Profil frissítések
2012. július 27. 20:17
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Én ma éjjel írtam teljesen újra a bemutatkozásomat, nagy fáradozások árán és úgy látom egy valami kivételével minden megvan benne. Szerintem most ez szépre sikerült, még ha a szövege nem is a legtökéletesebb. És ehhez új profilkép és avatar is dukál.
2012. július 31. 13:01
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Újra csináltam az egy éves munkámat és mindent eltüntettem
Így még több Adam került fel rá
Nekem tetszik
8 felhasználónak tetszik:
pixie1013,
Teora,
patrícia4,
zsanata,
ItsLénaa,
Black Hearth2,
DiscoDiva,
KathPierce.
2012. július 31. 13:04
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Tegnap délután kész lett az új profilom. Igaz, megígértem magamnak, hogy idén nyáron nem lesz új profilom, de unatkoztam, és jött pár ötletem, úgyhogy megcsináltam. Nem az igazi, de eddig csak pozitívumokat kaptam rá.
2012. augusztus 03. 19:46
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Viszonylag hosszabb idő után rászántam magam,h lecseréljem az utolsó animációm kivételével az összes képet a profilomon és 1-2 helyen pár sorral megtoldjam a bemutatkozásomat.Szerintem nem lett valami nagy durranás,de egy időre megteszi
2012. augusztus 04. 15:40
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
A "Hello July" feliratot a profilom elején lecseréltem "Hello August" feliratra. Már ideje volt.
2012. augusztus 07. 21:33
Na,teljesen átalakultam.Direkt minden kizárólag fekete-fehér lett és egyszerű.Semmi csillogás,és giffek is csak kis mértékben.Új profilkép és avatar,bár a kettő ugyanazt a képet ábrázolja
Lerövidítettem,és csak magamról és a kedvenc bandámról és tagjairól írtam.Lehet hogy sokan nem ismerik őket és ezért nem is lesz kedvük elolvasni,de azért remélem a dizájn tetszeni fog még ha nem is színes
2012. augusztus 07. 21:56
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
én ma frissítettem de ha van egy új nagy kedvencem azt mindig kiírom
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.