Hello!
Szeretnék elnézést kérni pár helyesírási hibáért, amit ebben a cikkben ejtettem, de csak így utólag vettem észre.
Hírszerkesztők topikja
2013. július 31. 17:18
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy ma várható-e a török cikk következő része? Pont egy hete jelent meg az előző...
Illetve egy kérdés: miért "tűnt el" a cikkírók számára az a lehetőség, hogy beküldés után esetleg módosíthassanak a felfedezett hibákon? Én ugyan ismerem a trükköt, hogyan tudok megjelenésig még belenyúlni, de sokan nem és szerintem a szerkesztőknek egy fokkal egyszerűbb dolga lenne, ha a szerzők ki tudnának javítani hibákat, amiket a beküldés után felfedeznek. Nekem is sokkal jobban szemre állnak az elgépelések és hasonlók, ha már a "kész munkát" látom viszont és nem csak egy szerkesztő-ablakot.
Illetve egy kérdés: miért "tűnt el" a cikkírók számára az a lehetőség, hogy beküldés után esetleg módosíthassanak a felfedezett hibákon? Én ugyan ismerem a trükköt, hogyan tudok megjelenésig még belenyúlni, de sokan nem és szerintem a szerkesztőknek egy fokkal egyszerűbb dolga lenne, ha a szerzők ki tudnának javítani hibákat, amiket a beküldés után felfedeznek. Nekem is sokkal jobban szemre állnak az elgépelések és hasonlók, ha már a "kész munkát" látom viszont és nem csak egy szerkesztő-ablakot.
2013. augusztus 01. 08:21
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Szeretném, ha kijavítanátok néhány hibát, amit ebben a cikkben ejtettem. Elnézést a kellemetlenségért.
Bevezetőben: "ugyanis az egy show közben berohant a pankrátorhoz és ököllel megütötte a Vipera nemi szervét." részt erre kellene átjavítani: "ugyanis a show közben berohant a pankrátorhoz és ököllel megütötte a Vipera nemi szervét."
Plusz a harmadik bekezdésben: "azonban a Vipera nem akarta szó hagyni az esetet" ezt kérlek erre: "azonban a Vipera nem akarta szó nélkül hagyni az esetet"
Elnézést még egyszer a gondokért.
Bevezetőben: "ugyanis az egy show közben berohant a pankrátorhoz és ököllel megütötte a Vipera nemi szervét." részt erre kellene átjavítani: "ugyanis a show közben berohant a pankrátorhoz és ököllel megütötte a Vipera nemi szervét."
Plusz a harmadik bekezdésben: "azonban a Vipera nem akarta szó hagyni az esetet" ezt kérlek erre: "azonban a Vipera nem akarta szó nélkül hagyni az esetet"
Elnézést még egyszer a gondokért.
2013. augusztus 01. 18:13
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.07.31. 17:18)
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy ma várható-e a török cikk következő része? Pont egy hete jelent meg az előző...
sok cikket kapunk mostanában és igyekszünk minél változatosabban kitenni őket, de hamarosan kint lesz!
én sajnos erről nem tudok semmit, de sokaknak így is úgy is mindegy, mivel általában mindig van javítanivaló a fogalmazásokkal
2013. augusztus 02. 09:37
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ebben a cikkben: http://starity.hu/magazin/40946-kelly-osbourne-csodalja-batyjat/ - az elején ki kellene javítani:
Kelly nemrégiben elmondta, mennyire csodálja bátyját, mivel harcbaba száll betegségével és nem hagyja magát
A harcbaba szót harcba szóra.
Kelly nemrégiben elmondta, mennyire csodálja bátyját, mivel harcbaba száll betegségével és nem hagyja magát
A harcbaba szót harcba szóra.
2013. augusztus 03. 10:59
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (LoveNessa @ 2013.08.01. 18:13)
én sajnos erről nem tudok semmit, de sokaknak így is úgy is mindegy, mivel általában mindig van javítanivaló a fogalmazásokkal
Igen, de aki meg foglalkozna is azzal, hogy helyes legyen, meg jó, nem tud utólag belenyúlni - illetve tudna, ha tudna, de sokan nem tudják, ennek mi a módja.
Egyébként a legutóbbi cikkemhez kapcsolódóan annyi megjegyzésem lenne, hogy láttam, ki lettek javítva benne azok a karakterek - amikkel egyébként sokat melóztam, hogy benne legyenek. Direkt írtam mindent úgy, ahogy, megkülönböztetve a török "s" és "sz" hangokat, amik átírásával totál helytelen lett az egész iromány és most már se magyarul, se törökül nem helyes semmi benne. Így a kritika, amit "én" kaptam a helyesírással a cikk alá, tulajdonképpen jogos, de nem az én hibámból. Megmondom őszintén, nehezményezem ezt a fajta javítást anélkül, hogy adott szerkesztő nem keresné meg a szerzőt. Mert ha 1-2 helyen lenne véletlenszerűen, azt mondom, oké, benézte az illető, de hogy direkt, mindenhol úgy van írva, az nyilván nem véletlen... És ezzel a húzással a cikkem tulajdonképpen most tényleg hemzseg a helyesírási hibáktól...
2013. augusztus 05. 15:34
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
sziasztok!
már több beküldött cikknél észrevettem,hogy a képek méretét hiába változtatom meg, a beküldött anyag az eredeti méretben jeleníti meg a cikkeket! valamit frissítenem kellene,vagy mi a módja,hogy ez ne fordulhasson többet elő?
Most beküldött cikkem (Kedvenc dizájnerem:Hervé Léger) képeinek magasságát 400-ra állítottam be - ha nem úgy küldené be a rendszer,légyszíves javítsátok.
A cikk főképe pedig a következő:
már több beküldött cikknél észrevettem,hogy a képek méretét hiába változtatom meg, a beküldött anyag az eredeti méretben jeleníti meg a cikkeket! valamit frissítenem kellene,vagy mi a módja,hogy ez ne fordulhasson többet elő?
Most beküldött cikkem (Kedvenc dizájnerem:Hervé Léger) képeinek magasságát 400-ra állítottam be - ha nem úgy küldené be a rendszer,légyszíves javítsátok.
A cikk főképe pedig a következő:
2013. augusztus 05. 21:24
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Sziasztok!
Nem tudom, hol kéne jeleznem, de észrevettem, hogy ehhez a cikkhez rossz híresség lett csatolva. Ő róla szól a cikk.
Nem tudom, hol kéne jeleznem, de észrevettem, hogy ehhez a cikkhez rossz híresség lett csatolva. Ő róla szól a cikk.
2013. augusztus 08. 10:03
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ebben a cikkben pontosításra van szükség: Jake Gyllenhaal nem fog szerepelni az 'Into the Woods'-ban.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2013. augusztus 08. 19:16
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Sziasztok!
Engem egy valami érdekelne: a hírek elfogadása valami prioritás rendszerben zajlik? Mármint ilyen felkapott sztárokról, Disney-színészekről meg énekesnek/színésznek állító emberkék híre hamarabb megjelenik, mint pl. ami egy sportolóról, versenyzőről szól? Mert nehezen hiszem el, hogy az a cikk, amit 15 órakor írtam meg még mindig nem lett elfogadva, de sajnos ez a tény.
Majdnem elsőként jelenhetett volna meg a hír magyar protálok az, hogy Grosjean apa lett, ehhez képest már MINDEN oldal lehozta, ami foglalkozik bulvárral. Pedig higyjétek el, itt is sok Forma 1 kedvelő van...
Na mindegy is.
Üdv,
Gajcsi
Engem egy valami érdekelne: a hírek elfogadása valami prioritás rendszerben zajlik? Mármint ilyen felkapott sztárokról, Disney-színészekről meg énekesnek/színésznek állító emberkék híre hamarabb megjelenik, mint pl. ami egy sportolóról, versenyzőről szól? Mert nehezen hiszem el, hogy az a cikk, amit 15 órakor írtam meg még mindig nem lett elfogadva, de sajnos ez a tény.
Majdnem elsőként jelenhetett volna meg a hír magyar protálok az, hogy Grosjean apa lett, ehhez képest már MINDEN oldal lehozta, ami foglalkozik bulvárral. Pedig higyjétek el, itt is sok Forma 1 kedvelő van...
Na mindegy is.
Üdv,
Gajcsi
2013. augusztus 09. 14:49
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
lemaradt a cikkem vége, kérhetném a pótlását?
"Itt merül fel a kérdés, hogy mégis mi, és miért történt, ami az egész hat perces, egy a jövőben zajló, 2018-as születésnapi bulin játszódó kisfilmet összetartja. Ami természetesen bemutatja, hogy az emberek a mai világban képtelenek arra, hogy bármiféle személyes kapcsolatot létesítsenek, inkább csak egyedül üldögélnek az okostelefonjuk társaságában."
"Itt merül fel a kérdés, hogy mégis mi, és miért történt, ami az egész hat perces, egy a jövőben zajló, 2018-as születésnapi bulin játszódó kisfilmet összetartja. Ami természetesen bemutatja, hogy az emberek a mai világban képtelenek arra, hogy bármiféle személyes kapcsolatot létesítsenek, inkább csak egyedül üldögélnek az okostelefonjuk társaságában."
2013. augusztus 10. 10:12
Érdeklődnék, a Tyler Posey Exklúziv interjús cikkemet lefogjátok adni, vagy nem? Mert ha valami baj volt, akkor szivesen újrairom jól Köszönöm a választ előre is.
2013. augusztus 11. 18:15
Sziasztok !
Szeretnék érdeklődni , hogy a nem rég írt Skins-es cikkemet elfogjátok-e fogadni , vagy nem ? A szereplőkről amúgy is régen volt cikk , nem úgy mint a 'népszerűekről'
Elég sokat dolgoztam rajta , tudni szeretném miért nem felelt meg az elvárásoknak , ha azért , mert volt benne hiba akkor szívesen kijavítom.
Köszönöm a választ előre is .
Szeretnék érdeklődni , hogy a nem rég írt Skins-es cikkemet elfogjátok-e fogadni , vagy nem ? A szereplőkről amúgy is régen volt cikk , nem úgy mint a 'népszerűekről'
Elég sokat dolgoztam rajta , tudni szeretném miért nem felelt meg az elvárásoknak , ha azért , mert volt benne hiba akkor szívesen kijavítom.
Köszönöm a választ előre is .
2013. augusztus 14. 16:31
Láttam, hogy a Hürremes cikkem átírt karakterei javítva lettek. Köszönöm szépen! Így már - ha jól láttam - nincs benne hiba.
A 3. cikk mikor jelenik meg? 25-én küldtem be, ha jól rémlik. Ma esetleg aktuális is lenne, hiszen 21:35-kor az RTL klub Szulejmánt sugároz, szerda lévén...
A 3. cikk mikor jelenik meg? 25-én küldtem be, ha jól rémlik. Ma esetleg aktuális is lenne, hiszen 21:35-kor az RTL klub Szulejmánt sugároz, szerda lévén...
2013. augusztus 15. 08:35
Sziasztok!
Nem tudom, ki jelentette meg a cikkemet, de én nem írtam bele a "Jacko" gúnynevet sehol, szóval ezt valaki legyen szíves, és javítsa ki! Az utolsó mondatban van!
Köszönöm!
Nem tudom, ki jelentette meg a cikkemet, de én nem írtam bele a "Jacko" gúnynevet sehol, szóval ezt valaki legyen szíves, és javítsa ki! Az utolsó mondatban van!
Köszönöm!
2013. augusztus 15. 22:42
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Sziasztok, azt a tanácsot kaptam, hogy ide forduljak a kérésemmel ^^
Valaki lenne olyan drága, hogy hozzá csatolná Gage Golightly -t az alábbi cikkekhez? Ő is a stáb tagja (2-3. évad) 1 2 3 4
Valaki lenne olyan drága, hogy hozzá csatolná Gage Golightly -t az alábbi cikkekhez? Ő is a stáb tagja (2-3. évad) 1 2 3 4
LoveNessa
2013. augusztus 16. 12:24
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline |
Kedves Hírszerkesztők!
Kérem szépen ehhez a cikkhez csatolni Betzy Madrid és Johanna Batista adatlapját!
Köszönöm!
Kérem szépen ehhez a cikkhez csatolni Betzy Madrid és Johanna Batista adatlapját!
Köszönöm!
LoveNessa
2013. augusztus 18. 16:03
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ebben a cikkben - http://starity.hu/magazin/41736-pete-townshend-csillapitani-probalja-a-one-direction-botranyt/ - ezt a részt: a napokban a Channel 4-on egy Crazy about One Direction című dokumentumfilm volt lesugározva - javítsátok ki erre: a napokban a Channel 4 bemutatta a Crazy About One Direction című dokumentumfilmet. Köszönöm.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.