Tetoválások
2011. június 13. 13:33
![]() |
zombeeStarvalkyrja |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 1437 Csatolások: 21 Azonosító: 131350 ![]() |
ha nem is most nyáron,de majd szeretnék egy Ed Hardy stílusú (itt most ne a koponyákra gondoljatok,hanem az alakzatok formáira és színeire) tetoválást a derekamra. valami nonfiguratívat
régen két szárnyat szerettem volna ,de rengeteg ember járkál már szárnyakkal úgyhogy ejtve lett az ügy

2011. szeptember 24. 18:12
Csütörtökön a bal gyűrűsujjamra fölkerült egy masni

2011. október 02. 01:32
Gondolkodom egy Assassin's Creedesen. Gyerekes dolog, elismerem, nem szerettem azokat az elképzeléseket, melyek szerint a kedvenceid nevét/ismertetőjét magadra varratod, de ez a játék nagyon nagy dolgokat váltott ki belőlem, és új életre késztetett, sokkal kulturálisabbá váltam. Mellesleg, belegondoltam, amikor hallgattam nemrég a zenéjét, hogy mikor csináltam jöttment őrültséget? A napját sem tudom. Ideje fontolóra venni.

2011. december 10. 17:46
Sziasztok. A múlt hónapba csináltattam, egy "love" feliratos tetoválást a mutatóujjamra.

2011. december 20. 20:39
![]() |
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 ![]() |
Ilyen tetkót szeretnék én is,mindenképp...
LP logó.*-* A karomra. :-)

2011. december 23. 00:25
![]() |
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 ![]() |
Tegnap elkészült a legújabb, 9. tetoválásom
Azért ilyen csúnya még, alig 4 órás volt, mikor a fénykép készült, fóliacsere során. Egyébként iszonyatosan fáj, ez fájt a legjobban, azt hittem meghalok
Hallottam már, hogy ujjon és nyakon a leggázabb, de ennyire? No mindegy. Türelmetlenül várom, hogy gyógyuljon, lekerüljön a fólia, mert elég kényelmetlen öltözködni, kaját csinálni, megfogni tárgyakat, na meg a kézmosás is hiányzik
Majd keresek a többiről is képet, a gépen nincs, csak telefonban.

2011. december 23. 17:13
Idézet (heyitsamyMT @ 2011.12.23. 00:25)
Azért ilyen csúnya még, alig 4 órás volt, mikor a fénykép készült, fóliacsere során. Egyébként iszonyatosan fáj, ez fájt a legjobban, azt hittem meghalok
Hallottam már, hogy ujjon és nyakon a leggázabb, de ennyire? No mindegy. Türelmetlenül várom, hogy gyógyuljon, lekerüljön a fólia, mert elég kényelmetlen öltözködni, kaját csinálni, megfogni tárgyakat, na meg a kézmosás is hiányzik

Jó lett

A többiről esetleg kaphatunk képet? Vagy ha mást nem is, de engem érdekel

Amúgy én februárban csináltatom a harmadikat

2011. december 23. 17:41
![]() |
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 ![]() |
Nekem minden vágyam egy (vagy több) tetkó. Előre párat eltervezgettem, természetesen ami változhat.
Akarok egy cseresznye bombát a bal vállamra, amilyen Cherie Currienek van. Anyáról egy portrét a bal, apáról pedig a jobb lapockámra. Ezenkívül elképzeltem még egy Joan Jett portrét is. No persze ezekre még pár évet kell várni. Azt viszont mindenképp tudom, hogy nem magyar tetoválókkal akarom megcsináltatni.
Akarok egy cseresznye bombát a bal vállamra, amilyen Cherie Currienek van. Anyáról egy portrét a bal, apáról pedig a jobb lapockámra. Ezenkívül elképzeltem még egy Joan Jett portrét is. No persze ezekre még pár évet kell várni. Azt viszont mindenképp tudom, hogy nem magyar tetoválókkal akarom megcsináltatni.
2011. december 27. 22:58

a többiről is tegyél fel fotót majd alkalomadtán!

ez nagyon jó!!! tetszik nagyon!
most készülök a 6. tetkóm megcsináltatni, csak nincs időm rá

ez az utolsó tetkóm:
2012. január 12. 10:50
Kedden megcsináltattam első tetoválásom. Mindenképpen macskát akartam, mert imádom őket, de valami egyszerűt. Így esett a választás a Baby Phat logójára. Imádom, hamarosan folyt köv, de szerintem azzal végeztem is.

2012. január 13. 19:32
![]() |
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 ![]() |
Nekem ilyen tetoválás van a derekamon.Meg van egy királykék köves piercing a köldökömben.
2012. január 14. 18:11
![]() |
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2273 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 ![]() |
múlt héten találtam egy jókis tetkót: 3 nagyon pici madár, ilyen gyerek rajz, amikor két szárny van meg a csőre repül a csuklón. Na az nagyon tetszik. De egy violinkulcsot fogok a bokámra (majd,még kb 5 év múlva), hogy mindig emlékezzek arra, ahogy elkezdtem, és ahogy már 2 hangszeren játszok, és jövő hónapban kapom a gitáromat. szóval mire felkerül ez a bokámra,lehet, hogy még hegedülni is fogok. Remélem!
2012. február 11. 23:32
![]() |
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 ![]() |
Egyébként iszonyatosan fáj, ez fájt a legjobban, azt hittem meghalok
Hallottam már, hogy ujjon és nyakon a leggázabb, de ennyire?

Ma délután csináltattam a nyakamra és nekem nem fájt, mondjuk gyorsan végzett a srác, de teljesen elviselhető volt. Ha már nem lesz fóliás és szépen begyógyult, akkor érkezik a kép

2012. február 21. 00:48
sikerült eljutnom a tetoválómhoz. jelenleg piszkosul fáj a dolog
majd rakok fel képet

2012. március 09. 16:19
Szerdán csináltattam, még gyógyulgatnak. Egy hét múlva jön a következő.
2012. május 03. 17:48
Elkészült az új tetkóm (sajnos kicsit homályos a kép
) egy Love felirat
, a közeljövőben pedig egy idézetet szeretnék majd valahova a belső alkarra, egy olyat ami illik rám

Így jelentek meg a sztárok a 2021-es, virtuális Golden Globe-díjátadón
Így jelentek meg a sztárok a 2021-es, virtuális Golden Globe-díjátadón
Kiöltöztek a hírességek az alkalomra.

Elkeserítő vádak érkeztek a tini ikon, James Charles ellen: pedofília és szexuális zaklatás
Elkeserítő vádak érkeztek a tini ikon, James Charles ellen: pedofília és szexuális zaklatás
James Charles ismét botrányba keveredett.

27 csodaszép estélyi a Golden Globe-díjátadók vörös szőnyegéről
27 csodaszép estélyi a Golden Globe-díjátadók vörös szőnyegéről
Így ragyogtak a sztárok.

Cole Sprouse megmutatta új barátnőjét
Cole Sprouse megmutatta új barátnőjét
Egy modellel randizik együtt.

Megjelent Harry herceg és Meghan Markle felkavaró interjújának első előzetese
Megjelent Harry herceg és Meghan Markle felkavaró interjújának első előzetese
Komoly beszélgetés zajlott.

Végre kirúgták Ambert Heardöt az Aquamanből? Népszerű színésznő veheti át a helyét
Végre kirúgták Ambert Heardöt az Aquamanből? Népszerű színésznő veheti át a helyét
A rajongók imádják, ki veheti át Ambert Heard szerepét.

Taylor Swift hatalmasat csalódott a Netflixben: Twitteren siránkozott az énekesnő
Taylor Swift hatalmasat csalódott a Netflixben: Twitteren siránkozott az énekesnő
Taylor Swift elvesztette a humorérzékét.

Kristen Stewart megdöbbentően néz ki, mint Diana hercegnő, a forgatáson – fotók!
Kristen Stewart megdöbbentően néz ki, mint Diana hercegnő, a forgatáson – fotók!
Szavunk eláll! Íme Kristen Stewart, mint Lady Di!