A kisfilmet alig pár órája töltötték fel Rita hivatalos VEVO-csatornájára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rita Ora újabb klippel jelentkezik
2012. április 17. 19:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Tök jó lett. Tetszik!
2012. április 17. 19:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ugyanmár, kit taszítana le? Tele van ilyen dalokkal a mai zeneipar, olyan szinten tizenkettő egy tucat, hogy az ember sosem biztos benne, hogy nem hallotta már a dalt. Jó, hát végülis ma erre vevők, szóval letaszíthatja a többi hasonló klón előadót, de az a "letaszítás" akkor olyan is lesz, meg annyi ideig is fog tartani.
Szívesen hallgatnám ezt a csajt mélyebb, akusztikus dalokban, mert tehetsége lenne és sokkal jobban állna neki, mint ezek a stílusban és hangzásban is ezredjére ellőtt dalok/klipek.
Szívesen hallgatnám ezt a csajt mélyebb, akusztikus dalokban, mert tehetsége lenne és sokkal jobban állna neki, mint ezek a stílusban és hangzásban is ezredjére ellőtt dalok/klipek.
2012. április 17. 20:05
Ritában sokkal több tehetség van annál, hogy rihanna-wannabe stílusban tucatdalokat énekeljen. nagyon jó hangja van, sajnálom hogy csak így tud befutni.
amúgy aranyos video,és szeretem ritát, jól áll neki ez a stílus. de megjegyezném,benne több van mint rihannában, vagy akármelyik popelőadóban.
amúgy aranyos video,és szeretem ritát, jól áll neki ez a stílus. de megjegyezném,benne több van mint rihannában, vagy akármelyik popelőadóban.
2012. április 17. 20:13
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Imádom Rita hangját. Miért csinál ilyen tucat számokat, és ilyen megszokott klipeket? 
A R.I.P marha jó dal lett, ez viszont hallgathatatlan. Nekem Pixie Lott beütésű Rita, de egyébként nagyon jó hangja van.
http://www.youtube.com/watch?v=zFPoIOwx77M
Bizonyíték. Imádnám egy szál gitárral a kezében.
A R.I.P marha jó dal lett, ez viszont hallgathatatlan. Nekem Pixie Lott beütésű Rita, de egyébként nagyon jó hangja van.
http://www.youtube.com/watch?v=zFPoIOwx77M
Bizonyíték. Imádnám egy szál gitárral a kezében.
2012. április 17. 20:13
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
A szám és a klip is nagyon jó!
2012. április 17. 20:28
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Béna klip lett, meg a dal is az, tipikus tizenkettő-probléma. Pedig hallottam akusztikus feldolgozásokat tőle, és különleges hangja van. Szerintem direkt úgy akarják beállítani, mint a második Rihannát (bőven elég egy is, sőt), pl. a RIP-nél is a mozdulatai meg a látványvilág Miss Barbadosra hajazott. Legalábbis úgy vettem észre.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 17. 20:32
Miért pont Rihanna utódja azt magyarázza meg nekem valaki! 
Így halad, Tudtommal 2009-ben írt alá egy szerződést. Ahhoz képest 3 évet ült a fenekén.
Így halad, Tudtommal 2009-ben írt alá egy szerződést. Ahhoz képest 3 évet ült a fenekén.
2012. április 17. 20:39
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
A Hot Right Now nagyon jó lett, imádom, de nekem a R.I.P. és ez sem jön be...
2012. április 17. 20:45
Idézet (Krisztikehh98 @ 2012.04.17. 20:32)
Miért pont Rihanna utódja azt magyarázza meg nekem valaki!
mert Jay-Z ezt akarja... mert már nincsenek annyira jóban Rihannával mint régen. Ennyi az egész
de annyi biztos ő csak jól jár ezzel hogy összehasonlítják vele, mert az emberek kíváncsiak..szóval kitudja sikerül-e
igaz engem nem Rihannára emlékeztet, szóval nem értem miért hasonlítják össze vele
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Nem örülnek a rajongók.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!