszteni. Inkább a sport, valahogy jobb megoldásnak tűnik.
2012. február 22. 17:52
Nekem "tövig" van régva a körmöm, sajnos... Jó cikk
2012. február 22. 17:53
FunnyGirlsBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165691 offline |
Én ha ideges vagyok vagy ha órán unatkozom, de csak pár körmömet és azt se olyan nagyon.
2012. február 22. 17:53
Én általános iskolás koromban szoktattam le magam róla mégpedig körömrágás elleni lakkal. Keserű, mint az állat, utána eszembe se jutott hozzányúlni. Ma meg műkörmöt viselek, elgyengültek a körmeim a munkától, törik.
2012. február 22. 18:01
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Én kb 2 éve szoktam le a körömrágástól...de nem tudom, hogyan:")...de amikor rágtam,elég sok fájdalmat okoztam magamnak:S
2012. február 22. 18:35
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
jó cikk
én már 2 éve nem rágom )
én már 2 éve nem rágom )
2012. február 22. 18:50
Szerencsére egyre kevesebbet rágom de néha észre sem veszem, hogy rágom...
2012. február 22. 19:06
Húh én rengeteget szoktam rágni a körmömet. :/ Ezért amikor már felidegesítem magam ezzel, kilakkozom, és ameddig rajta van a körömlakk,addig nem rágom.
2012. február 22. 19:10
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Régebben állandóan rágtam a körmöm, de aztán egyszer újévkor megfogadtam, hogy nem rágom többet. Be is tartottam, bár mostanában ha nem figyelek oda, néha azon kapom magam, hogy rágom a körmöm. :/
2012. február 22. 19:14
A műköröm jó tipp..nekem is volt már,de mikor letörnek újra elkezdem rágni a körmöm,szóval ez nálam nem megoldás :S
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.