SZERK: csináltam most így gyorsba (mert mennem kell tanulni) egy hűűű, de kreatív képecskét. : DD /mint egyszer már mondtam még csak most ismerkedek a photoshoppal, szóval nem leszólni!! >.<"/ : DD
Avenged Sevenfold III.
2012. július 31. 12:53
Boldogságos Születésnapot Mattynek!! ^^ ♥♥♥
SZERK: csináltam most így gyorsba (mert mennem kell tanulni) egy hűűű, de kreatív képecskét. : DD /mint egyszer már mondtam még csak most ismerkedek a photoshoppal, szóval nem leszólni!! >.<"/ : DD
2012. július 31. 14:32
Juj, köszi! Nagyon rendes vagy!
Nagyon-nagyon sok boldogat Mattnek!!
És a másik fontos születésnapos: a topic egyik motorjának,Chelsy-nek is sok boldogat!!!
Idézet (bakocsenge @ 2012.07.31. 14:29)
És a másik fontos születésnapos: a topic egyik motorjának,Chelsy-nek is sok boldogat!!!
2012. augusztus 01. 12:02
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! ♥♥♥♥
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt
DE! Kértem angol zászlós fülbevalókat, amit ma meg is kaptam, vagyis vettem XD
Itt vannak képek :
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt
Itt vannak képek :
Idézet (Eszti181 @ 2012.07.31. 23:01)
csináltam neked egy képet Chelsy, igaz, hogy valszín csak holnap fogod látni, de én időben elküldtem. >.< remélem tetszik. ^^ ♥♥ még egyszer Boldog Szülinapot Neked és az Ikrednek. ^^ ♥♥
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. augusztus 01. 12:29
Idézet (Chelsy @ 2012.08.01. 12:02)
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! ♥♥♥♥
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt :(
Itt vannak képek :
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt :(
Itt vannak képek :
szegény halak :((
nővérem ölne ilyen fülbevalókért :'DD
2012. augusztus 01. 12:42
Sztem ezek is betegek voltak. Miután meghaltak, megnéztem őket rendesen, volt rajtuk egy-két dolog, ami nem tetszett... de mindegy, van másik állatkereskedés is
Pedig Pesten biztos lehet kapni
Pedig Pesten biztos lehet kapni
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.01. 12:29)
szegény halak
(
2012. augusztus 01. 15:26
Idézet (Chelsy @ 2012.08.01. 12:42)
Sztem ezek is betegek voltak. Miután meghaltak, megnéztem őket rendesen, volt rajtuk egy-két dolog, ami nem tetszett... de mindegy, van másik állatkereskedés is :D
Pedig Pesten biztos lehet kapni :D
Pedig Pesten biztos lehet kapni :D
biztos :D már így is egy csomó ékszere van amit nem is hord :DD
2012. augusztus 01. 15:27
Ismerős...
Van, aminek már párja sincs XD
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.01. 15:26)
biztos
már így is egy csomó ékszere van amit nem is hord
D
2012. augusztus 01. 15:44
Idézet (Chelsy @ 2012.08.01. 15:27)
Ismerős... :D :D Van, aminek már párja sincs XD
nekem alig van, ami meg van az bizsu és azt meg nem bírja a fülem. ://
2012. augusztus 01. 17:23
Az enyém meg az aranyat nem bírja
Pont ma találtam nővéremnél egy baromi jó, unikornisos fülbevalót, ami az enyém volt, de nekiadtam
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.01. 15:44)
nekem alig van, ami meg van az bizsu és azt meg nem bírja a fülem. ://
2012. augusztus 02. 18:56
Épp családfát kutatok. Nagyon szorgalmas vagyok! Mekkora poén lenne már, ha kiderülne, hogy valamelyik kedvencemmel rokonok vagyunk? XD
2012. augusztus 02. 21:57
Idézet (Chelsy @ 2012.08.02. 18:56)
Épp családfát kutatok. Nagyon szorgalmas vagyok! Mekkora poén lenne már, ha kiderülne, hogy valamelyik kedvencemmel rokonok vagyunk? XD
én sose tudtam, hogy kell a családfa után kutatni... ://
2012. augusztus 03. 20:40
Küldtem tájékoztatást
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.02. 21:57)
én sose tudtam, hogy kell a családfa után kutatni... ://
2012. augusztus 05. 10:41
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.04. 23:03)
*o* meghaltam *.* ♥♥

Még több ilyen képet kérek!!!
2012. augusztus 05. 12:04
Idézet (bakocsenge @ 2012.08.05. 10:41)
Még több ilyen képet kérek!!! :w00t: :wub: (Tudom, kérni egyszerű, ahelyett, hogy keresnék!! :D :blush: )
azért vagyok, hogy hozzak ilyen képeket. :DD amint lesz egy kis időm keresgélni hozok. ^^
2012. augusztus 05. 13:56
ahh a mai napra végre van egy kis pihim. ^^ csak este felé meg majd holnap reggel kell még átnéznem a föci. tényleg októberben majd szurkoljatok, hogy sikerüljön az érettségim!! *.*
na itt van pár kép, amit összetudtam szedni nektek. :DD
nyasd, képzeljétek. *.* van a Magic Mike Channing Tatum új filmje és naaagyon meg akarom már nézni. És meg is rendeltük bnőmmel a jegyeket a preimerre. És másnap írta, hogy egy CoolTv-s nyeremény játékon nyert premier előtti vetítésre 2 jegyet. *.* szóval holnap megyünk moziba és sfjalj annyira hepíí vagyook *.* életemben először megyek premier előtti vetítésre. :333 (bocs gondoltam megosztom veletek ezt az élményem. >.<)

na itt van pár kép, amit összetudtam szedni nektek. :DD
nyasd, képzeljétek. *.* van a Magic Mike Channing Tatum új filmje és naaagyon meg akarom már nézni. És meg is rendeltük bnőmmel a jegyeket a preimerre. És másnap írta, hogy egy CoolTv-s nyeremény játékon nyert premier előtti vetítésre 2 jegyet. *.* szóval holnap megyünk moziba és sfjalj annyira hepíí vagyook *.* életemben először megyek premier előtti vetítésre. :333 (bocs gondoltam megosztom veletek ezt az élményem. >.<)

1 felhasználónak tetszik:
Devil93
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.