Starity

Lindsay Lohan ki-be mászkál az elvonóról......

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. február 02. 17:38 #1
ViC
ViC
CAP-tain
    Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.07.
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Offline offline
Lindsay Lohan ki-be mászkál az elvonóról.

Az újév legnagyobb celebhíre a puncivillantós partik világából, hogy a még alkoholfogyasztó korba sem lépett, ám e téren mégis nagy múlttal rendelkezõ Lindsay Lohan elvonókúrára vonult. A függõség Hollywoodban teljesen megszokott, ahogy az is teljesen publikus információ, amikor valaki elvonókúrára megy. Akár minden héten. Elvégre azzal is benne van a lapokban.

A leszokásról – legyen bár pia vagy drog a függõség tárgya – tudjuk, hogy hosszadalmas és nehéz folyamat - ehhez képest a celeb-elvonókúrákat mintha el lehetne intézni pár nap alatt. Lohan január 18-án vonult be a Wonderland nevû bentlakásos intézménybe, de azóta szinte többször látták „szabadlábon”, mint odabenn.

Ha egy hollywoodi celeb rehabra vonul, azt nem a közgyógyellátás keretein belül teszi: az évekig szinte egyedülállóként emlegetett Betty Ford Klinika mellett egyre népszerûbb a Los Angeles-i Wonderland Center. Jelenleg Lindsay Lohan is itt próbál lejönni a piáról, és már neki is Paris Hilton egyik barátja ajánlotta. Míg a Betty Ford klinika szigorúan bentlakásos, addig a Wonderland talán épp annak köszönheti növekvõ népszerûségét, hogy itt „személyre szabott” terápia keretében arra is van lehetõség, hogy a páciens el-elhagyja az intézményt. Lohannek persze ezt is sikerült teljesen kiforgatnia: bár eredetileg csak arról volt szó, hogy a terápia mellett folytathatja aktuális filmje, az I Know Who Killed Me forgatását, mára már szinte több idõt tölt a klinikán kívül, mint odabent. A Wonderland népszerûsége pedig csak egyre nõ: a legújabb hírek szerint Lohan most Mike Tyson személyében kapott celeb-kispajtást a leszokáshoz. Reméljük, az egykori nehézsúlyú bokszoló kellõképp tud vigyázni magára.


A fiatal színésznõ megbízhatatlansága miatt annyira elveszítette hitelét, hogy több A-listás kollégája visszadobja a forgatókönyvet, ha az õ neve is ott áll a szereplõk közt.

Lindsay Lohant feketelistára tették Hollywoodban


A fiatal színésznõ megbízhatatlansága miatt annyira elveszítette hitelét, hogy több A-listás kollégája visszadobja a forgatókönyvet, ha az õ neve is ott áll a szereplõk közt.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerosének!Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változatNyomtatható változat
hirdetés

Lohannek sokba kerülhet az elvonókúra: lapértesülések szerint barátai és kollégái közt egyaránt akadt, aki hátat fordított neki, és szakmai megbecsülése is a mélyponton van. Mivel többször is megbízhatatlannak bizonyult, profihoz méltatlanul viselkedett a forgatásokon és felborította a filmek szigorú forgatási menetét, több nagynevû sztárkollégája feketelistára tette - értesült a The Sun. Jack Nicholson és Morgan Freeman például arra utasították az ügynökeiket, automatikusan dobjanak vissza minden olyan forgatókönyvet, amivel kapcsolatban Lohan neve is felmerül, és abban reménykednek, hogy ha elegen csatlakoznak az embargóhoz, Lohan vagy összeszedi magát, vagy végleg kikopik a filmszakmából.

Ezután a Mirror számolt be arról, hogy Lohan újabb barátot veszített el Sean Lennon személyében, aki megsértõdött rajta, hogy a színésznõ szerepet vállalt a John Lennon gyilkosáról, Mark David Chapmanrõl szóló Chapter 27 címû filmben. Az ifjabb Lennon szerint a film - melynek most volt a premierje a Sundance fesztiválon - ízléstelen, és nem örül, hogy Lindsay szerepet vállalt benne: "Nem elegáns dolog errõl a témáról filmet forgatni. Lindsay a barátom volt".

A TMZ.com értesülései szerint a Wonderland klinika bentlakóinak is elegük van már abból, ahogy Lohan kivételezettként szabadon ki-be mászkál az intézménybõl. Egy ténylegesen bentlakó páciens szerint Lohan a múlt héten mindennap elhagyta a klinikát: hol hazaugrott kicsit a lakásába, szerdán barátokkal ebédelt, máskor a Mercijét vitte szervizbe - ha pedig valami csoda folytán mégis az intézet falai közt tartózkodna, valóságos búcsújárás van a laosztályában: állandóan látogatókat fogad, többek közt személyi masszõrét és a fodrászát.

Leslie Sloane-Zelnick, a színésznõ szóvivõje ugyanakkor cáfolja, hogy Lohan kivételezett bánásmódot élvezne: "Ugyanazt a kezelést kapja ott, mint mindenki más. Ez nem a Betty Ford klinika, nem egy szigorúan elzárt intézmény. Mindenkinek van magánélete".

Lohannek elvesztett reputációja mellett az egészsége okán is volna miért aggódnia. Amikor hó elején kivették a vakbelét, orvosai aggasztó tüneteket véltek felfedezni májmûködésével kapcsolatban. A National Enquirer címû lap egyik forrása szerint "a májfunkciós enzimek szintje a vérében kiugróan magas, és orvosai figyelmeztették, ha tovább folytatja az ivást, belehalhat". Az informátor szerint az orvosokat annyira megdöbbentették Lohan leletei, hogy az értékeket látva csodálkoztak, hogy egyáltalán még lábra tud állni.

* velvet
2007. február 05. 23:28 #2
Dido
Dido
_______
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 05.06.05.
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Offline offline
a mostani képei sajnos alátámasztják ezeket a dolgokat(nemis fogok pakolni róla amíg nem lesz a régi...) sad.gif ..remélem kilábal ebbõl is...csak nehogy túl késõ legyen... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!