Ez most valami vicc,ugye?
Bazd,eza csaj fiatalabb,mint én,és ilyeneket csinál...Hát...Az eleéjn,amikor berobbant a Whip My Hair-el,még egész jó arcnak tartottam,de most..Leesett az állam!.
Willow Smith újabb őrült hajkoronára váltott
2012. február 29. 11:55
cuppycake99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 78 Csatolások: 1 Azonosító: 169498 offline |
2012. február 29. 12:39
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
te jó ég.....
2012. február 29. 12:51
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
grat.! mostmár ő is sz*rul néz ki .! gratula.... " szánalmas.! ugylátszik ízlés ficama van!!!
2012. február 29. 15:12
Ez a kiscsaj már nem tud mit kezdeni magával! Szörnyen néz ki.
2012. február 29. 17:06
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
hát ez egyre szörnyűbb.... szegény kislánynak miért engednek ilyeneket???
2012. február 29. 17:33
Szerintem ez a haj valami borzalmasan néz ki!De a szüleit se értem,hogy engedhetik neki meg,én értem,hogy Will Smith lánya,de azért ilyenekhez elég fiatal...
2012. február 29. 18:40
Ez hülye !! ilyet engednek neki....izéé....nem .értem, ha ilyen sikeres szülei vannak, mért kell ilyet csinálni ? ez meghibbant...még jól se áll neki..és szőkére??? 11 évesen? már nem azért, de én 12 évesen erre nem adnám a fejem...egyszerűen IDIÓTA !! sose tartottam vmi bomba sikernek..ezek után se fogom..úgy néz ki mint egy fiű !!!
2012. február 29. 18:41
Ez hülye !! ilyet engednek neki..izéé..nem .értem, ha ilyen sikeres szülei vannak, mért kell ilyet csinálni ?
ez meghibbant...még jól se áll neki..és szőkére??? 11 évesen? már nem azért, de én 12 évesen erre nem adnám a fejem...egyszerűen IDIÓTA !! sose tartottam vmi bomba sikernek..ezek után se fogom..úgy néz ki mint egy fiű !!!
ez meghibbant...még jól se áll neki..és szőkére??? 11 évesen? már nem azért, de én 12 évesen erre nem adnám a fejem...egyszerűen IDIÓTA !! sose tartottam vmi bomba sikernek..ezek után se fogom..úgy néz ki mint egy fiű !!!
2012. február 29. 19:23
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline |
őő izé szerintem elrontották a címet.
"Willow Smith újabb őrült hajkoronára váltott" helyett inkább pl. mondjuk " Willow Smith szörnyű hajkoronára váltott"
nem akarok nagyon beképzelt majom lenni meg igy lemondani úgy most,de szegény tényleg nagyon csúnya.Ha nem tudnám,hogy ő Willow lehet még fiúnak is nézném.sőt, biztos.nem igaz,hogy nincs egyetlen ember sem mellette aki azt mondaná neki 'hé ébredj fel ez nem jó,s nem szép hanem szörnyű,csúnya'
hát nem tudom,hogy mi lesz pár év után a lánnyal,de ha így folytatja akkor bármi is lesz,de az biztos nem jó s nem szép.
"Willow Smith újabb őrült hajkoronára váltott" helyett inkább pl. mondjuk " Willow Smith szörnyű hajkoronára váltott"
nem akarok nagyon beképzelt majom lenni meg igy lemondani úgy most,de szegény tényleg nagyon csúnya.Ha nem tudnám,hogy ő Willow lehet még fiúnak is nézném.sőt, biztos.nem igaz,hogy nincs egyetlen ember sem mellette aki azt mondaná neki 'hé ébredj fel ez nem jó,s nem szép hanem szörnyű,csúnya'
hát nem tudom,hogy mi lesz pár év után a lánnyal,de ha így folytatja akkor bármi is lesz,de az biztos nem jó s nem szép.
2012. február 29. 19:58
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline |
Hát... ez borzalmas.
2012. február 29. 20:28
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline |
borzalom.. mi lesz később? szegény alapban sem volt valami gyönyörűség de ezzel a hajjal...:/
nagyon nem szimpatikus nekem...
Amugy tényleg tiszta Chris Brown..
nagyon nem szimpatikus nekem...
Amugy tényleg tiszta Chris Brown..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.