Itt a nyár, az országban tombol a kánikula. Tisztában vagyunk azzal, hogy ilyenkor szervezetünk milyen nagy megpróbáltatásnak van kitéve?
A teljes cikkhez kattints ide!
Elegendő vizet iszol?
2012. június 22. 15:16
Jó kis cikk. Sok hasznos infó van benne. Én sajnos nem iszom elég vizet, de erre mostantól jobban oda fogok figyelni.
2012. június 22. 15:18
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Jó cikk! mek is inni
2012. június 22. 15:18
Nagyon jó cikk. Bár én már annyi vizet ittam,hogy hányingerem van.. >.<
2012. június 22. 15:27
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Megszomjaztam pedig most ittam meg egy pohár vizet, amúgy én nagyon keveset iszom, de eddig semmi bajom nem volt belőle...
2012. június 22. 15:31
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hasznos cikk. Köszi szépen!Sajnos nem iszok elegendő vizet, pedig kellene. :S
2012. június 22. 15:37
Oké, nem iszok olyan sokat, főleg nem most, mert kánikulában se enni se inni nem tudok, de ha iszok akkor sem bírom ezt a meleget. Egyszerűen annyira alacsony a vérnyomásom, hogy fél óránál többet nemigen tudok kint tölteni, szóval az ájuldozós rész számomra csak azzal megelőzhető, ha el sem indulok.
Egyébként azt tartom durvának, hogy tegnapelőtt este háromnegyed kilenckor is 32 (!!!) fok volt, de tegnap este se volt "hidegebb". Persze ilyenkor már a párakapuk sem működtek, pedig nem ártott volna...
Egyébként azt tartom durvának, hogy tegnapelőtt este háromnegyed kilenckor is 32 (!!!) fok volt, de tegnap este se volt "hidegebb". Persze ilyenkor már a párakapuk sem működtek, pedig nem ártott volna...
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2012. június 22. 15:46
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Én egyébként nagyon keveset iszom, már nekem is feltűnt. Számolni mondjuk nem igazán tudom, mert ha néha-néha megszomjazom, kisétálok a csapig és belekortyolgatok. Poharat soha nem használok, és üvegből sem nagyon szoktam inni. Inkább gyümölcsöket eszek, pl. dinnyét.
2012. június 22. 15:48
Én is nagyon keveset iszok, de nem megy le több.:///
2012. június 22. 15:49
Jó cikk lett. Igazából én alig iszok valamit, maximum 1 litert. De ezen változtatni kéne, főleg a meleg miatt, úgy hogy most megyek is és iszok.
2012. június 22. 15:51
Én alig iszok. Ennek két oka van, az hogy elfelejtem és az, hogy úgy érzem nincs rá szükségem. Nem egy nap telt már el úgy, hogy csak reggel ittam egy pohár üdítőt. Ha egész nap kint vagyok, akkor azért más a helyzet. Én úgy vagyok vele, ha nem muszáj inkább ki sem megyek, ez a kánikula számomra tűrhetetlen.
2012. június 22. 15:54
Én sokat iszok, csak az a baj, hogy nem vizet. Mégis mindennap a fejfájással küzdök. Egyszerűen ilyen időben a csapvíz nem megy le a torkomon, nem elég hideg ehhez a hőséghez. A jégkockákat magában eszem, annyira meleg van. Hamarabb megiszok 4 l tejet, minthogy vizet igyak.
2012. június 22. 15:54
Én eredetileg borzalmasan keveset iszok, de most már számolom hogy naponta meglegyen minimum a 2,5 liter, és mostanában általában fölé is megyek
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.