Profil frissítések
2012. augusztus 17. 23:54
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Nos ma rászántam magam, hogy a már halálra unt profilomat lecseréljem. Új bemutatkozás, profilkép és avatar. De nem igazán tettszik. Olyan dámás stílusú lett, olyan, mint amilyen a kedvem mostanában. Más profilja mindig olyan szép, az enyém miért nem lehet az?
2012. augusztus 20. 16:22
Most szerkesztgettem egy kicsit. Nem sokat, de most valahogy elégedettebb vagyok vele.
2012. augusztus 20. 19:11
Kész van a profilom.Csak a Simpson családosat csináltam meg
2012. augusztus 22. 14:57
mivel nemrég regisztráltam ezért a jelenlegi profilom még nem a legjobb.
2012. augusztus 22. 15:17
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Én már vagy 1 hete frissítettem a profilomat, de ide nem írtam le.
Teljesen felújítottam, a régi profilomnak egyetlenegy szövege/képe se maradt meg, minden új!
2012. augusztus 22. 19:13
Hello!
Még délután frissitettem egy csöppet a profilomon.
Aki még nem szavazott és akkor az szavazhat és akkor vissza is megy.
Még délután frissitettem egy csöppet a profilomon.
2012. augusztus 22. 19:19
Én egyik nap frissítettem a profilomat.Mondhatom nem volt 15 perc mire megkerestem a megfelelő képeket.Vérig izzadtam mire megtaláltam a tökéletes képeket
Én egy nude púderszínű,profilt készítettem néhány betűtípus képekkel és gifek nélkül.Egyszerű tumblrt képeket raktam be de volt olyan amelyiket átkellet alakítanom mert a színei nem illetek a háttérhez.És most végre teljesen elégedett vagyok vele.
2012. augusztus 27. 16:14
|
|
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline
|
Én most végeztem vele.Új profilkép és avatar,írtam még hozzá pár dolgot és hozzá képeket is raktam.Hát annyira nem lett jó és kicsit olyan befejezetlennek tűnik.
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.