A júliusban megjelenő animációs film korszakalkotó lesz a Pixar történelmében – vallja a rendező. A siker kulcsa pedig nem más, mint a munkába fektetett idő és energia, plusz a projekt alapköve, a Rettenthetelen című film.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Merida, a bátor eltér a többi Pixar-mesétől
2012. április 05. 11:54
![]() |
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 ![]() |
majd biztos megnézem!!

2012. április 05. 11:59
![]() |
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 ![]() |
Nagyon érdekel ez a film, főleg azért mert szimpatikus ez a női főszereplő dolog
Biztos meg fogom nézni

2012. április 05. 12:04
Engem ez a vörös-göndör haj annyira taszít. Ha valami miatt nem nézem meg, lehet, hogy ez lesz az

2012. április 05. 12:59
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Idézet (Summer Child @ 2012.04.05. 12:30)
remélem, Meridát azért nem fogják olyan válogatott kínzásoknak kitenni, mint William Wallace-t. 

Remélem, hogy nem így lesz. Szerintem nem fog a filmben sokat szenvedni, egy harcos hercegnőről beszélünk.

2012. április 05. 13:35
![]() |
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 ![]() |
kiváncsi leszek rá.

2012. április 05. 13:47
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Jaj, már annyira várom! Amikor az első előzetes debütált, azt gondoltam, hogy nem leszek képes kivárni egy évet a filmig. Annyira tetszik! Remélem, hogy nem fogok csalódni, mert az túl nagy pofára esés lenne azok után, ahogy vártam.

2012. április 05. 13:48
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.05. 12:04)
Engem ez a vörös-göndör haj annyira taszít. Ha valami miatt nem nézem meg, lehet, hogy ez lesz az 

xD Nálam ez plusz pont! Ha valami miatt (a történeten, és SKÓCIÁN kívül

2012. április 05. 14:15
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Idézet (Alison Lerman @ 2012.04.05. 13:47)
Jaj, már annyira várom! Amikor az első előzetes debütált, azt gondoltam, hogy nem leszek képes kivárni egy évet a filmig. Annyira tetszik! Remélem, hogy nem fogok csalódni, mert az túl nagy pofára esés lenne azok után, ahogy vártam.
Páran már látták és azt írták, hogy kissé lassú lefolyású a történet és valóban nem egy átlagos sztori, egyeseket pont az untat, hogy nincs a mesében egy herceg, akinek sziklákat kell másznia, hanem elege van Merida 'pattogásaiból'.

2012. április 05. 14:18
![]() |
Idézet (ophely88 @ 2012.04.05. 14:15)
Páran már látták és azt írták, hogy kissé lassú lefolyású a történet és valóban nem egy átlagos sztori, egyeseket pont az untat, hogy nincs a mesében egy herceg, akinek sziklákat kell másznia, hanem elege van Merida 'pattogásaiból'.
Ennyi negatívumot olvastam, de lássuk be, erre számítani lehetett. Egyértelmű volt, hogy nem felel majd meg nekik, hogy nő a főhős és nem is valami szőke kékszemű karakter, hanem egy átlagos vörös skót, de én igazából nem foglalkozom vele, nekik semmi nem jó csak az ami már ezerszer lerágott csont, válogassanak csak akkor a többi Pixar meséből, van miből 

Én is kifejezetten örülök a női főhősnek, nem kell ide egy Prince Charming!

Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.