Arra következtetnek a rajóngók Justin egy elejtett szavából, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth mellett, ők lesznek a következők, akik összekötik az életüket hamarosan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber elveszi Selena Gomezt?
2012. június 22. 09:13
Hát hajrá. De ha csak divatból csinálják, az nagyon szánalmas lenne! De ha komoly, akkor én inkább egy kicsit még várnék a helyükben.
2012. június 22. 09:14
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nem gonoszkodni akarok,elvégre eléggé szeretem justint.de ezt hülyeségnek tartom.
már elég sokszor elterjesztették róluk,hogy összeházasodnak és rendre kiderült,h mégsem.
még mindig fenntartom a véleményemet,h érdekből vannak együtt,amiért nyugodtan el lehet hordani mindennek.többek között ezért nem értem,hogy miért ekkora a felhajtás.
már elég sokszor elterjesztették róluk,hogy összeházasodnak és rendre kiderült,h mégsem.
még mindig fenntartom a véleményemet,h érdekből vannak együtt,amiért nyugodtan el lehet hordani mindennek.többek között ezért nem értem,hogy miért ekkora a felhajtás.
2012. június 22. 09:18
Jaaaaajmár. A dinokuki is ki van ezekkel, meg a kapcsolatukkal. Hát hol érdekli ez, egy normális embert? ... Mindenhol csaj Justin és Selena..most végre kikerültek a képből Miley-ék miatt, hirtelen ők is össze akarnak házasodni? De persze. Btw legyen mindkettő nagggyon boldog http://bit.ly/Kp5GcH
2012. június 22. 09:33
Dóra Sztár kémúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 174366 offline |
KF-Petra totál egyet értek utálom Justine Biebert Selenát pedig már személyesen ismerem én mer szoktam vele kamerázni skypen angolul beszél kamerába angolul ír.. de azért sok boldogságot!!
2012. június 22. 09:36
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
szerintem poennak szanta
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni