A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
2012. június 16. 20:57
Renátára egy szót mondanék: közönséges. Sok tehetséges énekes és együttes van Magyarországon, gondolok itt például Bereczki Zolira, Péterfy Bori and Love Band-re. Mégis mindig azok kapják a gömböt, akiknek a zenéjét már én szégyellem. Tisztelet a kivételnek!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 16. 21:04
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Reni nagyon elk*rvult..
2 felhasználónak tetszik:
Vegas,
NiceandCute
2012. június 16. 21:04
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Tolvai Reni undorítóan közönséges. Azok tacskófül mellek....
Puzsér tirpák, de most abszolút igaza van. A mai magyar popipar egy hulladékgyűjtő!!! Ez a comet meg vicc, meg az összes többi díjátadónak nevezett majomparádé! 12-14 évesek szavaznak leginkább. Nevetséges! Igénytelen zene, előadók (mert a zenészektől iszonyat messze vannak), igénytelen közönségnek.
Puzsér tirpák, de most abszolút igaza van. A mai magyar popipar egy hulladékgyűjtő!!! Ez a comet meg vicc, meg az összes többi díjátadónak nevezett majomparádé! 12-14 évesek szavaznak leginkább. Nevetséges! Igénytelen zene, előadók (mert a zenészektől iszonyat messze vannak), igénytelen közönségnek.
selena_taylor_fan
2012. június 16. 21:10
Egyszerűen szörnyű mit művelnek ezek.....
selena_taylor_fan
2012. június 16. 21:11
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Igaza volt Puzsérnak,ez tény,de akkor is elég nagy tapló.
2012. június 16. 21:14
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Szerintem Fluor jelmeze az idiótasága ellenére ötletes és vicces volt, nekem nagyon tetszik.
Tolvai Reni ruhája nekem angyon nem...
Tolvai Reni ruhája nekem angyon nem...
2012. június 16. 21:17
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Puzsér tényleg tapló, de igaza van. Ez az egész egy vicc.
2012. június 16. 21:20
Tolvai reni ruhája.. háát egyszerűen szar ..xd
ennyi erővel elég lett volna csak egy szoknyát felvennie..
ennyi erővel elég lett volna csak egy szoknyát felvennie..
2012. június 16. 21:21
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Reninek elég érdekes a ruhája,nem mondom hogy rossz.de nem is jó. legalábbis ne ma z ő alakjához való. (szerintem)
ilyen ruhát az vegyen fel aki hogy is mondjam akinek jól áll meg aki vékonyabb.
és az egész komet pedig biztos 'rettentően csodás lehett'.
ilyen ruhát az vegyen fel aki hogy is mondjam akinek jól áll meg aki vékonyabb.
és az egész komet pedig biztos 'rettentően csodás lehett'.
2012. június 16. 21:34
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Bevallom nem néztem a Cometet, mert baromira nem érdekel. A Hősöknél láttam kirakva azt a képet, amin Eckü letolta a gatyáját. Hirtelen nagyon megörültem, hogy ezzel talán azt üzente, hogy szarik az egész díjátadóra és megnéztem a vörös szőnyeges bevonulásokat (amiből egyébként ezt a részt kivágták). Sajnos rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem üzenetnek szánta, csak nem szégyenlős és ugyanazt tette, amit bármelyik bulin szokott. Aztán megláttam Reni ruháját, ami finoman szólva borzalmas és a Velvet cikkét alapul véve megírtam a saját verziómat.
Grace Benning
2012. június 16. 21:42
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Gratulálok Renike, megint sikerült felhívnod magadra a figyelmet azzal a gusztustalan ruháddal Máskor meztelenül jelenj meg valahol, az kb. ugyanolyan lenne. De az utcán még értékelnék is, de itt nem. Nem leszel te ettől menőbb, normális zenészek normális ruhában is feltudják kelteni a figyelmet, mert nem ezzel kell, hanem a zenéjükkel, és neked egy dalod olyan, mintha a macska farkára léptek volna, és úgy nyávognád össze az egészet
NiceandCute
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.