Szinte már az egész világot elérte a nagy One Direction-láz, de főleg a tizenéves korosztályt. Több százezer rajongóval rendelkeznek, amelyek egyenként teljesen ártatlanok, de csapatokba vergődve teljesen kikelnek magukból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mire képesek a One Direction rajongók?
2012. július 03. 09:48
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Nem unjátok már ezeket a cikkeket? Nem ők tehetnek arról, hogy ilyen rajongóik vannak - minden sztárnak van egy őrültebb rétege a fandomjának, ez mióta újdonság? Majd felnőnek...
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2,
twilightgirl0910,
bibicsibi,
Eszter655,
esszti,
forever.romanci
2012. július 03. 09:52
Az utolsó eset nagyon durva , de az is felháborító hogy megtaposták azt a 8 éves kislányt.
2012. július 03. 09:55
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
a videókon található az emberiség hülyébb fele, akik azért sírnak mert egy EMBERREL találkoztak, hiába öröm, annak valami nincs rendbe ott a buksiba!
Én nem tartom nagyra őket, mert semmit nem tettek le az asztalra, a tucat mindenkinek kell, az egyedit meg letolják..
Én nem tartom nagyra őket, mert semmit nem tettek le az asztalra, a tucat mindenkinek kell, az egyedit meg letolják..
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2012. július 03. 09:55
Előszőr is , nagyon jó cikk lett , grat !
Néha már tényleg sajnálom a fiúkat olyan rajongást kapnak mint anno Justinka , sőt talán jobban rajonganak most a 1Dért. A végén oda fognak eljutni ezek a beteges rajongók h a fiúk majd félnek tőlük. Hiszen van is ok rá , a cikk is megmutatja. Ilyenkor nem tudom megérteni mit érezhetnek ezek a kiscsajok , de az biztos h ilyenkor nincsenek maguknál. Én is rajongok egy-két emberért de ilyen viselkedést még ha akarnám se tudnék produkálni. Félelmetesek. Még így is videón keresztül...
Néha már tényleg sajnálom a fiúkat olyan rajongást kapnak mint anno Justinka , sőt talán jobban rajonganak most a 1Dért. A végén oda fognak eljutni ezek a beteges rajongók h a fiúk majd félnek tőlük. Hiszen van is ok rá , a cikk is megmutatja. Ilyenkor nem tudom megérteni mit érezhetnek ezek a kiscsajok , de az biztos h ilyenkor nincsenek maguknál. Én is rajongok egy-két emberért de ilyen viselkedést még ha akarnám se tudnék produkálni. Félelmetesek. Még így is videón keresztül...
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
forever.romanci
2012. július 03. 09:58
Glamster : most ők vannak (sajnos) a középpontban ugy mint Selenácska meg Justinka anno. Majd pár hónap múlva ők is felejtővé válnak. Ez most egy ilyen időszak , a csapból is ők folynak... egyet lehet tenni , nem veszünk róluk tudomást!
ZLS1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 150661 offline |
Annyira szégyellem magam a rajongók miatt. Ezek az őrültek miatt azért remélem, nem hiszi azt mindenki, hogy az összes 1D fan ilyen bolond. Az a Párizsos eset már tényleg nagyon durva
Annyira aranyos volt Harry, amikor segített annak a kislánynak
Domii81: Sose értem az olyanokat, akik olyan cikkhez írnak, ami olyan valaki(k)ről szól, akit nem szeret.
Annyira aranyos volt Harry, amikor segített annak a kislánynak
Domii81: Sose értem az olyanokat, akik olyan cikkhez írnak, ami olyan valaki(k)ről szól, akit nem szeret.
Nagyon szeretem a fiúkat, de az biztos, hogy ilyet soha nem csinálnék értük. Néha kicsit gondolkodhatnának az emberek mielőtt cselekszenek. Szegények néha nyílván kínosan érezték magukat. Engem konkrétan nagyon bosszantott volna, hogy egy egész estés fárasztó koncert után még aludni sem hagynának. Komolyan nem értem az eszeveszett népséget. Miért kell széttépni őket, mikor úgy is adnak autogrammot, ha nem sikítasz az arcukba. Nyílván örülnek neki, hogy ennyi rajongójuk van, ahogy ezt már számtalanszor ki is fejezték, de azért mindennek van határa. Az meg már beteges, hogy saját környezetükre sem figyelnek oda, csak az érdekli őket, hogy éppen melyik fiú áll közelebb hozzájuk. Hihetetlen, hogy mit tudnak kiváltani egyesekből a fiúk.
Bátor Ventillátor
2012. július 03. 10:01
Ronieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 178488 offline |
ez nem rajongás ez megszállottság:)
szegény 8 éves kislányt sajnálom...elég beteges az ilyenfajta "rajongás"
szegény 8 éves kislányt sajnálom...elég beteges az ilyenfajta "rajongás"
Bátor Ventillátor
2012. július 03. 10:03
Nem a srácok tehetnek róla,hogy ilyen rajongóik vannak.Én ilyesmit nem is mernék csinálni velük!
Én azt mondom azokat a rajongókat elmegyógy intézetbe kéne záratni,mert ezzel csak azt csinálják,hogy a fiúk már a "Rendes Directionere" is azt hiszik,hogy ugyan olyanok!
Én azt mondom azokat a rajongókat elmegyógy intézetbe kéne záratni,mert ezzel csak azt csinálják,hogy a fiúk már a "Rendes Directionere" is azt hiszik,hogy ugyan olyanok!
Bátor Ventillátor
2012. július 03. 10:09
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Ez már tényleg beteges... Soha sem értettem az ennyire megszállott rajongókat.
2012. július 03. 10:09
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Ezek nem rajongók, hanem vadállatok.!!!! -.-"
Bátor Ventillátor
2012. július 03. 10:10
faniiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 177600 offline |
Hát ezen most lesokkoltam..:/ én is rajongójuk vagyok de ha el is jutnék odáig h találkozzak velük ilyen messzire nem mennék el..:/ sajnálom őket, de hát ők vállalkoztak a hírnévre, ez ezzel jár
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.