Peter Jackson Hobbit-filmjének világpremierjét a szigetországon tartják novemberben, hazánkban csak két héttel később, december közepén kezdik vetíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A hobbit film Új-Zélandon debütál
2012. június 20. 09:34
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Már nagyon várom!
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2012. június 20. 10:06
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Egész jónak látszik. Már én is várom!
2012. június 20. 10:57
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Én kifejezetten örülök, hogy végül is Jackson ült a rendezői székbe, hiszen érti a dolgát, a legtöbb kedvenc filmem is az ő kezei alól kerül ki! A filmet már tárt karokkal és türelmetlenül várom. Télen például azt hittem, hogy megnyúzok valakit, amikor megosztották az első hivatalos trailereket, elhúzva előttünk a mézes madzagot! Martinra kíváncsi vagyok, hiszen az egyik legfontosabb szerep az övé, a többiekben pedig, akik már jártasak ebben a témában vagyis a LOTRben szerpeltek, pedig biztosan nem fogok csalódni!
2012. június 20. 11:28
Idézet (Alison Lerman @ 2012.06.20. 10:57)
Én kifejezetten örülök, hogy végül is Jackson ült a rendezői székbe, hiszen érti a dolgát, a legtöbb kedvenc filmem is az ő kezei alól kerül ki! A filmet már tárt karokkal és türelmetlenül várom. Télen például azt hittem, hogy megnyúzok valakit, amikor megosztották az első hivatalos trailereket, elhúzva előttünk a mézes madzagot! Martinra kíváncsi vagyok, hiszen az egyik legfontosabb szerep az övé, a többiekben pedig, akik már jártasak ebben a témában vagyis a LOTRben szerpeltek, pedig biztosan nem fogok csalódni!
A GYU után hülyeség lett volna nem az ő kezébe adni az irányítást. Szerintem minimum azt a minőséget várhatjuk, mint a GYU esetében. Akkor sem csalódtam, pedig a könyveket már előtte olvastam. A Hobbit - nálunk a A babó - szintén megvolt könyvben, szintén olvastam, és imádom.
2012. június 20. 12:12
JÓL HANGZIK.HA ALKALMAM LESZ RÁ EGYSZER BIZTOS MEGNÉZEM.AMUGY IS A KEDVENC FILMEM GYŰRŰK URA.MÁR NAGYON VÁROM
2012. június 20. 14:12
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online |
Hála a magasságosnak, hogy megint Jackson kezében van a gyeplő. Guillermo del Toro nagyon jó rendező, de a LOTR trilógia után nehezen viseltem volna egy más szájízű, ízlésű előzményt. Így viszont biztos vagyok benne, hogy hasonló nagyszabású élményben lesz részem, mint anno kamaszkoromban a Gyűrűk Ura filmek megtekintése közben. Már alig várom! Ki se lehet fejezni, mennyire.
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Éowyn
2012. június 20. 14:44
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Őszintén én arról lemaradtam, hogy Guillermo de Toro rendezné meg, és hiába kedvelem az ő filmjeit én is örülök, hogy végül Peter Jackson rendezi, hisz nagyra tartom őt, az egyik kedvenc rendezőm. Sokkal jobb ha ő rendezi főleg, a LOTR trilógia miatt is
Egyébként már tűkön ülök a Trailer óta, hogy láthassam a filmet Addig is jobb ha elolvasom még egyszer, vagy tízszer a könyvet
Egyébként már tűkön ülök a Trailer óta, hogy láthassam a filmet Addig is jobb ha elolvasom még egyszer, vagy tízszer a könyvet
2012. június 20. 16:59
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ahhoz képest, hogy évek óta erre várok,ez a 2 hét nem fog földhöz vágni, de ismerem magamat, leszedem angolul, még ha sz@r, kamerás verzióban lesz is, csak tudjam mi lesz benne. Utána jöhet a tökéletes kép és szinkronizált felvétel.
Egy film mind felett!
Egy film mind felett!
2012. június 20. 18:42
húúú de jó má alig várom.hogy hogy fogom kivárni azt még nem tom . nagyon nagy fan vagyok♥
2012. június 20. 21:38
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline |
Jajj de várom már! Remélem jó lesz!!!
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.