Starity

Szépségápolási termékek, amikre tényleg szükségünk van

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 01. 22:26 #61
bett
bett
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 114
Csatolások: 0
Azonosító: 140849
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.27. 16:50)
Elképzelni sem merem, hogy ki lehet az, és mennyi ésszel megáldva, aki nem mossa le éjszakára a sminket. Itt már akkor alapvető higéniai probléma van, ugyanis az arcmosás hozzátartozik a tisztálkodáshoz, legalábbis szerintem. Minden este jól megdörzsölöm az arcomat, ugyanis allergiás vagyok arra, hogy rajta van a kosz, a piszok meg ezek. Szóval ez meg már szerintem igénytelenség. blink.gif Egyébiránt, akinek problémás a bőre, annak nem a smink, az alapozó és a korrektor kell. Az ilyen vagy írasson fel magának hormontartalmú készítményt, vagy szellőztesse a bőrét. Az alapozó a meglévő pólusokat is betömíti, tehát a bőr nem lélegzik. Oké, hogy szép akar lenni vele, de azzal csak ront a helyzeten és nem segít. Volt egy ismerősöm, aki a gyönyörű pattanás mentes arcára elkezdett ilyeneket használni. Hát, utána egyből ragyás is lett a feje. blink.gif Meg a másik az, hogy egy 14 éves ne sminkelgesse magát. Minek? Kinek akar tetszeni? Gyerek még! Élvezze ki a probléma mentes életet, és ne akarjon felnőtt lenni ilyen hamar! Látom, hogy hogyan néznek ki a mai 10-14 évesek. Ha az én lányom akarna így elmenni az iskolába, akkor úgy pofon vágnám, hogy a fal adná a másikat. 14 évesen felesleges rákenni a bőrödre mindenféle sminkes kenceficét. Ja, és a rengeteg alapozótól a bőröd tönkre megy, s hamarabb alakulnak ki a ráncok. Biztos, hogy ki akarsz nézni huszonöt évesen negyvennek? Mert, ha igen, akkor áldásomat adom rád. unsure.gif Egyébiránt ez egy fórum! Ha a szabályoknak megfelelően van kifejtve a negatív vélemény, akkor nincsen miért háborogni. Nem tetszik neked? Ilyen az élet. A smink semmiképpen sem egészséges, tele van mindenféle méreganyaggal, színezőanyaggal és olyanokkal, ami nem csak a bőrt károsítja, de felszívódva, akár komolyabb egészségügyi problémákhoz is vezethet. Természetesnek hat a smink egyébként? Mióta? A smink által inkább a műség jut az embernek az eszébe, legalábbis nekem speciel. blink.gif Akinek meg tiszta a bőre az ne kenjen magára ilyeneket, mert felesleges. Amúgy még annyit hozzátennék, hogy az alapozót kenheted bármilyen bőrre, nem lesz réteges és hámló, ha azt jól tudod elkenni, tehát egyenletesen viszed fel az arcodra, de mindegy. Ha az úgy lenne, ahogy leírtad, akkor a sztárok nem jelennének meg tökéletes búrával a rendezvényeken...

Azzal nincs baj, hogy azt mondja valaki: én nem sminkelek. Ő dolga, örüljön neki, szép a bőre, a szeme, ajka. De az már a másik, ha közben kritizálja az olyat, aki viszont nem olyan mint ő és a barátai. És ez akár fordítva is lehetne, hogy az, aki sminkel szidja vagy becsmérli a másikat alapozó vagy korrektor hiánya miatt. Itt nem az a lényeg, hogy ki sminkel vagy ki nem, hanem az, hogy hogyan nyilvánítják ki... Olvass vissza egy pár véleményt, és talán észreveszed te is, hogy a mai 18 év alatti lányok eléggé félre vannak informálva ilyen téren, túlságosan is végletekben gondolkodnak személyesebb témákban (smink, szőrtelenítés, hajvasalás-göndörítés-beszárítás, magassarkú, szoknyahossz, divat, aóó mit tudom én, hirtelen ennyit tudtam felsorolni). Mindenkinek saját dolga vagy baja.
Minél több sminket vakolsz fel, annál jobban oda kell figyelned az arcod tiszítására. Mivel ennek a kettőnek kéz a kézben kellene járnia.
Lehet, hogy a te arcod pont olyan, hogy bármikor alapozót kenhetnél rá anélkül, hogy a bőröd hámlana vagy esetleg csillogna. Örülj neki, nem száraz, illetve zsíros a bőröd. Ettől függetlenül a te arctípusodon kívül van még több is, és máshogy reagálnak a felkent anyagokra. A te általad nézett szög csak egy oldal, van több is, és pont ezt felejtik el sokan. Nyilván nincsen természetes smink, nyilván ezért a bőrnek nem feltétlenül a legjobb. Ettől függetlenül van olyan, ami viszont jobb neki, kevésbé bántja, sőt, például szárítja is a pattanásokat (pl. normális korrektorok). Nem értem, hogy hol itt a probléma.
A sminkhasználat ott kezdődik, hogy helyesen választom meg a termékeket. Innentől fogva ha a problémás bőrt megfelelően tisztítom és nem vakolom le az arcomat három réteg alapozóval, ami páláshoz vezet főleg nagy melegben, na meg jól is mosom le, kizártnak tartom, hogy bárki bőre olyan radikálisan változzon, mint ahogy te leírtad. Biztos, hogy a három közül valamelyiket elmulasztotta, ami jóhogy tönkreteszi a bőrét. Nekem zsíros bőröm volt (így még nálam valószínűbb lett volna, hogy "kiragyásodom"), viszont mégsem ömlöttem ki soha, mert nem adtam rá lehetőséget, az édesanyám rendesen megtanított, mikor a középiskolát elkezdtem, pont ezért, mert inkább tudjon róla (Kommunikáció.) és így ráadásul helyesen használom őket. Egy anya sem támogatja a sminkhasználatot, természetesen, de akkor inkább segítse a gyerekét és tanul belőle, mintsem gátolja erőszakosan, amivel a mai tinédzserek többsége nem igazán törődik. Ezt azért írtam, hogy elkerüljük az édesanyám sértegetését, hogy mikre tanít.(Az pedig, hogy te hogyan neveled majd a gyermeke(i)d a te dolgod, de az erőszak sohasem nem megoldás.)
2012. május 02. 14:15 #62
franzzz13
franzzz13
visszatérő vendég

StátuszYou better stay strong when love's gone at the heartbreak hotel ♥
Hozzászólás: 268
Csatolások: 1
Azonosító: 139918
A "természetes smink" szó szerinti értelemben tényleg nem étezik. Ennek ellenére szerintem a minimális sminkben (pl. szempillasprirál, alapozó, esetleg szájfény) semmi kivetnivaló nincsen.
1 felhasználónak tetszik: bett
2012. május 03. 20:34 #63
Hugikah
Hugikah

Státusz"Let the monster be..."
Hozzászólás: 956
Csatolások: 75
Azonosító: 169226
"Gabycica" "GRATULÁLPK"!!!!!!!!14 évesen sminkesed van,ráadásul MINDENNAP sminkben...JÉZUSOM!!!!!!!!!!
2012. május 04. 18:15 #64
- törölt felhasználó -    
Ritka jó cikk, gratulálok! Én nem ellenzem a sminket, csak úgy gondolom, nem kéne túlzásba vinni.
2012. május 05. 13:04 #65
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
Ennél nekem sokkal több mindenre van szükségem sajnos sad.gif biggrin.gif Nem bírom megállni, hogy ne vegyek minden héten valami kis piperét.
2012. május 06. 13:05 #66
Daily
Daily
visszatérő vendég

StátuszHa az élet 100 okot ad arra,hogy sírj,te adj 101 okot arra,hogy nevess!
Hozzászólás: 285
Azonosító: 168547
Nekem egyszer a barátnőm hozott a valamilyen ismeretlen szemfestékcsomagot, kipróbáltam, és másnapra úgy feldagadt a szemem, hogy alig láttam valamit.
2012. május 07. 15:41 #67
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Nekem még van 'pár' piperecuccom ezek mellett, és nagyon szeretem őket.
Van, amelyik nem annyira márkás, abszolút nevenincs, de sokkal jobb, mint a nem tudom milyen nagy nevű cég terméke.
Igazából még hála égnek nem volt semmi bajom tőlük, de nem is adom másnak a kezébe a dolgaimat, úgyhogy.. biggrin.gif
2012. május 08. 10:53 #68
chairfan94
chairfan94
visszatérő vendég

StátuszS.W.A.G ~ She Wants A Gentleman
Hozzászólás: 431
Azonosító: 150488
ez egy hasznos cikk, sokat tanultam beőlem, mert nagyon szeretem a sminkeket!
2012. május 09. 12:57 #69
Kriszti4
Kriszti4
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 132109
http://starity.hu/magazin/26724-szepsegapolasi-termekek-amikre-tenyleg-szuksegunk-van/
2012. május 10. 14:47 #70
Enike
Enike
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 150815
jó cikk!!
tanultam belőle egy-két dolgot!smileeee.gif
2012. május 11. 14:00 #71
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
nagyon jó cikk! smileeee.gif
2012. május 11. 20:52 #72
Mary Mallory
Mary Mallory
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 174568
Jó cikk! Köszi!
2012. május 19. 20:53 #73
Klauka568
Klauka568
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 172636
ez egy nagyon hasznos cikk!!! smileeee.gif
2012. június 19. 17:02 #74
- törölt felhasználó -    
nagyon jó cikk smileeee.gif
2012. július 06. 22:01 #75
Stephanniie
Stephanniie

StátuszЧ๏ข ѕн๏ขℓđ нαvз ℓзαяŋзđ вϊтсħзѕ ℓ๏vзѕ сαсз ▲†
Hozzászólás: 736
Csatolások: 324
Azonosító: 172634
nagyon jó cikk biggrin.gif
2012. július 21. 12:10 #76
- törölt felhasználó -    
Milyen igaz!smileeee.gifJó cikk:)
2012. augusztus 05. 23:23 #77
Bellsh1998
Bellsh1998

StátuszBarna vagyok gyakori szőke pillanatokkal ;D
Hozzászólás: 606
Csatolások: 37
Azonosító: 181061
jó cikk lett smileeee.gif
2012. augusztus 20. 19:30 #78
Cooki.
Cooki.
visszatérő vendég

StátuszIf you can dream it,you can do it!!
Hozzászólás: 230
Azonosító: 176112
Jó cikk!!smileeee.gif Bár azért sört nem szívesen kennék a hajamra biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!