Harry Styles lesz az új Mick Jagger?
2012. május 17. 11:06
|
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline
|
én már olyat is olvastam, hogy döntött, és továbbra is a One Directionnel marad, nem fog filmet forgatni. De ha mégis szerepelne egy filmben, tuti, hogy megnézném.
2012. május 17. 11:09
|
|
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline
|
Gratulálnék neki ha megkapná...
Dee a turnéé miatt neeee!!
Dee a turnéé miatt neeee!!
2012. május 17. 12:13
igazat adok Pattuska-nak. inkább maradjon a fiúkkal, mert sokkal tehetségesebb úgy.
2012. május 17. 12:45
|
|
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline
|
Úgy hallottam, hogy felkérték, de nem fogadta el a bandára hivatkozva. Na mindegy...
Ahogy láttam Harryt meg a banda tobbi tagját az iCarly-ban szerepelni, azt kell mondjam, hogy nem valók színésznek. Bár laikusként mondom, de a színészi teljesítménye elég gyenge volt. Az igaz, hogy hasonlít Mickre, viszont szerintem ez a film komolyabb ahhoz, hogy Harryt szerepeltessék benne. Persze ízlés kérdése, de speciel én szivesebben látnék akár egy ismeretlen színészt Mickként, mint Harryt. És ezt a rajongójukként mondom. A One Direction foglalkozzon a zenével, ha már nem fogadták el a Nickelodeones sorozatukat.
A filmre pedig kíváncsi vagyok
Ahogy láttam Harryt meg a banda tobbi tagját az iCarly-ban szerepelni, azt kell mondjam, hogy nem valók színésznek. Bár laikusként mondom, de a színészi teljesítménye elég gyenge volt. Az igaz, hogy hasonlít Mickre, viszont szerintem ez a film komolyabb ahhoz, hogy Harryt szerepeltessék benne. Persze ízlés kérdése, de speciel én szivesebben látnék akár egy ismeretlen színészt Mickként, mint Harryt. És ezt a rajongójukként mondom. A One Direction foglalkozzon a zenével, ha már nem fogadták el a Nickelodeones sorozatukat.
A filmre pedig kíváncsi vagyok
2012. május 17. 13:31
Tényleg hasonlítanak, bár egyikük sem annyira szimpatikus.
2012. május 17. 14:05
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Hasonlítanak, az igaz, mindketten csúnyácskák, de Mick Jagger jóval tehetségesebb.
Meg amúgy is...most már az a divat, hogy egy tini énekes színész is legyen? Miért nem lehet abban a szakmában maradni, ahonnan elindult? Habár egy "közeli ismerős" kijelentésére alapozva semmi sem biztos.
2012. május 17. 14:35
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
biztos tehetséges lenne,de szerintem most az énekléssel foglalkozzon,nempedig a színészettel. és amugyis én azt olvastam h ezt Harry nemválallta el,mert akkor nemtudná folytatni a túrnét,meg h nagymegtiszteltetés neki,de a fiukkal akar turnézni. uyghogy szerintem ebbol nem lesz semmi.
2012. május 17. 15:59
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Neeeeeeeeeee maradjon csak a fiúkkal
2012. május 17. 17:18
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
jól eltudná játszani...
2012. május 17. 18:10
|
|
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline
|
Én szívesen látnám egy filmben... de inkább énekeljen..
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: