A bosszúállók — ki kicsoda?
2012. április 16. 18:03
|
|
vinvirivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.14. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 60844 offline
|
Nagyon jó kis cikk lett! Már alig várom, hogy megnézhessem a moziban! Amúgy Vasember a kedvencem,gondolom most mindenki meglepődött főleg, ha megnézte az avataromat.
2012. április 16. 18:14
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Nagyon jó lett ez a cikk gratulálok
2012. április 16. 19:13
Nagyon várom, mind a színészeket, mind a hősöket imádom. Team Loki <3
2012. április 16. 19:47
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.04.16. 17:11)
Az pedig hogy kedvenc színész miatt nézek meg egy filmet, ami nem tetszik, még helyén való. Ilyen egy jó fan:koccint:
Egy jó fan tényleg ilyen,ebben megegyezhetünk.
Viheted Sólyomszemet,nekem meg megmarad Amerika Kapitány.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 16. 19:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (N.k @ 2012.04.16. 19:47)
Egy jó fan tényleg ilyen,ebben megegyezhetünk.
Köszi.
N.k
2012. április 16. 21:56
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Elsőnek a Hihetetlen Hulk végén jelent meg Coulson ügynök hogy majd ő segít, majd a Vasember 2 végén ekkor még nem gondoltam ezt a filmet. Később jött a Thorban is, és lefoglalta a Jane dolgait. De az Amerika kapitány végén Jézusom
utána már elkezdte a fantáziámat felkelteni. Most meg már mindenem át van állítva Bosszúállókos témára
Nekem is a nagy favoritom belőle Amerika kapitány
ne elenszenvezééé vele,
mert jó színész
habár mindenkinek más a véleménye meg az ízlése is, amúgy visszatérve szerintem ez jó ahogy van. Mindenki kap majd szerepet (vagy is remélem).
2012. április 16. 22:00
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Idézet (marvellany írta: )
Nekem is a nagy favoritom belőle Amerika kapitány
ne elenszenvezééé vele,
mert jó színész

már mint Chris Evans de ezt gondolom gondolod
N.k
2012. április 17. 12:13
Gratula a cikkhez!
Tény, hogy Christ nem a tehetségéért szeretik, de azért nem lehet rá azt mondani, hogy egy tehetségtelen figura, mert bár keveset, de valamennyivel jobban ért ehez a szakmához a mai jött-ment sztárokhoz képest...
Bár azt nem tudom még most sem felfogni, hogy Scarlett Johansson mit is keres a cikkben, eleve a filmbe sem tettem volna őt be, nem mondom, hogy tehetségtelen, de irritáló a személyisége...
Chris Hemsworth és Jeremy Renner azok akikért megéri megnézni ezt a filmet, mert bár imádom és szeretem Evanst, messze a leggagyibb alakítása volt az Amerikai kapitányba...
Tény, hogy Christ nem a tehetségéért szeretik, de azért nem lehet rá azt mondani, hogy egy tehetségtelen figura, mert bár keveset, de valamennyivel jobban ért ehez a szakmához a mai jött-ment sztárokhoz képest...
Bár azt nem tudom még most sem felfogni, hogy Scarlett Johansson mit is keres a cikkben, eleve a filmbe sem tettem volna őt be, nem mondom, hogy tehetségtelen, de irritáló a személyisége...
Chris Hemsworth és Jeremy Renner azok akikért megéri megnézni ezt a filmet, mert bár imádom és szeretem Evanst, messze a leggagyibb alakítása volt az Amerikai kapitányba...
2012. április 17. 19:26
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Május 1-én pedig megjelenik a Soundtrackje is, amin pl. lesz új Papa Roach nóta és szinte csak rock előadók tömkelege.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.