A méltán híres sorozat, az American Horror Story októberben új főszereplővel, helyszínnel és titkokkal érkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
American Horror Story: készül a második évad
2012. április 21. 15:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már várom!!!
2012. április 21. 16:27
úristen, micsoda hírek! *,* nagyon jó kis cikk lett, pont ma jutott eszembe a sorozat, és hogy vajon mi lehet a második évaddal.
sok az új és érdekes információ,pont a kedvenc színészeim térnek vissza a második évadra. bár taissa farmigát is szívesen látnám, nem értem ő miért nem vállalta a további szereplést :S
adam levine érkezése pedig nagyon érdekes, alig bírok várni októberig! remélem jövőre is akkor kezdődik a sorozat mint tavaly, és nem kell rá még többet várni
sok az új és érdekes információ,pont a kedvenc színészeim térnek vissza a második évadra. bár taissa farmigát is szívesen látnám, nem értem ő miért nem vállalta a további szereplést :S
adam levine érkezése pedig nagyon érdekes, alig bírok várni októberig! remélem jövőre is akkor kezdődik a sorozat mint tavaly, és nem kell rá még többet várni
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 21. 16:29
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
OMG! Alig várom. Ez volt a legjobb sorozat, amit valaha néztem. Annyira fantasztikus volt, hogy áááhh.
Remélem a második nem múlja alul az elvárásokat.
2012. április 21. 17:16
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Most októberig kell várnom?
Na ne szórakozzatok velem..
Egyébként nekem Taissa fog a legjobban hiányozni, Tate karakterén kívül Violet volt az, akit nagyon megkedveltem.
Egyébként nekem Taissa fog a legjobban hiányozni, Tate karakterén kívül Violet volt az, akit nagyon megkedveltem.
2012. április 21. 17:53
Én csak azt bánom, hogy Taissa nem lesz már benne, ő volt Tate-en kívül a kedvencem... De Jessicának és Evannek örülök!
2012. április 21. 20:55
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Szóval a karakterek kicserélődnek, de a színészek maradnak. Jó ötletnek tartom, de nagyon fogom hiányolni őket. Egyébként úgy megdobbant a szívem Adam Levine neve miatt... nagyon szeretem őt, úgyhogy most az eddigieknél sokkal jobban várom a folytatást.
Pandus
2012. április 21. 21:30
Először is, köszi a cikket
Mental hospital, ezaz
Egy újabb klasszikus helyszín. Annak nagyon örülök, hogy akkor ezek szerint Dylan/Connie/Alexandra is visszatérhet
A Giát alakító színésznőt nem ismertem korábbról, így első ránézésre illik a sorozatba. Mondjuk az már kevésbé tetszik, hogy majmolni akarják Lisa karakterét a Girl, Interrupted-ből
Egy kicsit reménykedtem, hogy esetleg Kate Mara kapja a szerepet. Haydennél nincs nagyobb bitch.
Ja, és hát Adam Levine
Mental hospital, ezaz
A Giát alakító színésznőt nem ismertem korábbról, így első ránézésre illik a sorozatba. Mondjuk az már kevésbé tetszik, hogy majmolni akarják Lisa karakterét a Girl, Interrupted-ből
Ja, és hát Adam Levine
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.