IMÁDOM EZT A CIKKET.
Nagyon remélem, hogy végre kiderül, hogy valamelyik b_zzancs, és a sok fan meg majd vakarja a fejét, hogy igazunk volt.
Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?
2012. június 30. 21:24
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Egyébként jó, hogy felhozzátok, hogy akkor a lányokat miért nem leszbikusozzuk le. ..
Talán azért nem, mert a lánybandákba a lányok lányoknak néznek ki, míg a fiúbandákba a tagok lányoknak.. Logikus.
Talán azért nem, mert a lánybandákba a lányok lányoknak néznek ki, míg a fiúbandákba a tagok lányoknak.. Logikus.
2012. június 30. 21:24
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Engem már nem érdekel, hogy melegnek hiszik a One Directiont...egyszerűen már meguntam az egészet. Egy csomó cikk arról szól, hogy melegek, alig szól róluk valami normális cikk, ami nem valami botrány vagy ilyesmi. Egyébként nem értem minek kell ennyi cikk róluk, már picit sok, aki szereti őket, az úgyis utánanéz az éppen aktuális híreknek.
2012. június 30. 21:25
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
Akkor melegek.. azok pedig akik ez miatt nem szeretik őket mind unalmas szajhák.. -.-'
álljatok már le könyörgöm. ha valamelyikük meleg, akkor remélem megtalálja majd azt a srácot, akivel jól meglesz.
De ettől még ugyanolyan ember, mint mindenki más aki " rendesen" működik.
álljatok már le könyörgöm. ha valamelyikük meleg, akkor remélem megtalálja majd azt a srácot, akivel jól meglesz.
De ettől még ugyanolyan ember, mint mindenki más aki " rendesen" működik.
2012. június 30. 21:26
csakpetra_1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 172309 offline |
Úristen.... Ennyire fel kell fújni ezt a meleg-nem meleg dolgot? Ez olyan mintha megkérdezné tőled egy osztálytársad, hogy ha lány lennél melyik fiú osztálytársad tetszene... Egyenlő a válasz azzal, hogy szerinte ő a legjobb képű a bandából. Nem rögtön arra célzott, hogy meleg. Fogjátok már fel! Elég lesz az ilyen cikkekből! Köszönöm!
2012. június 30. 21:27
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
ekkora baromságot már.. nem hiszem el! miért nem lehet az 1D-ről leszállni? attól hogy vannak/voltak ilyen fiúcsapatok akik között volt meleg, attól az 1Dben nem van/lesz... Liamnek, Louisnak és Zaynnek barátnője van könyörgöm-.- és már olyat is olvastam hogy Louis el akarja venni a barátnőjét, hát egészségükre... de nem m1 hogy melegek vagy heterok? a zenéjükért szeretjük őket, és ha melegek lennének akkor is ugyanannyi esélyünk lenne összejönni az egyik taggal.. vagyis nulla... szóval tőlem seggbekúrhatják egymást, akkor is szeretni fogom őket...
2012. június 30. 21:28
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
kesty,te aztán nem sajnáltad az időd,de egyet értek minden soroddal!
Amúgy az ilyen idióta cikkekkel fogják megutáltatni őket és az lesz hogy:A csapból folynak! Hát így persze!!!
LULUPeas mondjuk én igen
Amúgy az ilyen idióta cikkekkel fogják megutáltatni őket és az lesz hogy:A csapból folynak! Hát így persze!!!
LULUPeas mondjuk én igen
2012. június 30. 21:29
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline |
komolyan mondom szánalmas már azt kell hogy mondjam hogy mindig ez a téma -.-"""""
NEM melegek és kész. Mindegyiknek volt/van barátnője. Muszáj minden fiúcsapatban legyen egy meleg?? pff..
Ezek a cikkírók elmehetnek a francba...
NEM melegek és kész. Mindegyiknek volt/van barátnője. Muszáj minden fiúcsapatban legyen egy meleg?? pff..
Ezek a cikkírók elmehetnek a francba...
2012. június 30. 21:30
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
tudjátok mit?? akkor legyenek melegek!!engem nem érdekel, a tényen nem változtat! én még ugyanugy rajongok értük!!
2012. június 30. 21:35
LReka97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 177509 offline |
Komolyan mondom, hagyjátok már abba -.-" tökmindegy, hogy melegek-e, ha az valamelyikük, egészségére, attól még szeretem a zenéjüket, és ugyanúgy nevetek a hülyeségeiken!!!
2012. június 30. 21:35
Kicsit tényleg kezd unalmas lenni ez a folytonos One Direction téma.Már a csapból is ők folynak. Abban sincs semmi ha melegek , attól még ők is emberek.Bár szerintem nem a saját nemükhöz vonzódnak.
2012. június 30. 21:37
Pannaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 167082 offline |
Én személyszerint már nagyon unom ezt a témát! Ebben a hónapban minimum 3 cikk jelent meg arról hogy valamyelykük meleg! Ha majd igazi bizonyítékok lesznek róluk akkor már elfogom hinni,de addig nem feltételezem.
2012. június 30. 21:38
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
Velük ellentétben jó párat fel lehet sorolni akik nem rendelkeznek ilyen taggal...És attól, hogy közöttük volt, még nem törvényszerű, hogy a One Direction-fiúk között is lesz.
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
miért kell minden egyes áldott nap egy olyan cikket feltenni,ami a One direction nemi identitását firtatja?miért?nem értem...
egyébként pedig a fentebb felsorolt bandák nem jelentenek semmit. lehet,hogy több fiúbandában is volt egy meleg tag. Lehet.És,ki a francot érdekel? Az nem a One direction. Ennyit erről a szánalmas cikkről.
egyébként pedig a fentebb felsorolt bandák nem jelentenek semmit. lehet,hogy több fiúbandában is volt egy meleg tag. Lehet.És,ki a francot érdekel? Az nem a One direction. Ennyit erről a szánalmas cikkről.
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
jajj istenem...szálljanak már le a 1D-ről!!!!! fogják fel végre hogy NEM BUZIK!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.