Skins USA – mi a helyzet veletek?
2012. április 24. 15:52
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
iannina teljesen egyetértek veled!
2012. április 24. 17:53
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.04.24. 15:27)
Nem láttam egy részt sem belőle, de nem is akarok. Elég sok Skins-rajongó van a közelembe, aki látott ebből a koppincsból akár egy részt is, mind rosszul volt tőle, hogy egy az egyben lemásolták az angolt. Ilyenkor a készítőknek nem sül le a képükről a bőr hogy semmi újat nem alkottak?
Nem, úgy tűnik, hogy nem éreznek semmi bűntudatot. A probléma ott van, hogy megvették a jogokat, az más dolog, hogy nem jött össze. Engem inkább az érdekelne, hogy miért éri meg nekik más országok siker sorozatait és filmjeit a sajátjukra alakítani, mikor mindenki tudja, hogy nem húzza majd sokáig Ezt nem értem én. Miért csinálnak egyáltalán Skins remaket, mikor tudják, hogy a nézők gyomra nem veszi be? Te is tudod és énis, hogy ők (most a Skinsről beszélek) nincsenek hozzászokva ehhez a stílushoz. Ha jól tudom, arra hagyatkoztak, hogy rossz a gyerekek fejlődésének. Ezt már énis megmondtam és tudtam, hogy nem fog nekik tetszeni, akkor meg mi a fenének forgatnak le x évadot aztán törlik y epizód után és a pénz veszett a projekt meg halott? A legnagyobb probléma pedig az, hogy nem tanulnak az esetből. Ezen az oldalon senki nem ír róla, de majdnem HETI rendszerességgel jelentik be, hogy ebből meg a sorozatból és filmből remake készül. Semmi. Semmi ötletük sincs valamivel viszont ki kell tölteni az idősávot.
2012. április 24. 18:38
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
én az amerikai és az angolt is imádom nagyon jók de a brit-ből tényleg többre vitték például az ottani Tony is most lesz egy filmben de attól függetlenül az amerikai is nagyon élethű és jó alakítások vannak benne
2012. április 24. 19:56
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Remélem James Newman-ről hallani fogunk még.
2012. április 24. 20:25
Idézet (ophely88 @ 2012.04.24. 17:53)
Nem, úgy tűnik, hogy nem éreznek semmi bűntudatot. A probléma ott van, hogy megvették a jogokat, az más dolog, hogy nem jött össze. Engem inkább az érdekelne, hogy miért éri meg nekik más országok siker sorozatait és filmjeit a sajátjukra alakítani, mikor mindenki tudja, hogy nem húzza majd sokáig Ezt nem értem én. Miért csinálnak egyáltalán Skins remaket, mikor tudják, hogy a nézők gyomra nem veszi be? Te is tudod és énis, hogy ők (most a Skinsről beszélek) nincsenek hozzászokva ehhez a stílushoz. Ha jól tudom, arra hagyatkoztak, hogy rossz a gyerekek fejlődésének. Ezt már énis megmondtam és tudtam, hogy nem fog nekik tetszeni, akkor meg mi a fenének forgatnak le x évadot aztán törlik y epizód után és a pénz veszett a projekt meg halott? A legnagyobb probléma pedig az, hogy nem tanulnak az esetből. Ezen az oldalon senki nem ír róla, de majdnem HETI rendszerességgel jelentik be, hogy ebből meg a sorozatból és filmből remake készül. Semmi. Semmi ötletük sincs valamivel viszont ki kell tölteni az idősávot.
Gondolom fogyóban a kreatív emberke, vagy aki van, annak olyan a szerződése, hogy stipi-stopi másnak
Igazából nekem aalapjáraton azt képtelen bevenni a gyomrom, hogy van egy film vagy egy sorozat - mindegy - és 1-2 év múlva remake. Mi a szärnak? Ha 20 év múlva feldolgozzák azt mondom oké, mert 20 év az mégis 20 év, felnő egy generáció, a következőnek meg a természetből fakadóan ciki a 20-30 évvel ezelőtti film/sorozat - persze kivételek vannak (szerencsére szép számmal).
A másik magyarázat hogy rettentő sok a pénzük, elég csak ránézni a mozik műsorára: a filmek 90%-a vagy folytatás, vagy remake - ez a tipikus húzzunk le mindenről annyi bőrt amennyit csak lehetséges.
Mondjuk én megoldom, színész miatt nézek filmet - ebből fakadóan amerikait igen keveset. Inkább átszoktam a "hazaira", vagyis az európaira, azok legalább nem butított változatok.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 24. 20:39
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline |
Én nagyon nem szeretem a Skins USA-t, a Skins UK-nak nagy rajongója vagyok, de ez szánalmas koppintás szerintem...
2012. április 24. 20:49
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Én még nem láttam a sorozatot, de már hallottam róla... Így első ránézésre nem mindenki annyira szimpatikus.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.