Harry Styles lesz az új Mick Jagger?
2012. május 16. 17:53
Húúúú,az tök jó lenne,ha Harry szerepelne egy filmben. IMÁDOM!!! <3
2012. május 16. 17:54
Idézet (LULUPeas @ 2012.05.16. 17:28)
Már ne haragudj de itt senki sem kérdőjelezte meg azt hogy Mick tehetséges-e avagy sem, csupán arról volt szó, hogy Harry játszaná őt egy filmben, az meg nonszensz hogy Harry híresebb lenne mert kétlem hogy van aki ne ismerné azt a nevet hogy Mick Jagger.
Egyébként az is furcsa hogy nem tartod tehetségesnek, mert ha valamit azt el kell ismerni hogy TUD énekelni, ha nem is szereted a zenéjüket, és nyálgépnek tartod őket.
(egyébként nem hibáztatlak emiatt mert én is ezt gondoltam róluk kb. 3 hónappal ezelőtt
)
Ez csak a hozzászólásom első felében van benne, nem az egészben, csak úgy gondoltam, hogy megemlítem.
És szerintem nem furcsa, mert én egy tucatsztárt sem szeretek, sőt... És szerintem Harry-nek nincs olyan különleges hangja, amiért őt tehetségnek lehet nevezni
2012. május 16. 17:56
Turné??????Öm mondjuk jó lenne a szerepre(szerintem),de a turnéval mi lesz???
2012. május 16. 17:59
remélem nem...már nem azért... mert akkor elhanyagolná a bandát... és az nagyon nem lenne jó.
2012. május 16. 18:00
|
|
Blugibaba22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150090 offline
|
Mi??? Ez most komoly?! Annak örülnék ha Harry szerepelne egy filmbe, de pont Mick Jagger-t kell alakítania??! De mindegy...
2012. május 16. 18:01
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Megnézném, hogy hogy alakítana, egy filmben, de azért jó lenne, ha a bandával elmenne turnézni. Amúgy tényleg hasonlít Mick-re!! De azért nem hagynám ki azt a filmet!! :3
2012. május 16. 18:03
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Harry nem... ismétlem... NEM TUD SZÍNSÉZKEDNI. Csodálatos hangja van, kívül-belül imádom, de a színészi képességei a béka segge alatt vannak.
Másfelől... ne csináljon már külön karriert... 1D
Másfelől... ne csináljon már külön karriert... 1D
2012. május 16. 18:12
Öhmm, ez szerintem nem túl jó ötlet...
1. Harry inkább maradjon az éneklésnél...ha láttátok az iCarly-ban nyújtott alakítását, láttátok azt is hogy nem túl jó színész a drága..(ne értsetek félre, Harry a szívem egyik csücske, deee..♥)
2. Nehogymár lemondja a turnét, és hanyagolja a bandát...tartsanak össze.♥
1D forever
1. Harry inkább maradjon az éneklésnél...ha láttátok az iCarly-ban nyújtott alakítását, láttátok azt is hogy nem túl jó színész a drága..(ne értsetek félre, Harry a szívem egyik csücske, deee..♥)
2. Nehogymár lemondja a turnét, és hanyagolja a bandát...tartsanak össze.♥
1D forever
2012. május 16. 18:17
ÚGYSEM LESZ AZ EZ CSAK EGY PLETYKA!szerintem ez igaz mert harrynek most fontosabb a banda mint egy kis szerep..
2012. május 16. 18:17
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.05.16. 17:54)
Ez csak a hozzászólásom első felében van benne, nem az egészben, csak úgy gondoltam, hogy megemlítem.
És szerintem nem furcsa, mert én egy tucatsztárt sem szeretek, sőt... És szerintem Harry-nek nincs olyan különleges hangja, amiért őt tehetségnek lehet nevezni
Szíved joga, én csak leírtam amit gondolok. Mondtam, nem hibáztatlak.
2012. május 16. 18:24
Külsőre még egy kicsit hasonlítanak is.. de ez CSAK a külsőre igaz. Vagy leginkább csak a hajra xd Hangra még csak össze se lehet őket hasonlítani vagy egy lapon említeni
2012. május 16. 18:28
remélem megkapja mert már szeretném egy filmben is látni vagy többe is
HAzza csak kapdd meg
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: