Harry Styles lesz az új Mick Jagger?
2012. május 16. 16:59
Szerintem hasonlítanak egymásra!
De szerintem Harry még nem érett erre a szerepre!
2012. május 16. 16:59
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Hasonlítanak,de csak a színpadon olyan,mint Jagger.Lehet,hogy Harry még ilyen nagy szerepet nem fog tudni eljátszani,de azt ő dönti el!
2012. május 16. 17:01
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
''Bennfentesek szerint Styles akarja eljátszani Mick Jaggert egy új Rolling Stones-os filmben.''
Hát ez pont nem igaz, mert a film készítői akarják őt Jagger-nek, de mindegy..
Hát ez pont nem igaz, mert a film készítői akarják őt Jagger-nek, de mindegy..
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2012. május 16. 17:07
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
esélyesnek tartom rá Harry-t,korábban is sokszor láttam,hogy összehasonlították Mick-kel,már ami a külsejét illeti
mondjuk szerintem ez még egy kicsit korai neki,először inkább a bandára koncentráljon
2012. május 16. 17:07
jagger külömben is egy utánozhatatlan legenda!
2012. május 16. 17:08
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Ágica96 én is remélem
2012. május 16. 17:08
Szerintem tök jó lenne ha megkapná a szerepet ,de az sem lenne jó ha emiatt szétszakadna a banda...
2012. május 16. 17:09
|
|
LittleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.17. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 169459 offline
|
Valóban hasonlítanak, DE csak külsőre(bár Harry, még így is helyesebb :$) Mindenesetre sok sikert neki! Ha megkapná a szerepet, akkor úgyérzem meg lenne a kedvenc filmem
D
2012. május 16. 17:09
|
|
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline
|
remélem megkapja
szivesen meglesném őt egy filmben:))
2012. május 16. 17:10
A külseje az ok valamennyire, de a tehetsége?
Mick Jagger-t is egy igazi tehetségnek tartom és tisztelem, és nagyon rossz látni, hogy egy ilyen nyálgép, mint Harry sokkal híresebb nála
Harry-t én nem, hogy az éneklésben, de a színészetben sem tartom valami nagy számnak, ezért kétlem, hogy megkapja a szerepet
Mick Jagger-t is egy igazi tehetségnek tartom és tisztelem, és nagyon rossz látni, hogy egy ilyen nyálgép, mint Harry sokkal híresebb nála
Harry-t én nem, hogy az éneklésben, de a színészetben sem tartom valami nagy számnak, ezért kétlem, hogy megkapja a szerepet
2012. május 16. 17:19
ha elvállalja.. a turnéval mi lesz?
neki az éneklés jobban megy mint a színészkedés!
Szerintem maradjon az éneklésnél *-*
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.