Hell
Ebben a topicban képeket, történeteket, hasznos tanácsokat várnék minden olyan embertõl aki rendelkezik valamelyik testékszerrel. Kérném csak olyanok írjanak akiknek van, mert lebeszélõ szentbeszédekbõl elég sokat hallottam már. Akkor kezdeném is a sort. Nekem egy Biohazard jelem van a vállamon. Lassan már 3 éves lesz így ráférne már egy kis "optikai tuning" kezd enyhén fakulni. Amikor csinálták se vér se sírás nem volt.

. Nem is fájt. Sõt, csikált Ezen kívül van két mellbimbópiercingem. Ami azt illeti elég frissek, ( az egyik az nincs 3 órás, a másik pedig 4 napos ) így az utóhatásokról nem igazán tudok felvilágosítást adni. A berakás az nem volt 2 perc, fájdalommentes ( fagyasztással történt ), Neogranormonnal kenem, eddig semmi extra hatás. A képen amelyik véres az a friss, ( nem elrettentésként hagytam úgy, csak még nem mostam le, azzal még várok egy kicsit

). Nekem nagyon tetszenek (ízlések és pofonok). Szóval, száz szónak is egy a vége, remélem lesznek jópáran akik írnak, képeket raknak fel. Elõre is köszi.