Vanessa is cigizik?
nem is tudtam...
remélem RiRi minél hamarabb leteszi azt a sz*rt..
Sztárok, akiknek le kéne szokniuk a dohányzásról
2012. április 05. 09:56
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
2012. április 05. 10:45
Mila Kunis...egy két szál cigi...az még úgy belefér...
Miley-ról ne is beszéljünk!!!! borzalmas!!!
de Zayn!!! miért????? :S...csak ebben nem jó
Miley-ról ne is beszéljünk!!!! borzalmas!!!
de Zayn!!! miért????? :S...csak ebben nem jó
2012. április 05. 11:36
Idézet (darkgirl @ 2012.04.04. 21:02)
Neszeneked.. -.-
megint a sztárok életét firtatják, ugyan már! nekünk aztán nem édesmindegy, h mit csinálnak?? a celebek sem tükéletesek. A példaképről meg annyit, h szerintem minden ember eltudja dönteni, h mi az ami jó benne, és mi nem.
megint a sztárok életét firtatják, ugyan már! nekünk aztán nem édesmindegy, h mit csinálnak?? a celebek sem tükéletesek. A példaképről meg annyit, h szerintem minden ember eltudja dönteni, h mi az ami jó benne, és mi nem.
Tudod ez az oldala a starity!
'Sztárok, tőled, neked!
1 felhasználónak tetszik:
Vivyy22
2012. április 05. 11:41
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline |
attól még h dohányoznak nem szar emberek és nem lesznek mások....ha egyszer valaki rászokik azt nem lehet csak úgy abbahagyni! és visszatérve ehhez a példamutatáshoz, már elnézést de nem kell MINDENT ellesni a sztároktól...ha Rihanna leugrik egy hídról akkor nekünk is azt kell tenni? ez baromság! Vanessa, Miley és a fiatalabb sztároknak, akiknek fiatalabb rajongóik is vannak, elkezdenek cigizni csak mert a kedvencük is azt csinálja...akkor őszintén kijelentem h náluk butább ember nincs a földön! Imádom Mileyt és Vanessát sőt Rihannát is, de nem fogok azért elkezdni cigizni, meg füvezni mert ők is! Azért követik őket millióan mert felnéznek rájuk. Amit eddig tettek és elértek az bámulatos és ha ilyennel h elkezdenek dohányozni csalódást okoznak nekünk, nem kell ezért felháborodni meg megutálni őket ők is csak emberek mint mi...nem ebben kell őket követni :)hanem a jó dolgokban!
2012. április 05. 13:02
nikcsike12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 163797 offline |
Zayn nembaj hogy cigizik attol ugyan ojan cuki marad
2012. április 05. 13:45
JustGirl_12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 113 Csatolások: 2 Azonosító: 170974 offline |
dorciistar dorciistar
attól még h dohányoznak nem szar emberek és nem lesznek mások....ha egyszer valaki rászokik azt nem lehet csak úgy abbahagyni! és visszatérve ehhez a példamutatáshoz, már elnézést de nem kell MINDENT ellesni a sztároktól...ha Rihanna leugrik egy hídról akkor nekünk is azt kell tenni? ez baromság! Vanessa, Miley és a fiatalabb sztároknak, akiknek fiatalabb rajongóik is vannak, elkezdenek cigizni csak mert a kedvencük is azt csinálja...akkor őszintén kijelentem h náluk butább ember nincs a földön! Imádom Mileyt és Vanessát sőt Rihannát is, de nem fogok azért elkezdni cigizni, meg füvezni mert ők is! Azért követik őket millióan mert felnéznek rájuk. Amit eddig tettek és elértek az bámulatos és ha ilyennel h elkezdenek dohányozni csalódást okoznak nekünk, nem kell ezért felháborodni meg megutálni őket ők is csak emberek mint mi...nem ebben kell őket követni :)hanem a jó dolgokban!
Forrás: http://starity.hu/magazin/26152-sztarok-akiknek-le-kene-szokniuk-a-dohanyzasrol/#ixzz1rAKW5EAo
Eggyetértek.
Forrás: http://starity.hu/magazin/26152-sztarok-akiknek-le-kene-szokniuk-a-dohanyzasrol/#ixzz1rAKW5EAo
Eggyetértek.
2012. április 05. 14:02
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline |
Szerintem ugyan olyan jó hangjuk van, mintha nem cigiznének pl. Milye-nek vagy RiRi-nek vagy akár melyiküknek, mert attól h cigiznek nem rossz emberek!!!
2012. április 05. 18:40
Sajnálnám a Katy, Adele vagy RiRi idő előtt meghalna a cigizés miatt
2012. április 05. 20:18
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Nem is tudtam, hogy Robert cigizik. Pedig eddig azt hittem, hogy ő tökéletes. Csalódnom kellette benne.
2012. április 05. 21:18
Jesszusom!Én nagyon kiakadtam amikor megtudtam hogy Robert,Katy és Zayn cigizik...
2012. április 06. 09:31
na és,akkor mi van,én is cigizem,lassan 7 éve.szerintem fele annyit sem szivok,mint a hirességek,mert velük ellentétben,nekem súlyosan megterhelné a pénztárcámat.de nem kell ebböl akkor felhajtás nem nagy cucc manapság dohányosnak lenni.plusz a kezemet teszem rá,hogy a felsoroltak közül,legalább a fele még füvezik is.ugyhogy erröl ennyit
2012. április 06. 09:49
Idézet (Nórii. SelFan. @ 2012.04.05. 15:58)
Lourdes?! még csak 15 éves!!
Tudod te hány 15, sőt 11, 12 éves cigizik ma már?
2012. április 06. 10:28
Van egy olyan barátom aki 7 éves kora óta cigizik. Mellesleg senki nem szól rá...
2012. április 06. 11:23
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
mi olyan meglepő ebben én is cigisztem már
2012. április 06. 11:50
twirlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 230 Csatolások: 1 Azonosító: 172748 offline |
Én nem cigizek éd nem is fogok, de szerintem manapság nem ujdonsák ha valaki cigizik, és a sztárok sem kivételek. Ha majd a hangjuk már szar lesz azért mert cigiznek akkor sem fognak szerintem leszokni.....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.